inż. Mamoń 24.10.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Była sobie dzielna Olkalybowa, dom budowała z mężem i zniknęła z forum. Wspaniały był to dzienik dzielnej pionierki, która zamieszkała na betonach w stanie najbardziej surowym z surowych. Wiem, że pracuje w gimnazjum, które widzę z moich okien. Poszedłbym tam jej szukać, ale co zrobię? Będę wołał przez megafony "Olkalybowa proszona do sekretariatu w pilnej sprawie". Nie wiem jak się nazywa. Jedyne (?) zdjęcie które kojarzę przedstawiało Olkęlybową w gustownej maseczce w trakcie szlifowania ścian, więc nie nadaje się do rozpoznania. Forumowicze - apeluję do Was - wywołajmy Olkęlybową naszymi postami w tym wątku. Zapraszam wszystkich do wpisywania się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.10.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Ja też jestem lekko zaniepokojona milczeniem ze strony Olki Olkalybowa napisz choć słwóko jak wam się wiedzie ps. Inżynierze ale ona w tym Gimnazjum uczy w-f. No i może tak być że wuefistka jest tylko jedna i dałoby jednak radę ją odnaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.10.2005 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Była sobie dzielna Olkalybowa, dom budowała z mężem i zniknęła z forum. Wspaniały był to dzienik dzielnej pionierki, która zamieszkała na betonach w stanie najbardziej surowym z surowych. Wiem, że pracuje w gimnazjum, które widzę z moich okien. Poszedłbym tam jej szukać, ale co zrobię? Będę wołał przez megafony "Olkalybowa proszona do sekretariatu w pilnej sprawie". Nie wiem jak się nazywa. Jedyne (?) zdjęcie które kojarzę przedstawiało Olkęlybową w gustownej maseczce w trakcie szlifowania ścian, więc nie nadaje się do rozpoznania. Forumowicze - apeluję do Was - wywołajmy Olkęlybową naszymi postami w tym wątku. Zapraszam wszystkich do wpisywania się !!! Drogi inżynierze.. a nie pomyslałes o tym że Olkalybowa to w gruncie rzeczy Olka Lybowa (tuzież Łybowa, albo jakos tak podobnie), no i już wiesz jak sie nazywa...przynajmniej ja bym tak to zrozumiał.. no i wiesz ze uczy wf.. no i już wiesz, że szukasz wf'istki o imieniu Aleksandra m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.10.2005 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 maksiu - nie pomyślałem, że Olka może wskazywać na imię Aleksandra, ludzie mają różne zwariowane pseudonimy. Mój nie wskazuje na żadne imię, a pewnie i Ty nie masz na imię Maksymilian monka - wydawało mi się, że wf-u uczy Żaba, ale teraz zaczynam kojarzyć, że Olka też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.10.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 maksiu - nie pomyślałem, że Olka może wskazywać na imię Aleksandra, ludzie mają różne zwariowane pseudonimy. Mój nie wskazuje na żadne imię, a pewnie i Ty nie masz na imię Maksymilian Drogi inżynierze... głowy za to nie dam, ale myślę że Olkalybowa to jednak naprawdę Olka... a dlaczego Olkalybowa nie pisze? podjrzewam ze skoro zamieszkali w niewykończonym domku to kazdą chwile poswiecaja na wykonczenie, mam tylko nadzieje ze juz ogrzewanie u nich działa, bo zimno sie zrobilo. Do tej pory Olka korzystała z neo, a w nowym domku pewnie jeszcze nie ma... tak wiec masz dwie drogi: albo skoczysz do tego gimnajum i poszukasz jej, albo uzbroisz sie w cierpliwosc pozdrawiam m. ps. nie mam na imie maksymilian, ale tez na m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.10.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 a ja podejrzewam, że ona w nowym domku nie ma netu ale rzeczywiście wywołać ją trzeba i już OLKA, OLKA.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 25.10.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 to ja też się dołaczam i głośno krzyczę OLKA OLKA, daj znać co u Ciebie. Czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Z tego co pamietam to Olka w nowym domu nie ma netu a numeru Tp do nowego domu nie chciała im przenieść Inż to może idź szukaj tej wuefistki Powiedz że jestes delegacją z Forum I ja pokrzycze OLKA, OLKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 25.10.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Ja też się zastanawiam, co się stało, że Olka nie pisze......Nawet jeśli w domu nie ma internetu, to przecież w każdej szkole jest.Kiedyś była tu codziennie, a już tak długo się nie odzywa....Przecież nawet z ciekawosci by zerknęła co słychać u forumowiczów ( ja bez Was wytrzymuję góra 2 dni).Boję się, że coś musiało się stać....OLA!!!!!!!!!! Napisz, ze sie mylę!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 25.10.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Boję się, że coś musiało się stać.... OLA!!!!!!!!!! Napisz, ze sie mylę!!!!!!! eee tam zaraz coś się musiało stać! bądźmy dobrej myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.10.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Ola! Ola! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.10.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 A może ma nas dość i zapomniała na dobre o forum ? Ale ponieważ w to nie wierzę , więc też trochę pokrzyczę: Olka, wracaj do nas i napisz co u Ciebie słychać , jak Ci się mieszka i w ogóle....!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.10.2005 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Boję się, że coś musiało się stać.... OLA!!!!!!!!!! Napisz, ze sie mylę!!!!!!! Żabciu mam nadzieję że się mylisz. Ja sobie tłumaczę że nie ma dostępu do netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.10.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Olkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Moim zdaniem całą energię zużywa na mieszkanie i wykańczanie no i na pracę Napewno wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.10.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 A może ma doła wykończenioweego jak ja i nie ma siły na forum zaglądać? Ale przyłączę się: Oooooolka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 25.10.2005 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 A może ma doła wykończenioweego jak ja i nie ma siły na forum zaglądać? Whisper - mi się też tak wydaje. Pewnie "surowy stan surowy" i być może kłopoty z kaską zrobiły swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 25.10.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 A może na urlop pojechała ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 30.11.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Kocham Was!!! Moją nieobecność tłumaczę brakiem dostepu do netu. Myślałam o Was każdego dnia. Jestem ogromnie szczęsliwa, że podpisałam dziś umowę z Orange na 24 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 30.11.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 WITAJ OLA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.11.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Bardzo fajnie że wróciłaś,bo widziszj ak martwilismy się o Ciebie Pomysły były różne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts