motyczka 13.11.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 Nathalie....mam pytanko, jak przeglądasz te wspaniałe stronki z kuchniami , to czy natrafiłaś może na suszarki do naczyń stojące patynowane??...takie które stawia sie na ociekaczu...jak dotąd natrafiałam tylko na chromowane i ubolewam ...gdyby się jednak rzuciło Tobie cos w oczko bedę wdzięczna za podpowiedz gdzie tego szukać pozdrawiam serdecznie motyczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.11.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 http://www.dadoceramica.it/images/serie/novecento/amb.jpg Nathalie, poszukaj, proszę, więcej takich kuchni z wnęką na piec (kuchenkę). Fajne to rozwiązanie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata i Robert 13.11.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 czy mimi to ktos, ko lubi niebieskie lazienki? mimi to takie futro po praniu - prawie wszystkie włosy wyleciały, chociaż od biedy można to nazwać futrem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.11.2006 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 czy mimi to ktos, ko lubi niebieskie lazienki? mimi to takie futro po praniu - prawie wszystkie włosy wyleciały, chociaż od biedy można to nazwać futrem. Zgłaszam twoją wypowiedź do redakcji. Znowu zaczynasz śmiecić pod nowym nickiem, trollu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.11.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Sloneczko jesteś bardzo jednostronna w wyszukiwaniu troli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.11.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 JoShi, nie chcę od nowa żadnych awantur, a ten złośliwy dopisek jest jej zarzewiem.Na dodatek nie ma nic wspólnego z tematyką wątku. Stąd uważam iż napisał go troll. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.11.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 JoShi, nie chcę od nowa żadnych awantur, a ten złośliwy dopisek jest jej zarzewiem. Na dodatek nie ma nic wspólnego z tematyką wątku. Stąd uważam iż napisał go troll. Tu wiele rzeczy ma mały związek z tematyką. A dorosły normalny człowiek powienien rozumieć, ze należy wypijać piwo, które się nawarzyło i że nie nalezy sie pchac tam gdzie go nie chcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 14.11.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Joshi Sloneczko jest stronnicza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.11.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Joshi Sloneczko jest stronnicza . A jestem. Wiesz ja tak na ogół to lubię ludzi i trzeba mi straszna krzywdę, żebym kogos znielubiła. Ale jak juz kogos znielubię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 14.11.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Joshi Sloneczko jest stronnicza . A jestem. Wiesz ja tak na ogół to lubię ludzi i trzeba mi straszna krzywdę, żebym kogos znielubiła. Ale jak juz kogos znielubię... Pisywanie na forum nie krzywdzi . To jedynie zabawa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.11.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Pisywanie na forum nie krzywdzi . To jedynie zabawa . Pisywanie wyzwisk na prywatny adres e-mail to już nie jest zabawa... Czy krzywdzi ? Kwestia podejścia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 14.11.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Pisywanie na forum nie krzywdzi . To jedynie zabawa . Pisywanie wyzwisk na prywatny adres e-mail to już nie jest zabawa... Czy krzywdzi ? Kwestia podejścia... Do mnie pisywala listy - propozycje . Lansowala sie na towarzyszke mego zycia . Bylo z tym wiele uciechy . Jak dostaniesz kijem w glowe , to bedzie bolalo . Slowo zas mozna zignorowac . Jakis poeta pisal , ze slowem mozna zabic . Nie zgadzam sie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.11.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Do mnie pisywala listy - propozycje . Lansowala sie na towarzyszke mego zycia . Bylo z tym wiele uciechy . Jak dostaniesz kijem w glowe , to bedzie bolalo . Slowo zas mozna zignorowac . Jakis poeta pisal , ze slowem mozna zabic . Nie zgadzam sie . A ja śię z Tobą nie zgadzam i uważam dyskusję za bezwocną i pozbawioną sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.11.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 że nie nalezy sie pchac tam gdzie go nie chcą. Joshi, to jest forum publiczne. Nie chcesz widzieć postów Nathalie, nie wchodź w ten wątek, ale mnie nie odbieraj prawa uczestniczenia w nim. Dobrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 14.11.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Do mnie pisywala listy - propozycje . Lansowala sie na towarzyszke mego zycia . Bylo z tym wiele uciechy . Jak dostaniesz kijem w glowe , to bedzie bolalo . Slowo zas mozna zignorowac . Jakis poeta pisal , ze slowem mozna zabic . Nie zgadzam sie . A ja śię z Tobą nie zgadzam i uważam dyskusję za bezwocną i pozbawioną sensu. 1. Dlaczego wiec ja podejmujesz ? 2. Czy w kazdym dzialaniu musi byc sens ? 3. Chyba mnie w pierwszym poscie opacznie zrozumialas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 14.11.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 (....) ale mnie nie odbieraj prawa uczestniczenia w nim. Dobrze? Joshi nie odbierala tobie prawa zabrania glosu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.11.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Nie chcesz widzieć postów Nathalie... Zacznij nazywac sprawy po imieniu. To nie jest żadna Nathalie tylko Mimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 14.11.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Nie chcesz widzieć postów Nathalie... Zacznij nazywac sprawy po imieniu. To nie jest żadna Nathalie tylko Mimi. A jakie to ma znaczenie ? Princzipeska brzmi ladniej , ale co to zmienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.11.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 A jakie to ma znaczenie ? Princzipeska brzmi ladniej , ale co to zmienia ? Jestem z zawodu fizykiem i lubie pracyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 14.11.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 A jakie to ma znaczenie ? Princzipeska brzmi ladniej , ale co to zmienia ? Jestem z zawodu fizykiem i lubie pracyzję. Ja aktualnie wykonuje zawod murarza . Dokladnosc to moje drugie imie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts