Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

RUSTYKALNE I POŁUDNIOWE KLIMATY - mimi inspiracje

Recommended Posts

• Odpowiedzi 323
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To forum publiczne. Jeśli nie podobaja Ci się nasze dywagacje to nie wchodź tu...

Wasze dywagacje nie mają nic wspólnego z rustykalnymi wnętrzami.

Uparliście się, żeby rozwalić i ten wątek, co widać jak na dłoni.

Może zaczniecie wklejać tematyczne zdjęcia, zamiast okazywać mściwość i głupotę?

Może zaczniecie wklejać tematyczne zdjęcia

Poza tym, że jestem mściwa (gdybym usłyszała przepraszam to bym nie była - to podpowiedź dla mimi jeśli nadal nie wie jak się zachować), to nie lubię działania bez sensu.

Wchodzący w ten wątek chcą oglądać zdjęcia, nie Wasze dywagacje.

Z nimi proszę iść na priv.

Bez urazy , ale to nie koncert zyczen .

Rozmawiamy sobie z Joshi na tematy , mozesz dolaczys sie rowniez . Nie licz jednak , ze pozwolimy tobie nas besztac .

Może zaczniecie wklejać tematyczne zdjęcia, zamiast okazywać mściwość i głupotę?

Wydaje mi sie , ze JoShi i Luc sa w zmowie .

Z pewnoscia robia tobie na zlosc :roll: :D

Moze to jest jakis spisek?

Kto wie , moze nawet CIA macza w tym palce :o

A jaki sens ma oddychanie , jedzenie , zycie ....

Dla mnie ma, ale nie zamierzam Ci tego wyjaśniać.

Zrobie to za Ciebie :kazde dzialanie , ktore prowadzi do nieuchronnego zakonczenia i na ktore nie mamy wplywu - jest bez sensu . Pozostaje nam samobojstwo .

Zrobie to za Ciebie :kazde dzialanie , ktore prowadzi do nieuchronnego zakonczenia i na ktore nie mamy wplywu - jest bez sensu . Pozostaje nam samobojstwo .

Nie zmyślaj. Słowa 'działanie ' i 'nie mamy wpływu' w przypadku osób zdrowych psychicznie się wykluczają. Jeśli działam to mam pwływ bo działam tak albo inaczej albo wcale.

Nie zmyślaj. Słowa 'działanie ' i 'nie mamy wpływu' w przypadku osób zdrowych psychicznie się wykluczają. Jeśli działam to mam pwływ bo działam tak albo inaczej albo wcale.

...a oddychanie ?

Strzele przykladem : zarabiam 800zl brutto . Nie mam na to wplywu . Musze za to przezyc ( to dzialanie ) .

Oddychanie to nie działanie tylko czynnośc mimowolna. A ja mam wpływ na to ile zarabiam, bo to zależy ode mnie ile działania lub braku działania jest w moim poszukiwaniu zarobku ;) Zły przyklad. Dwa złe przykłady.

Teoretycznie mozesz wziasc sprawy w swoje rece i zaczac zarabiac wiecej . Mozesz rowniez zakleic sobie tasma usta .

Zyjesz w pewnym otoczeniu i to ono definiuje Twoj poziom , styl zycia . Masz na to wplyw raczej posredni .

Wiesz ze mieszkamy po sasiedzku ? Czy to nie zabawne ?

Zyjesz w pewnym otoczeniu i to ono definiuje Twoj poziom , styl zycia.

Jeśli dobrze zrozumiałam co masz na myśli to sie nie zgadzam. A już na pewno mam wpływ na to w jakim otoczeniu mieszkam...

Wiesz ze mieszkamy po sasiedzku ? Czy to nie zabawne ?

Nie wiem czy to zabawne... Każdy ma jakichś sąsiadów ale nawet na to ma wpływ, jeśli tylko chce. ;)

a czy ktoś w Was pamięta jakieś płytki podłogowe tego rodzaju z jakichś stron internetowych, a może ktoś z Was ma takie w domu??? Mogą być innych kolorów.

http://www.wois.pl/galeria/37.jpg

a czy ktoś w Was pamięta jakieś płytki podłogowe tego rodzaju z jakichś stron internetowych, a może ktoś z Was ma takie w domu??? Mogą być innych kolorów.

http://www.wois.pl/galeria/37.jpg

please znajdźcie mi takie płytki :roll:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...