Gość 23.01.2002 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2002 W tym roku zaczynamy budowe naszego wymarzonego domku. Żeby zminimalizować błędy i uniknąć większości problemów chciałabym zawrzeć umowę z firmą wykonawczą. Jakie elementy powinny być zawarte w takiej umowie, na co zwrócić szczególną uwagę? Bardzo proszę o pomoc.Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcik7 23.01.2002 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2002 Mam gdzieś taką umowę do wydrukowania.Prześlij swój adres na mój: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.01.2002 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2002 Już wysłałam, z góry sedecznie dziekuję za pomoc.Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts