tomaszgebala 31.12.2002 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 Poszukuję wiadomości do referatu nt. ŚCIANY GIPSOWE I ŚCIANY ZE SZKIELETEM DREWNIANYM. Szukałem w internecie ale nic nie mogłem trafić. Może ktoś z Was mógłby mnie nakierować na jakieś zagadnienia tego typy w sieci WWW ... Sprawa pilna; mam czas jedynie do 6. stycznia. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 31.12.2002 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 Sprecyzuj swoje wymagania - co znaczy ściana gipsowa? - z pustaków, z płyt g/k? Czy też może płyty g/k na szkielecie drewnianym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszgebala 31.12.2002 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 On 2002-12-31 15:47, Wojciech Nitka wrote: Sprecyzuj swoje wymagania - co znaczy ściana gipsowa? - z pustaków, z płyt g/k? Czy też może płyty g/k na szkielecie drewnianym? interesuje mnie dosłownie wszystko. Chodzi o CAŁY TEN GIPS... [ Ta Wiadomość była edytowana przez: tomaszgebala dnia 2002-12-31 19:11 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts