Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inspiracje z Hameryki -rrmi , Luc i House

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Szczujesz mnie tymi piernikami widze :p

Jesli o to chodzilo to tanie jest , zobacz

http://www.target.com/gp/detail.html/ref=br_1_9/602-3901030-6937446?%5Fencoding=UTF8&frombrowse=1&asin=B000296DT6[/img]

anSi :D :D

i to jakis bardzo extra , bo strona jubileuszowa jest :wink:

czesc Dziewczyny :)

Gosia - ja wlazlam na playmobil bez logowania .. i pokazal mi sie pirate falggship - ale niestety z uwaga ze ten pordukt juz nie jest dostepny w katalogu :(

Czy nie jest za pozno na pierniki ? zmiekna jeszcze ? Upieklam ciasteczka cynamonowo- migdalowe - i ak ostygly to sie zrobily twarde jak .. no jak nie wiem co . Zmiekna ?

Szczujesz mnie tymi piernikami widze :p

Jesli o to chodzilo to tanie jest , zobacz

http://www.target.com/gp/detail.html/ref=br_1_9/602-3901030-6937446?%5Fencoding=UTF8&frombrowse=1&asin=B000296DT6[/img]

anSi :D :D

i to jakis bardzo extra , bo strona jubileuszowa jest :wink:

a mnie sie nie otwiera.Ma byc wielki i z silnikiem, bo jest jeszcze podobny bez silnika za 165 zeta

czesc Dziewczyny :)

Gosia - ja wlazlam na playmobil bez logowania .. i pokazal mi sie pirate falggship - ale niestety z uwaga ze ten pordukt juz nie jest dostepny w katalogu :(

Czy nie jest za pozno na pierniki ? zmiekna jeszcze ? Upieklam ciasteczka cynamonowo- migdalowe - i ak ostygly to sie zrobily twarde jak .. no jak nie wiem co . Zmiekna ?

a ceny tez cI pokazało :o ciastka daj do słoja i wpakuj kawałek jabłka, zmiekna :wink: a moje pierniki miekkie wyszły i takie pozostały

:lol:

czesc Zochna :)

Gosiu to chyba to co ja znalazlam to bedzie to tansze , bo to i sklep fajansiarski jest :oops:

Tak mi wyskoczyl akurat , a na amazom .com nie maja tego , widac jakies to popularne jest .

Moj chcial nowy XBox i tez nie , a nawet zapisow nie robia tak jak kiedys jak byl ten model co ma teraz :-?

Jak bede w sklepie to moge zobaczyc , ale i tak na swieta bym nie zdazyla wyslac , bo i lotnicze ida czasem 2 tygodnie zwlaszcza teraz przed swietami dluzej .

Tak naprawde to ja wyroslam juz z takich zabawek i nie bardzo wiem jak i co :oops:

czesc Zochna :)

Gosiu to chyba to co ja znalazlam to bedzie to tansze , bo to i sklep fajansiarski jest :oops:

Tak mi wyskoczyl akurat , a na amazom .com nie maja tego , widac jakies to popularne jest .

Moj chcial nowy XBox i tez nie , a nawet zapisow nie robia tak jak kiedys jak byl ten model co ma teraz :-?

Jak bede w sklepie to moge zobaczyc , ale i tak na swieta bym nie zdazyla wyslac , bo i lotnicze ida czasem 2 tygodnie zwlaszcza teraz przed swietami dluzej .

Tak naprawde to ja wyroslam juz z takich zabawek i nie bardzo wiem jak i co :oops:

nienienie, ja juz kupiłam łódke mniejsza tez z playmobila,a ten statek to tak z ciekawosci.O koszulke jednak bede Cie meczyła :oops:

maksiu pewnie tu nie zaglada :wink: :D

ale masz racje Bodziu , to cyk

a tak poza tym zdrowko maksia :D

To tylko tak Ci się wydaje, że nie zagląda :D ale idą świeta to i moderator może do innych ludzkim głosem :D :D :D

witaj maksiu

to sie cieszymy ,ze jestesmy pod obserwacja :D

my grzeczne corki som