pawelk_13 31.10.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Gratuluje zalania fundamentów. A grosiki w rogach rzucone? Pierwszy raz słyszę o grosikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2005 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 A ja się tego tez tutaj w Forum dowiedziałam. I zdarzyłam wrzucić grosiki, a murarze patrzeli na mnie jak na babę Jagę. (co ta tutaj miesza) No i tez powiedzieli - pierwszy raz słyszymy. A ja na to.. No bo na Forum Muratora nie zaglądacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelk_13 31.10.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 A ja się tego tez tutaj w Forum dowiedziałam. I zdarzyłam wrzucić grosiki, a murarze patrzeli na mnie jak na babę Jagę. (co ta tutaj miesza) No i tez powiedzieli - pierwszy raz słyszymy. A ja na to.. No bo na Forum Muratora nie zaglądacie. hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2005 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://www.unicef.pl/sklep/_produkty/41101_9.jpgWesolych Swiat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelk_13 05.01.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.04.2006 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Wychodzi na to, ze ja tylko wpisuje sie w komentarzach. Ale lenie! Nie chca powitac nowego budowlanca. Widze, ze nie dobrze, ze ja zakladalam komentarze. Chyba mnie nie lubia. Ale co tam... No to kiedy ciag dalszy budowy? Jakie macie plany, bo nic nie piszecie, tylko sa nowe zdjecia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts