anSi 25.10.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Witaj w klubie, widzę że i nick i nazwa domku bliskie są sobie. Przypadek Pisz jak nawięcej...lubie czytać dzienniki [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmsanczia 25.10.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 No nie! Tak czatowałam aż Habibi zacznie pisać dziennik i będę mogła otworzyć jej wątek z komentarzami a tu mnie ktoś ubiegł. grrr Habi, pisz - CZEKAMY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.10.2005 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 No nie! Tak czatowałam aż Habibi zacznie pisać dziennik i będę mogła otworzyć jej wątek z komentarzami a tu mnie ktoś ubiegł. grrr Habi, pisz - CZEKAMY! I'm so sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 26.10.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Witaj Ja też czekam na cd Może jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.01.2006 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 Habibi co z Dziennikiem ?? Czekamy na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts