Zochna 17.12.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 uff ale sie nameczylam zanim to wino przynioslam udalo mi sie zdjecie do internetu wrzucic ! zdrowie http://mryan55.photosite.com/~photos/tn/1_348.ts1134861043640.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2005 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Zdrowie Zochna , jak tam suczka? http://pics.uglychristmaslights.com/2005/rulers.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.12.2005 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 so so rrmi. Lapy ma pocharatane . I w skarpetach siedzi bo inaczej masci wylizuje. wyglada uroczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2005 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 so so rrmi. Lapy ma pocharatane . I w skarpetach siedzi bo inaczej masci wylizuje. wyglada uroczo przesylam buziaki w nosek a przestraszona jest? http://pics.uglychristmaslights.com/2004/cdtree.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 17.12.2005 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 uff ale sie nameczylam zanim to wino przynioslam udalo mi sie zdjecie do internetu wrzucic ! zdrowie http://mryan55.photosite.com/~photos/tn/1_348.ts1134861043640.jpg Fajnie , ze jast tu wiecej nas pijacych Rrmi, lubie sie bawic w gotowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.12.2005 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 house - a te serca to nie sa twarde ? na ostro ten gulasz robisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.12.2005 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 przesylam buziaki w nosek a przestraszona jest? wkurzona jakby bardziej Bo na sznurku chodzi ma kare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2005 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 albo ludziska maja fantazje , albo ktos komus psikusa zrobil http://pics.uglychristmaslights.com/2004/prank.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 17.12.2005 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 house - a te serca to nie sa twarde ? na ostro ten gulasz robisz ? Nie, 4h gotowania wystarcza. Najpierw po opukaniu i pokrojeniu zasmazam je na oleju z ziaren winogronu. Nastepnie zalwam woda , doje przyprawy i slodka papryke wegierska. Na konie 1/2 butelki wina czerwonego i zagestrzam . Pych , mozna rowniez tak samo zrobic gulasz wolowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2005 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 wkurzona jakby bardziej Bo na sznurku chodzi ma kare ludzie jak tak mozna suczke sponiewierac Moze i ja zatankuje male co nieco , na krazenie , jak to sie mowi to zdrowko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2005 23:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 a powiedz jeszcze jak zageszczasz sos , bo mi jakos zageszczanie nigdy nie wychodzilo i w zwiazku z tym przestalam zageszczac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2005 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 anSi nam przepadla ze zdjeciem , albo sie zapatrzylaa tu prosze gwiazda i krzyz , jak to w Ameryce , nikt sie o nic nie wykloca , kazdy robi jak uwaza i nie ma tego obrazania uczuc http://pics.uglychristmaslights.com/2004/unknown.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2005 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 http://pics.uglychristmaslights.com/2004/vet.jpg http://pics.uglychristmaslights.com/2004/cutouts1.jpg http://pics.uglychristmaslights.com/2004/siding.jpg http://pics.uglychristmaslights.com/2004/cutout.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.12.2005 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 zdrowie !ja tam "zasmazkie" robie jak zageszczam..albo smietane z maka - tez zageszcza .. to jest pyszne :gulasz wolowy (takie bitki - a nie w kostke) podsmazone , potem duszone z prawdziwkami suszonymi, na malym ogniu - ze 2-3 godz., sporo pieprzu, troche papryki suszonej Na 15 min przed koncem ziemniaki surowe (2-3 sztuki) krojone w plastry sie do tego wrzuca i wolno gotuje dalej .. Na sam koniec smietane - taka 30%..no pycha . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 17.12.2005 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 To podstawowe przyprawy , jest jeszcze pieprz sol i nac z pietruszki. http://img211.imageshack.us/img211/349/przyprawy7rm.jpg Zasada zageszczania jest prosta zawsze zimne do wrzadku(aby nie bylo kluch). Ja daje 3 lyzki maki na szklanke zimnej wodu i zabarwiam to naturalnym sosem sojowym. Wlewam do wywaru i gotuje 5 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2005 23:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Po takim przeszkoleniu nastepnym razem zageszcze . A dlaczego masz jakas chinska vegete ? Inna jest niz Polska? Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.12.2005 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 a ten czosnek to amerykanski ? bo u nas jest ostatnio tylko chinski czosnek w ogole nie ma smaku i zapachu czosnku .. I innego nie uswiadczysz ech zycie. zdrowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 17.12.2005 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Po takim przeszkoleniu nastepnym razem zageszcze . A dlaczego masz jakas chinska vegete ? Inna jest niz Polska? Dziekuje Opakowanie(metalowe) ma 20 lat i wtedy w takie pakowali. Poprostu opakowanie to juz klasyk antyczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.12.2005 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2005 Ja kupuje czosnek marynowany , bo ten taki w zabkach za malo pachnie czosnkiem jak dla mnie .Jak robie krewetki duzo go daje i wtedy to jest to . A jak to mozliwe , ze nie ma w Polsce czosnku porzadnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.12.2005 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2005 Widze house , ze w antyki idziesz http://pics.uglychristmaslights.com/2004/trees.jpg http://pics.uglychristmaslights.com/2004/cinderblock.jpg http://pics.uglychristmaslights.com/2004/soldout.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.