Tecmax 24.10.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witam Ostatnio biję się z myślami, Czy dom , czy mieszkanie???Czy 150tyś wystarczy na wybudowanie domku??Jaki domek?? dla 4 osób, chcieli bysmy parterowy z użytkowym poddaszem, nie duży 100-120m z prostym dwuspadowym dachem. Dużo zeczy jestem w stanie wykonac sam np, wylewki, wszystkie prace wykończeniowe itp. tylko pytanie czy starczy kaski? prosze o wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 24.10.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witam Ostatnio biję się z myślami, Czy dom , czy mieszkanie??? Czy 150tyś wystarczy na wybudowanie domku?? Jaki domek?? dla 4 osób, chcieli bysmy parterowy z użytkowym poddaszem, nie duży 100-120m z prostym dwuspadowym dachem. Dużo zeczy jestem w stanie wykonac sam np, wylewki, wszystkie prace wykończeniowe itp. tylko pytanie czy starczy kaski? prosze o wasze opinie 150 tys za domek 90m2 bez "wodotrysków" większy z dużym wkładem własnej pracy. Polecam projekt "dom na 102" Muratora. Znajomi wybudowali- jest uroczy, funkcjonalny, przestrzenny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.10.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witam Ostatnio biję się z myślami, Czy dom , czy mieszkanie??? Czy 150tyś wystarczy na wybudowanie domku?? Jaki domek?? dla 4 osób, chcieli bysmy parterowy z użytkowym poddaszem, nie duży 100-120m z prostym dwuspadowym dachem. Dużo zeczy jestem w stanie wykonac sam np, wylewki, wszystkie prace wykończeniowe itp. tylko pytanie czy starczy kaski? prosze o wasze opinie 150 tys za domek 90m2 bez "wodotrysków" większy z dużym wkładem własnej pracy. Polecam projekt "dom na 102" Muratora. Znajomi wybudowali- jest uroczy, funkcjonalny, przestrzenny. + działka i wszystko się zgadza 150 starczy na małą parterówkę (do 100m) w podstawowym standardzie, zniedrogich materiałów, nie do końca wykończoną, pod warunkiem, że działka JUŻ JEST i jest uzbrojona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts