fotofox 26.10.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 troche pózno...mam ułozona folie na dachu.Nova 1500.zakład prawidłowy,zgodnie ze znacznikami na folii.I własnie przed chwila doczytałem,ze powinno toto być jeszcze posklejane do kupy jakas tasma specjalna!A ja juz zacząłem układac dachówke!Ściagać dachówke i kleić?Kleic od spodu?Niby jest dostep ale tak porzadnie skleić folie do kupy,aby stanowiła jedna płaszczyzne,bez nieszczelnosci,raczej niemozliwe!Czy po prostu olac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 26.10.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 nie ma takie potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelurb 26.10.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 a czym skleić rozerwaną folie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 26.10.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 W składach gdzie sprzedają folię , mają odpowiednie taśmy do sklejania folii. Ja kupiłem taką taśmę - producenta nie pamiętam - ale po 3 latach cały czas trzyma się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plzws 26.10.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 a czym skleić rozerwaną folie ? Są specjalne taśmy. Możesz sprawdzić np na http://www.corotape.com.pl Ja używałem tych taśm i śmiało mogę polecić. Mają też sklep internetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts