e-mól 21.02.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 a ja wpisałam ergorapido i wyskoczyły odpowiednie wątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meganik 23.06.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 A ja ostatnio zakupiłem, jednostkę centralną kanadyjskiej firmy Drainvac. Jak wiadomo, Kanada i Stany to ojczyzny centralnych odkurzaczy. Jestem bardzozadowolony, ponieważ oprócz ciał stałych mogę również odkurzać wszelkiego rodzaju płyny bez użycia separatora. Ranking popularności odkurzaczy centralnych DRAINVAC: http://www.dominujacesystemy.pl/informacyjna-11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzena999 23.06.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 mam zelmera, bursztynowy, elektroszczotka jest dobra do włosów, ale....zepsuł mi się już 4 razy, użytkuję go 1,5 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg29 03.08.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam, odświeżę ten temat. Czy ktoś z Szanownych forumowiczów używa może odkurzacza piorącego m-ki PHILIPS FC 6844 ? http://cokupic.pl/i/c_big347778.jpg Czy warto go kupić do domu, do prania dywanów i mycia podłóg drewnianych i paneli?Serdecznie dziękuję za sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lepro1 29.08.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Witam, Poszukuję profesjonalnego odkurzacza do drewnianych, olejowanych podłóg. Priorytetem jest bezpieczeństwo podłogi i skuteczność sprzątania. Cena jest drugorzędna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 29.08.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 czy rodzaj podlogi ma znaczenie dla wyboru odkurzacza? hmmmmm mam najtanszy model dysona i stwierdzam,ze nie mialam w rekach lepszego odkurzaczahttp://www.electro.pl/produkt-DYSON_Odkurzacz_DYSON_DC29_Base-142831,168.html opinie sa ponizej opisu produktu,takze nie bede sie rozpisywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lepro1 29.08.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Dziękuję za sugestię, też rozważałem Dysona. Odkurzacz pewnie nie ma istotnego znaczenia, ale już szczotki do niego tak. Będę wdzięczny za uwagi od użytkowników innych marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiołek 29.08.2010 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Tez jestem zainteresowana tym tematem, bo niektóre szczotki ną nieodpowiednie do drewnianych podłóg - mogą je porysować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joki 06.09.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 Ja od jakiegoś czasu (około 3 m-ce) używam tego cuda: dobry odkurzacz, odkurzacz cena również była zachęcająca. Normalny, workowy philips, ale na ssanie absolutnie nie narzekam, plus jest dość lekki i na dodatek cichy. Mój miał od razu w komplecie nasadki do czyszczenia parkietów, a że takowych u nas w domu nie brakuje, toteż cacko sprawdza się wyśmienicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZABRA 20.09.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 A ja jeszcze o Roombie. Mam od 2 miesięcy i jestem bardzo zadowolona i bardzo polecam, ... ale nie wszystkim! Po pierwsze najlepiej się sprawdza w pomieszczeniach, w których nie ma zbyt wiele mebli, ewentualnie meble mają wysokie nóżki (ok. 15 cm). Wtedy Roomba spokojnie wjeżdza sobie pod meble, sofy itp i sprząta. Dywany nie przeszkadzają. Po drugie najlepsze efekty osiąga się przy codziennym odkurzaniu ( co 3 dzień też jest ok). Akumulator działa ok 2 godziny. Po jednym takim seansie mój 35 m salon jest czysty, ale czasem się coś zdarza znależć. Po trzecie polecam ją dla zajętych: idziesz do pracy, lub - jak ja - na spacer z dzieckiem i na do widzenia włączasz Roombe. Wracasz, a tu krasnoludki posprzątały. ) No i cena, zawsze jest Allegro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 23.09.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Haniula Teściowa powinna pozbyc się alergii ............................sama ,a nie udawac ,że się ,,leczy"Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalia23 20.10.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Polecam electrolux! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kombat 05.11.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Powiem wprost: chcę kupić dobry odkurzacz. W tym sklepie kupowała już moja siostrzyczka i bardzo go sobie chwali, że niby o wiele taniej jest i nie ma problemu z wysyłką, dlatego chciałbym wybrać coś od nich z oferty. I teraz... kto będzie tak dobry i zerknie na to, co oni mają w swojej ofercie?? Ja się absolutnie na odkurzaczach nie znam i sam nie wiem czego chcę ;/ W sumie to chciałbym, żeby był na worek, bo nie widzę się w roli kogoś, kto często czyści ten pojemnik na kurz. No i żeby on dobrze ciągnął i... w zasadzie to tyle. Większych wymagań nie mam, może tylko tyle, żeby nie był za duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Filionka 11.11.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Ja posiadam odkurzacz piorący który kupiłam w tamtym sklepie i jestem z niego całkiem zadowolona. I na mokro i na sucho bardzo dobrze ciągnie, dywany zostają suche i na szczęście w ogóle nie są przemoczone. Czysto, schludnie i w miarę szybko. Nie jest może zbyt leciutki, ale w końcu gdzieś te wszystkie funkcje muszą się w nim zmieścić... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kombat 23.11.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 Wreszcie wczoraj zdecydowałem się na to, żeby kupić taki odkurzacz philips. Cacko jest już zamówione, pieniądze wpłaciłem wczoraj. Teraz wystarczy tylko zaczekać na przesyłkę... Jak wreszcie do mnie dojdzie i będziemy już po pierwszy odkurzaniu, to od razu dam znać jak się sprzęcik sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samantaa83 26.11.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 a ma ktoś może odkurzacz Electrolux UltraSilencer ZUS 3970P i mógłby napisać coś na jego temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cecylka_29 30.11.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Ja mam taki sprzęcik i moim zdaniem to jest bardzo dobry odkurzacz. Jest na worek, moc silnika 1800 W, do tego filtr Super Clean Air HEPA i coś, co bardzo mi się podoba czyli wskaźnik zapełnienia worka. Dodatkową, fajną opcją jest elektroniczna regulacja mocy. Jak dla mnie super, więc szczerze polecam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samantaa83 12.01.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Dzięki Cecylka, zastanawiam się i zastanawiam ale chyba w końcu go kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montwa 14.01.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 jam mam electroluxa i jestem z niego bardzo zadowolony, nie pamietam dokladnie modelu ale ma 13-metrowy kabel, swietna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marinella879 18.01.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 mielemam model cat and dogrewelacjakocham ten odkurzacz miłoscią bezgraniczną wczeniej kupiliśmy bezworkowowego Hoovera. Nie wiem dlaczego , jakieś zaćmienie nas w sklepie dopadlo. Nigdy wiecej bezworkowca. Przez pierwsze pół roku nawet się spiywał, później przestał. Opróżnianie pojeminika mnie irytywało, wszystko wokół w kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts