Pafnucy 26.10.2005 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Pytanie jak w temacie, osprzętu elektrycznego mi trza. W zamian mogę zrewanżować się namiarem na tani sprzęt AGD w cenach internetowych, ale do kupienia w normalnym sklepie! Żeby nie uprawiać krypciochy, proszę na priv, rewanż tą samą drogą. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_futer 26.10.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Przetrenowałem tanie gniazdka i włączniki przy remoncie domu, nie warto... po 1,5 roku wymiana(wypalone styki itd...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pafnucy 26.10.2005 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Przetrenowałem tanie gniazdka i włączniki przy remoncie domu, nie warto... po 1,5 roku wymiana(wypalone styki itd...) Miałem raczej na myśli dobry osprzęt w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr_futer 26.10.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 W takim razie też poszukuję takiego kontaktu. Właśnie jestem na etapie stanu surowego... I zaczynam planować, liczyć, kalkulować,planować, liczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 26.10.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Jest taki sklep ART-Designe na ul. Chmieleniec (Kampus UJ vis a vis biblioteki PAT-u w budowie. Kupowałem tam gniazdka Berkera i ceny mieli lepsze niz w hurtowniach. Jak znajde numer tel.to jutro podam. Otworzyli tez duży sklep na Al. 29 listopada przy wyjezdzie na W-we . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafslusarczyk 26.10.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 jest taka hurtownia jadąc z wieliczki na Gdów ponoc dobre ceny ale nie mam telefonu do nich jutro napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marakuja 09.07.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 W Szaflarach jest dobry sklep, nazywa się LUX albo coś w tym stylu - mają niedrogie lampy, włączniki i elektrykę. Ja jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts