AgaiPiotr 25.10.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Posiadam 5 certyfikatów, które mogę odstapic osobom zdecydowanym zaciagnac kredyt w banku BPH. Złożenie wraz z wnioskiem takiego certyfikatu pozwala obniżenie marży o 0,5 p.p przez okres pół roku (w zależności od wielkości kredytu może to i być kilkaset złotych!) oraz obniżenie prowizji o 0,5 p.p. Osobom zainteresowanym udostepnię certyfikaty nieodpłatnie.Zapraszam na prv. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.10.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Posiadam 5 certyfikatów, które mogę odstapic osobom zdecydowanym zaciagnac kredyt w banku BPH. Złożenie wraz z wnioskiem takiego certyfikatu pozwala obniżenie marży o 0,5 p.p przez okres pół roku (w zależności od wielkości kredytu może to i być kilkaset złotych!) oraz obniżenie prowizji o 0,5 p.p. Osobom zainteresowanym udostepnię certyfikaty nieodpłatnie.Zapraszam na prv. Pozdrawiam Piotr dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.10.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Może AgaiPiotr sprzedaje te kredyty Pierwszy raz o czyms takim słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 25.10.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Pisałem o tym niedawno; w moim przypadku BPH udzieliło mi kredytu i jako klientowi banku dano certyfikaty dla potencjalnych innych (nowych) kredytobiorców uprawniające do uzyskania zniżek przy udzieleniu kredytu tak dla mnie jak i dla nowego klienta banku. Co w tym dziwnego że bank walczy o klienta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaiPiotr 25.10.2005 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Kredytobiorca który skorzysta z certyfikatu otrzyma warunki preferencyjne na zaciągnięcie kredytu- obniżka o 0,5 p.p. Podobnie jak i ja - za polecenie też otrzymam obiżkę o 0,5 p.p. Nie ma w tym nic złego. Korzysta na tym polecana przeze mnie osoba jak i ja sam. To coś na zasadzie programu partnerskiego.A z BPH mam tyle wspólnego, że mam zaciągnięty w tym banku kredyt. Pozdrawiam Piotr P.S. Jeżeli chcesz zaciągnąc kredyt w BPH to dzięki temu certyfikatowi możesz zaoszczędzić parę złotych. Myślę, że regulamin korzystania z tego jest na stronie banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciejS 30.10.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Posiadam 5 certyfikatów, które mogę odstapic osobom zdecydowanym zaciagnac kredyt w banku BPH. Złożenie wraz z wnioskiem takiego certyfikatu pozwala obniżenie marży o 0,5 p.p przez okres pół roku (w zależności od wielkości kredytu może to i być kilkaset złotych!) oraz obniżenie prowizji o 0,5 p.p. Osobom zainteresowanym udostepnię certyfikaty nieodpłatnie. Zapraszam na prv. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaciejS 30.10.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Chętnie skorzystam:) Wyslij mi info co i jak na priv [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 30.10.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 też dostalam takich 5 certfikatow. pozwalaja bioracemu kredyt w bph obnizyc prowizje o 0.5%. Jak ktos chce to prosze o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.10.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Pozwalaja biorącemu kredyt w BPH obniżyć prowizje o 0.5% Dzwoniłam do BPH, jest to forma reklamy banku tzw. "polecenie" klienta ale istotnie można coś utargować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 31.10.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 tak wlasnie. do mnie wyslali 5 takich certyfikatow, mnie one niepotrzebne, ale jesli maja komus znizyc kredyt to chetnie oddam, nawet wszystkie, inaczje pojda w kubel;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.11.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2005 Już rozumiem fajny pomysł, może ktos skorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts