Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Olkalybowa - co się stało?

inż. Mamoń

Recommended Posts

Była sobie dzielna Olkalybowa, dom budowała z mężem i zniknęła z forum. Wspaniały był to dzienik dzielnej pionierki, która zamieszkała na betonach w stanie najbardziej surowym z surowych. Wiem, że pracuje w gimnazjum, które widzę z moich okien. Poszedłbym tam jej szukać, ale co zrobię? Będę wołał przez megafony "Olkalybowa proszona do sekretariatu w pilnej sprawie". Nie wiem jak się nazywa. Jedyne (?) zdjęcie które kojarzę przedstawiało Olkęlybową w gustownej maseczce w trakcie szlifowania ścian, więc nie nadaje się do rozpoznania.

Forumowicze - apeluję do Was - wywołajmy Olkęlybową naszymi postami w tym wątku. Zapraszam wszystkich do wpisywania się !!!

Była sobie dzielna Olkalybowa, dom budowała z mężem i zniknęła z forum. Wspaniały był to dzienik dzielnej pionierki, która zamieszkała na betonach w stanie najbardziej surowym z surowych. Wiem, że pracuje w gimnazjum, które widzę z moich okien. Poszedłbym tam jej szukać, ale co zrobię? Będę wołał przez megafony "Olkalybowa proszona do sekretariatu w pilnej sprawie". Nie wiem jak się nazywa. Jedyne (?) zdjęcie które kojarzę przedstawiało Olkęlybową w gustownej maseczce w trakcie szlifowania ścian, więc nie nadaje się do rozpoznania.

Forumowicze - apeluję do Was - wywołajmy Olkęlybową naszymi postami w tym wątku. Zapraszam wszystkich do wpisywania się !!!

Drogi inżynierze.. a nie pomyslałes o tym że Olkalybowa to w gruncie rzeczy Olka Lybowa (tuzież Łybowa, albo jakos tak podobnie), no i już wiesz jak sie nazywa...przynajmniej ja bym tak to zrozumiał.. no i wiesz ze uczy wf.. no i już wiesz, że szukasz wf'istki o imieniu Aleksandra :D

m.

maksiu - nie pomyślałem, że Olka może wskazywać na imię Aleksandra, ludzie mają różne zwariowane pseudonimy. Mój nie wskazuje na żadne imię, a pewnie i Ty nie masz na imię Maksymilian :D

monka - wydawało mi się, że wf-u uczy Żaba, ale teraz zaczynam kojarzyć, że Olka też...

maksiu - nie pomyślałem, że Olka może wskazywać na imię Aleksandra, ludzie mają różne zwariowane pseudonimy. Mój nie wskazuje na żadne imię, a pewnie i Ty nie masz na imię Maksymilian :D

Drogi inżynierze... głowy za to nie dam, ale myślę że Olkalybowa to jednak naprawdę Olka...

a dlaczego Olkalybowa nie pisze? podjrzewam ze skoro zamieszkali w niewykończonym domku to kazdą chwile poswiecaja na wykonczenie, mam tylko nadzieje ze juz ogrzewanie u nich działa, bo zimno sie zrobilo. Do tej pory Olka korzystała z neo, a w nowym domku pewnie jeszcze nie ma...

tak wiec masz dwie drogi: albo skoczysz do tego gimnajum i poszukasz jej, albo uzbroisz sie w cierpliwosc :D

pozdrawiam

m.

ps. nie mam na imie maksymilian, ale tez na m :D

Ja też się zastanawiam, co się stało, że Olka nie pisze......

Nawet jeśli w domu nie ma internetu, to przecież w każdej szkole jest.

Kiedyś była tu codziennie, a już tak długo się nie odzywa....Przecież nawet z ciekawosci by zerknęła co słychać u forumowiczów ( ja bez Was wytrzymuję góra 2 dni).

Boję się, że coś musiało się stać....

OLA!!!!!!!!!! Napisz, ze sie mylę!!!!!!!

• 1 month później...