bodzio_g 25.12.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Witam panie swięta w Polsce to ...przeżywanie a nie ...przeżuwanie niestety - zachodni świat to bisnes i mamona , a tu to bez tych rzeczy można ... intensywnie przeżywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Nie no nie popatrzylam na nick , tylko na dzwoneczek i myslalam , ze to anSi czesc metea My w sierpniu (chyba) , moze deko wczesniej . W pewnym sensie tez jestem w panice , ale decyzji nie zmienimy. Co to jest ten Bialy Kon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Witam panie swięta w Polsce to ...przeżywanie a nie ...przeżuwanie niestety - zachodni świat to bisnes i mamona , a tu to bez tych rzeczy można ... intensywnie przeżywać Bodziu a Ty z przezywaczy czy z przezuwaczy? Wiem z przezuwajacych przezywaczy , tak? I powiedz co to sa makowki?To chyba regionalna nazwa? Ja widac zachodnia jestem , bo przezuwam caly dzien i piekarnik dalej cos piecze Dlaczego w Swieta jemy jakby na zapas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 25.12.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Figura wyryta w kredzie w zboczu wzgorza jakies 3 tysiace lat temu... My tez nie zmieniamy decyzji... A macie juz decyzje, w jakie rejony sie udajecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Bardzo ciekawie ten Bialy Kon wyglada. Nie mamy zadnych wiazacych planow .Moze palec na mapie ? Pojezdzimy tu i tam zanim podejmiemy decyzje . Mam pewne plany , ale takie wolne od zobowiazan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 25.12.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 najpierw przeżuwam a potem przeżywam , a potem odwrotnie przepis w kk bo modo nas ....przeżuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 e tam Bodziu co Ty gadasz , Maksiu nie jest ludozerca , w sumie Edzia tez mi na taka nie wyglada widzialam , kropelki jak znalazl na dzisiaj. Zeby tak chociaz ciasta nie bylo w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 25.12.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 A u nas leci w TV Space 1999. Ktos pamieta? Ale mi sie nostalgicznie zrobilo! Ta jedna wolna sobota w miesiacu, w ktora nadawali dawno temu ten serial... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Serialu nie pamietam , ale pamietam te jedna sobote wolna Pamietam jak sie czlowiek cieszyl U nas pogoda jest byle jaka , ale cieplo , tez wczoraj bylismy na spacerku Jak to przy swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 25.12.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 rrmi Ty sie juz nie zastanawiaj tylko startuj w okolice Łodzi, koło mnie wolna działeczka z choinkami Gdzieś czytałam że Twoja przyszła synowa mieszka w łodzi więc bedziesz mogła czuwać jako dobra teściowa Własnie dzwoniła moja mama powiedziec mi co jutro bedziemy jeśc na obiad....niby same pychotki a normalnie mam odruch wymiotny Raaaany mięta nie pomaga Czy znacie jakis domowy specyfik na obżarstwo????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Dziekuje metea za zaproszenie , z pewnoscia sie w Lodzi pojawie jak wroce , bede ogladala . A Synowa i owszem z Kalonki Problem u mnie z tym , ze bede szukala dzialki przy drodze przejezdnej, i juz sama nie wiem czy to wiekszy czy mniejszy problem bedzie . W zasadzie ludzie wola pod lasem mieszkac , wiec moze i mniejszy , mam nadzieje Na obzarstwo dobre jest silne postanowienie o niejedzeniu , ale pod warunkiem , ze sie postanowienia dotrzyma .Wiem , ze z tym klopot . Ja to nie mam nawet odruchu wymiotnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 25.12.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 rrmi Ty sie juz nie zastanawiaj tylko startuj w okolice Łodzi, koło mnie wolna działeczka z choinkami Gdzieś czytałam że Twoja przyszła synowa mieszka w łodzi więc bedziesz mogła czuwać jako dobra teściowa Własnie dzwoniła moja mama powiedziec mi co jutro bedziemy jeśc na obiad....niby same pychotki a normalnie mam odruch wymiotny Raaaany mięta nie pomaga Czy znacie jakis domowy specyfik na obżarstwo????????/ dobre są owoce i woda mineralna rrmi - na sląsku działki są tanie a wort - ino trocha tttturbulencje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 25.12.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 A pod Warszawa centralnie i wszedzie blisko (najlepiej od poludnia! I kolo mnie tez choinkow jak mrowkow!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 rrmi - na sląsku działki są tanie a wort - ino trocha tttturbulencje Na Slask to ja bede w gosci jezdzila do Ciebie Bodziu , na grilla , podworeczko masz piekne juz to mozna poimprezowac Bylam kiedys w Katowicach , ale tak wogole to Slaska nie znam Turbulencji sie nie boje , bo ja sie wogole niczego nie boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 25.12.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Ja juz postanowiłam...od wtorku nie jem! ostra dieta, chociaz to trudne będzie bo ide do pracy a prowadze firma gastronomiczną niestety Raaany, tyle wyrzeczeń mnie czeka Mięta sie skończyła...zaczynam teraz pic czerwoną herbatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 A pod Warszawa centralnie i wszedzie blisko (najlepiej od poludnia! I kolo mnie tez choinkow jak mrowkow!) i nasza anSi tez ma choinki , nawet zdjecia tu pokazywala. Tez bym chciala miec choinki Ewa nim ja wroce to Ty juz garki zdazysz porozkladac i sie po okolicy rozejrzec .Powiesz co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Raaany, tyle wyrzeczeń mnie czeka Cierpienie czlowieka uszlachetnia Tak madrzy mawiaja , ale chyba sama w to niejedzenie nie wierzysz Jako tani zapychacz i przezuwacz suchary sa dobre ale nie slodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 25.12.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Ja teraz cierpie i wcale mnie to nie uszlachetnia a suchary sa BE...tym bardziej bez cukru rrmi jest wolna działka tuz przy drodze obok wędzarni...wyobraz sobie jakie smaczne zapachy bys miała z samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Chyba dlatego jest wolna , ze kolo wedzarni , bo rzeczywiscie na dluzsza mete to nie jest przyjemne . A nie wiesz po ile licza sobie za mert takiej dzialki przy drodze i kolo wedzarni? Ciekawa jestem bardzo ps .znowu jedlismy W celu opanowania jedzenia zastosuj moj sposob .Za ciasne spodnie .Duzo wtedy nie wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 To ja raz dam kwiatka .Moj najlepszy http://www.al-pacino.com/al-pacino.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts