Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inspiracje z Hameryki -rrmi , Luc i House

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam panie

swięta w Polsce to ...przeżywanie a nie ...przeżuwanie :wink: :D

niestety - zachodni świat to bisnes i mamona , a tu to bez tych rzeczy można ... intensywnie przeżywać :wink: :D

Bodziu a Ty z przezywaczy czy z przezuwaczy? :lol:

Wiem z przezuwajacych przezywaczy , tak?

I powiedz co to sa makowki?To chyba regionalna nazwa?

Ja widac zachodnia jestem , bo przezuwam caly dzien i piekarnik dalej cos piecze :roll:

Dlaczego w Swieta jemy jakby na zapas? :oops:

rrmi Ty sie juz nie zastanawiaj tylko startuj w okolice Łodzi, koło mnie wolna działeczka z choinkami :D

Gdzieś czytałam że Twoja przyszła synowa mieszka w łodzi więc bedziesz mogła czuwać jako dobra teściowa ;)

Własnie dzwoniła moja mama powiedziec mi co jutro bedziemy jeśc na obiad....niby same pychotki a normalnie mam odruch wymiotny :cry:

Raaaany mięta nie pomaga :cry:

Czy znacie jakis domowy specyfik na obżarstwo????????/

Dziekuje metea za zaproszenie , z pewnoscia sie w Lodzi pojawie jak wroce , bede ogladala .

A Synowa i owszem z Kalonki :D

Problem u mnie z tym , ze bede szukala dzialki przy drodze przejezdnej, i juz sama nie wiem czy to wiekszy czy mniejszy problem bedzie .

W zasadzie ludzie wola pod lasem mieszkac , wiec moze i mniejszy , mam nadzieje :D

Na obzarstwo dobre jest silne postanowienie o niejedzeniu , ale pod warunkiem , ze sie postanowienia dotrzyma .Wiem , ze z tym klopot .

Ja to nie mam nawet odruchu wymiotnego :roll:

rrmi Ty sie juz nie zastanawiaj tylko startuj w okolice Łodzi, koło mnie wolna działeczka z choinkami :D

Gdzieś czytałam że Twoja przyszła synowa mieszka w łodzi więc bedziesz mogła czuwać jako dobra teściowa ;)

Własnie dzwoniła moja mama powiedziec mi co jutro bedziemy jeśc na obiad....niby same pychotki a normalnie mam odruch wymiotny :cry:

Raaaany mięta nie pomaga :cry:

Czy znacie jakis domowy specyfik na obżarstwo????????/

dobre są owoce i woda mineralna :wink:

rrmi - na sląsku działki są tanie a wort - ino trocha tttturbulencje :wink: :D

rrmi - na sląsku działki są tanie a wort - ino trocha tttturbulencje :wink: :D

Na Slask to ja bede w gosci jezdzila do Ciebie Bodziu :lol: ,

na grilla , podworeczko masz piekne juz to mozna poimprezowac :D

Bylam kiedys w Katowicach , ale tak wogole to Slaska nie znam :oops:

Turbulencji sie nie boje , bo ja sie wogole niczego nie boje 8)

A pod Warszawa centralnie i wszedzie blisko (najlepiej od poludnia! I kolo mnie tez choinkow jak mrowkow!) :wink: :D

i nasza anSi tez ma choinki , nawet zdjecia tu pokazywala.

Tez bym chciala miec choinki :D

Ewa nim ja wroce to Ty juz garki zdazysz porozkladac i sie po okolicy rozejrzec .Powiesz co i jak :D

Chyba dlatego jest wolna , ze kolo wedzarni , bo rzeczywiscie na dluzsza mete to nie jest przyjemne .

A nie wiesz po ile licza sobie za mert takiej dzialki przy drodze i kolo wedzarni?

Ciekawa jestem bardzo

ps .znowu jedlismy :D

W celu opanowania jedzenia zastosuj moj sposob .Za ciasne spodnie .Duzo wtedy nie wejdzie :lol: