ober 24.10.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Mam takie pytanie bo różnie to już słyszałem. Dom oddany do użytku w marcu 2005. Przez cały czas zbierałem faktury czy mogęw tym wypadku skorzystać z ulgi remontowej np. mam faktury na drzwi, cement, wełne mineralną, folie paroizolacyjną, gipsy, płytki ceramiczne, wanny ,umywali. Dzięki za wszelkie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 24.10.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Mam podobną sytuację mój dom został odebranny do użytku przez Nadzór budowlany w lipcu 2005r. I z tego co się orientowałam w swoim US wiem że faktruy po lipcu (dniu odbioru) mogę odliczać w ramach ulgi remontowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 24.10.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Możesz, ale faktury musisz mieć PO dacie odbioru budynku Zaś co możesz odliczyć w ramach ulgi rem-modern. jest w przepisach i na forum było setki razy, poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ober 24.10.2005 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Rzecz jasna że są po dacie. Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 15.11.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 no wlasnie faktury musza byc po dacie odbiorua jak w takim razie odliczyc wykonanie instalacji gazowej i kotlowni - bo to tez jest uwzglednione w ramach ulgi remontowej no chyba ze odbior budynku moze byc bez takiej instalacji ? czy ktos zna odpowiedz na to pytanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 15.11.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 odpowiedziałam Ci na "doświadczeniach", bo tam tez o to pytałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts