buczek 24.10.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Dostałem kabel, który robi za ogrzewanie elektryczne. Jak i kiedy go kłaść? Elktryk chce go kłaść na steropian, wykonawca mówi że ukladać podczas lania betonu? Kto ma rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buczek 24.10.2005 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Rozumiem, że nikt czegos takiego nie kładzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mark1oc 24.10.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 ja klade na styropianie ale nie bezposrednio tylko pod kablem musi byc siatka zbrojeniowa o drutach okraglych taka typowa do zbrojenia wylewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juras XR4Ti 25.10.2005 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Witam Zależy jakie robisz ogrzewanie. Jeśli tak jak ja robiłem, akumulacyjne, to kładziesz siatkę na dystansach na styropianie i do niej mocujesz przewód grzejny. Wylewka u mnie ma 10cm grubości. To się sprawdza. Grzeję już piąty sezon i jest OK. Pozdrawiam - Juras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts