manykes 25.10.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 WitamCzy mogę teraz sadzić pnącze i bluszcze nazywa się to chyba Hedera Heliks.........?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 25.10.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Jeśli ukorzenione to możesz posadzić, jeśli to tylko fragmenty pędów to ukorzeń je nawet w szklance z wodą, potem do doniczek, zostaw w domu i wiosną do gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 25.10.2005 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 pnącza mam już w doniczkach od roku , problem w tym czy teraz jest odpowiednia pora na przesadzenie, czy nie wymarzną mi roślinki,i czy się przyjmą......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 26.10.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Zważywszy na to że jeszcze ładna jesień, to ostatni dzwon, żeby posadzić do gruntu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 26.10.2005 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 dzięki za pomocpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts