Klementyna 25.10.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 chcę zrobić betonowy podjazd do garażu15 cm gruby, szer. 40 cm, dł 21 mile może kosztować jego wykonanie proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 25.10.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 jakie wy pytania zadajecie i czekacie na odpowiedź, a nic nie piszecie, moi drodzy to zależy:jaki grunt?jaki teren?jaki region kraju?jaki samochód?i wielu wielu innych rzeczy, nie można od razy napisać że tyle to czy tamto kosztuje, pomyślcie drodzy, jak to zrobić?to nie jest sam koszt betonu, pewnie można i tak wykopać troszkę ziemi zalać betonem i po kłopocie, ale czy to bedzie to co chcemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 25.10.2005 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 a jeszcz jenojak czytam o zalewaniu takich podjazdów betonem i o tych ogrodzniach betonowych to aż mi skóra cierpnie, ludzie co wy za tym betonem tak jestecie pomyślcie troszkęz z czego taki podjad zrobić??????? np policzmybeton /po 160zł/m3/21 x0.4 x 0.15 = 1.26 m3 x 160 zł = 201.6 zł kamień /płyty gr 8 cm o nie regularnych kształtach 60 zł/m2/ 21 x 0.4 = 8.4 m2 x 60 zł = 504 zł robociznę zakładam własną i jaką róznicę mamy 300 zł , ale jaki efekt nich ten beton się schowa,a tu czytam beton i beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.10.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Poza tym beton ma to do siebie, że popęka, nie ma siły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 25.10.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Poza tym beton ma to do siebie, że popęka, nie ma siły... No niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klementyna 26.10.2005 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 dzięki za opinie, ale najbardziej zależało mi na cenach robociznyja też nie lubię betonowych podwórek, ale za betonowymi podjazdami przemawiają1 tona cementu, która mi została, bo umówiona ekipa dała nogęgruz pozostały po budowieoraz potrzeba szybkiego zrobienia podjazdu przed zimą nie wiem już co robićnie mam magika do bardziej wyrafinowanych podjazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajcek 26.10.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 W takiej sytuacji wylalbym podjazd betonowy, w razie czego zawsze kostke na nim mozna ulozyc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts