Robert_M 24.10.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Witam, mamy z żoną gorącą prośbę do osób budujących ten dom, chcemy zobaczyć go od środka. Czy jest wśród Was ktoś, kto mógłby nam pomóc. Mamy ogromne wątpliwości dotyczące wielkości i funkcjonalności pomieszczeń. Wydaje się nam, że tylko wizja lokalna może je rozwiać. PozdrawiamRobert_M[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 24.10.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Jeśli do okolic Poznania zaliczasz stolicę, to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarzeb 24.10.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 no to prawie okolice jeszcze troszke (z pare latek) i autostrade dokoncza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekMarusza 24.10.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Albo i okolice Oświęcimia (nie mam nic przeciwko Lechowi) pozdr - Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinjarosz 25.10.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Witam, Jestem na etapie wykańczania D09 bez garażu pod Bydgoszczą (Przyłęki).Funkcjonalnością, układem pomieszczeń i przestrzenią w domu jestem zachwycony. Wczoraj odpaliłem kocioł PER-EKO 12 KSW Plus na paliwo stałe ze sterowaniem - jest bajeczny !!! - w ciągu 10 min paląc drewnem grzejniki są gorące. Do tego podłogówka w kuchni i duzej łazience w układzie z podmieszaniem z powrotu - też super. Jeżeli życzycie sobie fotki, proszę o info na e-mail [email protected] Pozdr. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinjarosz 25.10.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Witam, Jestem na etapie wykańczania D09 bez garażu pod Bydgoszczą (Przyłęki).Funkcjonalnością, układem pomieszczeń i przestrzenią w domu jestem zachwycony. Wczoraj odpaliłem kocioł PER-EKO 12 KSW Plus na paliwo stałe ze sterowaniem - jest bajeczny !!! - w ciągu 10 min paląc drewnem grzejniki są gorące. Do tego podłogówka w kuchni i duzej łazience w układzie z podmieszaniem z powrotu - też super. Jeżeli życzycie sobie fotki, proszę o info na e-mail [email protected] Pozdr. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts