Sloneczko 14.11.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Wchodzący w ten wątek chcą oglądać zdjęcia, nie Wasze dywagacje.Z nimi proszę iść na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.11.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 To forum publiczne. Jeśli nie podobaja Ci się nasze dywagacje to nie wchodź tu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.11.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 To forum publiczne. Jeśli nie podobaja Ci się nasze dywagacje to nie wchodź tu... Wasze dywagacje nie mają nic wspólnego z rustykalnymi wnętrzami. Uparliście się, żeby rozwalić i ten wątek, co widać jak na dłoni. Może zaczniecie wklejać tematyczne zdjęcia, zamiast okazywać mściwość i głupotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.11.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Może zaczniecie wklejać tematyczne zdjęcia Poza tym, że jestem mściwa (gdybym usłyszała przepraszam to bym nie była - to podpowiedź dla mimi jeśli nadal nie wie jak się zachować), to nie lubię działania bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 14.11.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Wchodzący w ten wątek chcą oglądać zdjęcia, nie Wasze dywagacje. Z nimi proszę iść na priv. Bez urazy , ale to nie koncert zyczen . Rozmawiamy sobie z Joshi na tematy , mozesz dolaczys sie rowniez . Nie licz jednak , ze pozwolimy tobie nas besztac . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.11.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Może zaczniecie wklejać tematyczne zdjęcia, zamiast okazywać mściwość i głupotę?Wydaje mi sie , ze JoShi i Luc sa w zmowie . Z pewnoscia robia tobie na zlosc Moze to jest jakis spisek? Kto wie , moze nawet CIA macza w tym palce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 14.11.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 (....) to nie lubię działania bez sensu. A jaki sens ma oddychanie , jedzenie , zycie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.11.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 A jaki sens ma oddychanie , jedzenie , zycie .... Dla mnie ma, ale nie zamierzam Ci tego wyjaśniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 14.11.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 A jaki sens ma oddychanie , jedzenie , zycie .... Dla mnie ma, ale nie zamierzam Ci tego wyjaśniać. Zrobie to za Ciebie :kazde dzialanie , ktore prowadzi do nieuchronnego zakonczenia i na ktore nie mamy wplywu - jest bez sensu . Pozostaje nam samobojstwo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.11.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Zrobie to za Ciebie :kazde dzialanie , ktore prowadzi do nieuchronnego zakonczenia i na ktore nie mamy wplywu - jest bez sensu . Pozostaje nam samobojstwo . Nie zmyślaj. Słowa 'działanie ' i 'nie mamy wpływu' w przypadku osób zdrowych psychicznie się wykluczają. Jeśli działam to mam pwływ bo działam tak albo inaczej albo wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 14.11.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Zrobie to za Ciebie :kazde dzialanie , ktore prowadzi do nieuchronnego zakonczenia i na ktore nie mamy wplywu - jest bez sensu . Pozostaje nam samobojstwo . Nie zmyślaj. Słowa 'działanie ' i 'nie mamy wpływu' w przypadku osób zdrowych psychicznie się wykluczają. Jeśli działam to mam pwływ bo działam tak albo inaczej albo wcale. ...a oddychanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 14.11.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Zrobie to za Ciebie :kazde dzialanie , ktore prowadzi do nieuchronnego zakonczenia i na ktore nie mamy wplywu - jest bez sensu . Pozostaje nam samobojstwo . Nie zmyślaj. Słowa 'działanie ' i 'nie mamy wpływu' w przypadku osób zdrowych psychicznie się wykluczają. Jeśli działam to mam pwływ bo działam tak albo inaczej albo wcale. Strzele przykladem : zarabiam 800zl brutto . Nie mam na to wplywu . Musze za to przezyc ( to dzialanie ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.11.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Oddychanie to nie działanie tylko czynnośc mimowolna. A ja mam wpływ na to ile zarabiam, bo to zależy ode mnie ile działania lub braku działania jest w moim poszukiwaniu zarobku Zły przyklad. Dwa złe przykłady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 14.11.2006 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Teoretycznie mozesz wziasc sprawy w swoje rece i zaczac zarabiac wiecej . Mozesz rowniez zakleic sobie tasma usta . Zyjesz w pewnym otoczeniu i to ono definiuje Twoj poziom , styl zycia . Masz na to wplyw raczej posredni . Wiesz ze mieszkamy po sasiedzku ? Czy to nie zabawne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 14.11.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2006 Zyjesz w pewnym otoczeniu i to ono definiuje Twoj poziom , styl zycia. Jeśli dobrze zrozumiałam co masz na myśli to sie nie zgadzam. A już na pewno mam wpływ na to w jakim otoczeniu mieszkam... Wiesz ze mieszkamy po sasiedzku ? Czy to nie zabawne ? Nie wiem czy to zabawne... Każdy ma jakichś sąsiadów ale nawet na to ma wpływ, jeśli tylko chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 18.11.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 a czy ktoś w Was pamięta jakieś płytki podłogowe tego rodzaju z jakichś stron internetowych, a może ktoś z Was ma takie w domu??? Mogą być innych kolorów. http://www.wois.pl/galeria/37.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SłonecznySen 18.11.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Cudne te klimaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trurl 18.11.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Cudne te klimaty. noo, jak tata zrobi dzióbek, to nie ma .... we wsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 19.11.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Cudne te klimaty. noo, jak tata zrobi dzióbek, to nie ma .... we wsi. A propos dziubka. Podobno klimaty sie ogolnie ocieplaja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 20.11.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 a czy ktoś w Was pamięta jakieś płytki podłogowe tego rodzaju z jakichś stron internetowych, a może ktoś z Was ma takie w domu??? Mogą być innych kolorów. http://www.wois.pl/galeria/37.jpg please znajdźcie mi takie płytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts