rrmi 22.11.2005 03:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 zaczelam rozmrazac indyka , w czwartek od rana pieczenie mnie czeka Dobrze , ze to sie samo piecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 22.11.2005 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 . zaczelam rozmrazac indyka , w czwartek od rana pieczenie mnie czeka Dobrze , ze to sie samo piecze No nie , jestesmy jak rodzenstwo http://img515.imageshack.us/img515/6571/indyk2jf.jpg Moj ma 9 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2005 03:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 To ja juz swojego nie bede fotografowala , jest taki samiutki .Moze moj troche mniejszy Oj , my Blizniaki Nadziewacie? Zurawinki tez? I slodkie ziemniaczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2005 03:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 House mam powazne pytanie do Ciebie ,moge? Widze , ze moge Co powiedziala Twoja Zona kiedy robiles zdjecie indykowi? Patrzyla jakos dziwnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 22.11.2005 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Nadziewamy, swieza chalka , seler, jajko bite , pieczarki i przyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2005 04:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 O takim nadzieniu nie slyszalam .hmmUgniatasz to wszystko razem i ladujesz?A chalka , ze tak zapytam koszerna ma byc czy obojetnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 22.11.2005 04:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 House mam powazne pytanie do Ciebie ,moge? Widze , ze moge Co powiedziala Twoja Zona kiedy robiles zdjecie indykowi? Patrzyla jakos dziwnie? Indyk jak widac jest zamrozony wiec przy rozpakowywaniu zakupow zrobil maly wyjazd . Nikt nie zauwazyl. Rozmrazamy zawsze w lodowce. PS.Rorawiny robimy swieze. Gotujemy je na soku pomaranczowym, mozna pozniej dodac troche cukru. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2005 04:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 My tez w lodowce rozmrazamy , w srode wyciagne dopiero. Dzieki za sposobik na zurawinki Chyba tak wlasnie zrobie , slyszalam juz o tym sposobie to ja juz spadam , dobranocka http://adweek.blogs.com/photos/uncategorized/turkey.jpg ladny , nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 22.11.2005 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 O takim nadzieniu nie slyszalam .hmm Ugniatasz to wszystko razem i ladujesz? A chalka , ze tak zapytam koszerna ma byc czy obojetnie? Chalka zwykla. Chalke rozdrabniamy na male kawalki, moczy w wodzie i nastepnie sie wode wyciska. Dodaje sie pieczarki z puszki siekane. Nastepnie miesza sie to z bitym jajkiem, soli i pieprzy . Osobno zasmarzamy seler , cebule i nac z pietruszki. Nastepnie mieszamy wszystko i nabijamy indyka luzno. Pycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2005 04:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 To sie skusze Trudne to nie jest , a i przepis pod reka bedzie . Kiedys miesem nadziewalam , ale beznadzieja mi wyszla .Poza tym i tak zawsze wiecej niz pol idzie do kosza . Dzien doberek dla porannej zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.11.2005 04:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 A ten jak sie cieszy , pewnie zaraz bedzie jadl http://blog.germuska.com/images/turkey.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 22.11.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 A gdzie to nasza Ewa sie podziewa? Mam nadzieje , ze we mgle nie zaginela Ooo, przegapilam takie smaczne pogaduchy... Wew mgle sie wlasnie wybieram, dziecka do szkoly zawiezc... Ale cholerne mleko... I zimno... i w czwartek ma padac snieg... A ja mam w niedziele gosci i bede robic tarte z jablkami i zurawinami! A w Waitrose sa hamerykanskie, piekne i wielkie i czerwone! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.11.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 http://img515.imageshack.us/img515/6571/indyk2jf.jpg a ścięgna wyciagacie?. Ja robię farsz z wątróbki, rodzynek, migdałów. Bułkę moczę w mleku Okropna robota. Dlatego ostatnio piekę tylko pierści z indyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.11.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Mam podobną do Twojej konsepszyn w dawnych czasach to moglybysmy to opic , ale nam butelki maksiu zabral , to nie ma jak wiecej wklejac , wkoncu On wszechmocny inspiracje to inspiracje.. jak macie ochote na toast to prosze do kawiarni klubowej a tu ma byc porządek rzekłem m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.11.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 o rany Maksiu, ale amerykańskiego indyka nie zwiniesz, mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.11.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 o rany Maksiu, ale amerykańskiego indyka nie zwiniesz, mam nadzieję jak widzisz.. nie zwinąłem.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.11.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 O rany, ale się smakowity wątek zrobił Maksiu - nie bądź taki i pozwól od czasu do czasu na cosik wyskokowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.11.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 O rany, ale się smakowity wątek zrobił Maksiu - nie bądź taki i pozwól od czasu do czasu na cosik wyskokowego musimy znaleźć jakąś preriówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.11.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 O rany, ale się smakowity wątek zrobił Maksiu - nie bądź taki i pozwól od czasu do czasu na cosik wyskokowego musimy znaleźć jakąś preriówkę znaczy się, że można stawiać trunki hamerykańskie bo to w końcu wątek hamerykański czyli trzeba pokazać co oni tam za oceanem popijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.11.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 ..solidarnie, a jakże tfu stop zaplute CIEKAWE CZY PACZKI NAM DONIOSA anSi chyba zaslabla tam w KK Tolu zajrzyj jeszcze tez czasem na Mode jakbyś rrmi zgadła Od nadmiaru zakręciło mi się w głowie, o paczki dziewczyny nie martwcie się, ja we włamie z podanych wyżej powodów nie uczestniczyłam (nie to, że bym nie chciała ) więc w razie czego, dostarczycielem będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.