Siouxiee 26.10.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Szukam ekipę stawiającą całoroczne domy drewniane, solidną i niedrogą, przede wszystkim sprawdzoną, budowa będzie miała miejsce latem przyszłego roku w województwie kujawsko-pomorskim. Proszę o kontakt zwłaszcza osoby, które same korzystały z usług takich osób. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzisiek77 31.10.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Da się zrobić tylko jak z materiałem i ile ma to kosztować twoim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 01.11.2005 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Da się zrobić tylko jak z materiałem i ile ma to kosztować twoim zdaniem. Załatwienie drewna będzie należało do wykonawcy, pozostałość zostanie kwestią dogadania się. Na razie badam rynek i po uzyskaniu projektu prześlę go ci, byś określił, ile kosztowałoby jego zrealizowanie w zakresie, jaki oczekiwałbym od wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sławek_wawa 13.11.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2005 witaj.Jeśli zamierzasz budowac dom drewniany to weź sprawdzoną firmę, budującą od dawna a nie kogoś kto dotąd budował altanki ogrodowe a na Twoim domu będzie się uczył budowy domu. Ja zaczynam wiosną, firma długo na rynku i nawet nie tak droga jak początkowo myślałem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 15.11.2005 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2005 Jeśli zamierzasz budowac dom drewniany to weź sprawdzoną firmę, budującą od dawna a nie kogoś kto dotąd budował altanki ogrodowe a na Twoim domu będzie się uczył budowy domu.Absolutnie sie z Tobą zgadzam!!A w jakiej technologii będą Ci stawiać i czy możesz powiedzieć szacunkowy koszt Twojej inwestycji? (np. na priv?)Powodzenia i.... OBY DO WIOSNY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
s_e_b_a_s_t_i_a_n 14.11.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Zerknij na stronę http://www.bastpol.com.pl Szukam ekipę stawiającą całoroczne domy drewniane, solidną i niedrogą, przede wszystkim sprawdzoną, budowa będzie miała miejsce latem przyszłego roku w województwie kujawsko-pomorskim. Proszę o kontakt zwłaszcza osoby, które same korzystały z usług takich osób. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts