NatkaB 26.10.2005 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Właśnie dzisiaj zauważyłam! Ale się cieszę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BobTrebor 26.10.2005 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 moja też ma pierwszy raz Ci kwitnie ? bo moja tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 26.10.2005 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 moja też ma pierwszy raz Ci kwitnie ? bo moja tak moja kwitła już raz - na wiosnę zaraz po posadzeniu. Czytałam że Susan kwitnie drugi raz - na jesień właśnie, ale teraz przekonałam się "naocznie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 27.10.2005 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 A ona teraz nie zmarznie? Takie śliczne kwiaty....szkoda by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 27.10.2005 05:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 A ona teraz nie zmarznie? Takie śliczne kwiaty....szkoda by było wiosenne przymrozki jej nie zaszkodziły, więc może i teraz się uchowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 27.10.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Oby też chce sobie kupic magnolie. Kocham jej kwiaty. Są przepiękne. Tak żałuje ze już taka jesień mamy. Marzy mi się znow wiosna i buszowanie po sklepach ogrodniczych...chyba już jestem od tego uzależniona Jedyny mój relaks to kwiaty na które cała rodzina już narzeka, bo wszyscy się o nie na każdym kroku potykają, ale co to za dom bez kwiatów oby do wiosny, oby do wiosny .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalmia 27.10.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Te pąki, które teraz zauważyliście, zakwitną własnie na wiosnę. Susan kwitnie drugi raz raczej w lipcu. Więc trzeba trochę zaczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 27.10.2005 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Te pąki, które teraz zauważyliście, zakwitną własnie na wiosnę. Susan kwitnie drugi raz raczej w lipcu. Więc trzeba trochę zaczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BobTrebor 27.10.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 zgadza się, pąki czekają do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 29.10.2005 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2005 a pączki robią się coraz większe........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts