anSi 23.12.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i radosnych Świąt sympatykom, bywalcom, i wszystkim zaglądającym do tego wątku http://ekartki.pl/kartki/17/203.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 23.12.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 A mogłybyscie rzucic linkę do tego przepisiku na fileciki? U mnie tez karpia nie lubia i chetnie bym cos nowego a sprawdzonego upichciła...please pozdrawiam ps. juz znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 23.12.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Wszytkim bywalcom i miłosnikom zagranicznych inspiracji oraz tym którzy Święta spędzają poza ojczyzną lub mają ich dwie życzę ciepłych Świąt i dobrego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.12.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 http://budda.medytacja.net/attachment/b1bbb9ec4d1771ac6fdaa225c906c784/2eee459f66e53fb0c0fbb50871b4db97/Choinka-Buddy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.12.2005 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zycze wszystkim ,ktorzy tu zagladaja Wesolych Swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 23.12.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Wesolych Swiat! http://www.uow.edu.au/printdistribution/images/CC543.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.12.2005 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 ja dziękuję i też życzę Pogodnych Swiąt. I żeby ten następny Rok trochę zwolnił http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/u030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.12.2005 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Ja rowniez wszystkim dziekuje za zyczenia http://kartki.onet.pl/_i/d/loski_ok_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 23.12.2005 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Ho, Ho, Ho .... jak tu swiatecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.12.2005 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 czesc house oporzadziles juz troche w kuchni? my dopiero jutro zaczynamy ostatnie Swieta tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość plaza123 24.12.2005 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Wlasnie konczymy. Odkurzalem dzisiaj troche moje ksiazki. Sorry, nie mialem czasu , ale zaraz sprawdze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.12.2005 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2005 Widzialam , ze odkurzales . Bardzo zaimponowales swoja wiedza niektorym Widzialam dzis karpia , wazyl chyba ze 20 funtow , nie kupilismy , bo za duzy , jak na nas troje W szoku bylam , az dziwnie wygladal. Za to kupilam fladerke i haddocka, taki miesisty jest Po grecku bedzie jak znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 W Ameryce to jest przechlapane .Jutro juz jest zwykly dzien . Nie wystepuje tu oficjalnie zjawisko 2 dnia Swiat Biorac pod uwage , ze Swieta wypady w weekend to juz calkiem do kitu . Sylwester i Nowy Rok jak zwykle tak samo . Czy ktos sie pochwali prezentami? Albo przelicytuje mnie w ilosci zjedzonego pokarmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 25.12.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Zjedzonego gorzej... ale nakupowanego i przygotowanego Jak dla calej rodziny, a w tym roku okrojony zestaw No i efekt taki, ze nikt nie chce i nie moze juz jesc, nawet nie robilam dzis obiadu, bo brak chetnych... A prezent? Wymarzony ekspres do kawy! Ha! Pol roku dyplomatycznych wysilkow A Ty, rrmi? Tez sie pochwal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 To sie ciesze z Twojego nowego expresu , wiem , ze juz Ci sie snil po nocach W tym roku ja tez juz tak menu okroilam , a i to za duzo , ale to chyba tak byc musi. Nie mialam tak wystrzalowych prezentow jak Ty , takie zwyczajne tylko , ubrania , perfumy i najwazniejsza plyta Mike'a Oldfielda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 25.12.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 rrmi właściwie to Ty sie ciesz ze nie ma 2 dnia Swiąt, przynajmniej mniej zjesz Ja jutro to juz na pewno pęknę z obzarstwa... Dzisiaj gotowałam na obiad golonki, takie po pół kilo na łebka... do tego zasmazana kapusta i sos chrzanowy...no pychota ale teraz mam totalny wstręt do jedzenia:( Szkoda ze jutro tez jest Święto...znów trzeba będzie jeść A prezenty dostałam takie....od mojej połowki dostałam cudowny pierscionek w białego złota, smieszny kubek z rysunkami ...biedroneczka jest głupia, chmurki sa głupie, drzewka sa głupie, słoneczko jest głupie,WSZYSTKO JEST GŁUPIE BEZ CIEBIE... od rodziców dostałam cudownie mięciutki szlafroczek no i mnóstwo kosmetyków..aaa i owieczke do przytulania tez dostałam No dobra...ide zaparzyc miete bo zaraz umrę....raaany mój brzuch:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 25.12.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Pomne urodziny, kiedy dostalam jako jedyny prezent wkladke do wiezy stereo, w ktorej tkwily plytki CD. Wieza zamiast talerza miala takie wkladki. Zostalo stwierdzone, ze przydalaby sie jeszcze jedna wkladka, zeby ciagle nie zmieniac CD we wkladce tylko cale wkladki w wiezy. No to dostalam wkladke, chcialam czy nie... Pewien postep przez te lata zostal uczyniony! Maz dostal ode mnie CD Katie Melua (miedzy innymi) Teraz potrzebny nam CD player do samochodu... delikatnie sugerowalam, coby na prezent dostac samochod (nawet bez CD player), ale Mikolaj widac nie uslyszal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 25.12.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Teraz potrzebny nam CD player do samochodu... delikatnie sugerowalam, coby na prezent dostac samochod (nawet bez CD player), ale Mikolaj widac nie uslyszal... Skoro Mikołaj taki głuchy to trzeba było wysłac list poleconym w potwierdzeniem odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 ale Mikolaj widac nie uslyszal... jak bedziesz w wieku Mikolaja to tez czasem nie doslyszysz anSi ja sie w sumie ciesze , ze nie ma tego 2 dnia . Chociaz qrcze narobilas smaka na te golonki .Chyba na Sylwesrta zrobie , bo juz mi Starszy jakis czas temu te swoje marzenie przedstawial. W czwaretek uroczyscie postawie moja choinke na smietniku(sztuczna jest) .Ostatnie Swieta tutaj . A jak Ty sie Ewa czujesz na te ostatnie Swieta ? Szczerze mowiac gdym miala teraz isc po bilety na powrot to nie wiem Kiedy wracacie dokladnie , juz wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 25.12.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Zaraz po skonczeniu roku szkolnego, koniec lipca. Przyznam, ze coraz czesciej mam napady paniki. Ale swieta w sumie dosc dziwne, nigdy jeszcze nie bylismy sami, zawsze albo ktos przyjezdzal do nas, albo (najczesciej) my bylismy w Polsce. Tak nijako, jakby nie bylo dzieci, to nie wiem... Poszlismy sobie dzis na dlugi spacer, psa do bagaznika i wio do Bialego Konia. Bylo bardzo fajnie, przewaznie nie mamy czasu na takie wspolne wyprawy - o, takie swieta. Inne. Bylo dosc mroznie, nisko mgla, takie bardzo dramatyczne krajobrazy. O: http://www.tiscali.co.uk/reference/encyclopaedia/hutchinson/images/1753n054.jpg http://www.pretentia.com/celticadventure/uffingtonchalkhorse.jpg A Wy macie juz jakies konkretniejsze plany? metea genialny pomysl z ta herbatka mietowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts