Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inspiracje z Hameryki -rrmi , Luc i House

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

hmm...ładne ząbki ma ten Twój kwiatek rrmi :) ale z poprzedniej strony ten włoski bardziej mi leży :p

mi leza rozne rzeczy , ale Al jest Alem i juz :D

Spodni nie rozpinaj tylko sie mecz :roll: 8)

Za cene metra bede zobowiazana , ale jesli to nie problem dla Ciebie .

Na powaznie zaczne pytac w czerwcu , moze w lipcu , tak nie chce zawracac glowy :oops:

Zasadniczo moja dzialka powinna byc widoczna z drogi .Wiec te 200 metrow raczej odpada , chociaz zalezy to od wielu rzeczy , bo jesli ta droga jest bardzo przejezdna i ruchliwa to moze byc .

Generalnie jak zobacze , to bede potrzebowala kilka minut na podjecie decyzji, :D

Ale u Ciebie to ta budowa idzie jak burza .

A z majstrami to jak im nie powiedzialas o kominach to i sami widac nie pomysleli .Wiesz jak jest .

Ciekawia mnie ceny takie ludzkie , a nie z agencji , bo chyba to duza roznica .

Agencje ogladam prawie codziennie .

W zasadzie to nawet jak bym byla przy drodze , to tez grila mozemy robic , u nas to sie i taki codziennie prawie , jeszcze w Polsce robilo.Nawet zima. :D

U nas dom otwarty :lol:

Ja wpadam dosyc czesto pogapic sie co ciekawego wklejacie.... moje lenistwo nie ma sobie rownych i wertowanie netu to nie dla mnie :lol:

a pierniczki sa dobre na przejedzenie, wlasnie dlatego je wymyslono zeby przyprawami korzennymi pomoc pracy zoladka po takim obrzarstwie :wink:

camparii to moze sobie odpusc, bo bardziej Cie zamuli niz pomoze 8) to musi byc zdrowo procentowe, nalewka babuni jest najlepsza hihi

Ewa nim ja wroce to Ty juz garki zdazysz porozkladac i sie po okolicy rozejrzec .Powiesz co i jak :D

Jasne! Zapraszam w odwiedziny na ogledziny. :D

Ja jestem w widelkach miedzy drogami katowicka i krakowska, okolica mi sie bardzo podoba, bardzo fajni ludzie - zajrzyj na grupe nadarzynsko-grodziska! :wink:

Ciekawe, czy to nasze kuszenie Ci pomoze czy tylko nakreci w lepetynie... :lol:

koło mnie działki do kupienia po 28 zł za metr a przy drodze nie wiem ale zapytam sie we wtorek...

a jak z uzbrojeniem?

Juz mi sie Maz napalil na ta Lodz :D jakis czas temu ,

ale mamy inne typy rowniez 8)

Dosc ekscytujace jest jak sie nie wie gdzie sie zamieszka

Ciekawe, czy to nasze kuszenie Ci pomoze czy tylko nakreci w lepetynie... :lol:

Nie nakreci :D

Mi chodzi oczywiscie o kase za dzialke , bo o co innego ma chodzic :D

To , ze zaplace wiecej za dzialke nie da mi wiekszej kasy z tego co bede na niej robila , wiec szukac bede najtaniej jak to mozliwe ,

ale przy drodze, w miare uzbrojona , bo czasu na te papiery i zgody nie bedzie .Co innego jak sie ma gdzie mieszkac, to mzna czekac , a i to terminy gonia , rozne inne rzeczy tez

rrmi właściwie to ja tez mam córke...więc mogłybysmy zostac w rodzinie nawet 8) weselisko bysmy zrobiły ze ho ho...:)

patrz Pani jaki zbieg okolicznosci . :D

To moj Synek sie ucieszy :D

Na razie jeszcze nic nie wie , ze juz ma swoje przeznaczenie 8)

Z ta moja Tesciowa to juz tak jakby po slowie jestesmy , ale zobaczymy :lol: :lol: :lol:

Prąd własnie ciągną a wodociąg ma byc na wiosne a my póki co mamy swoja żródlaną wode...

No i pamietaj że choinkowo u nas na działkach ;)

naprawde niezle brzmi , ciekawe czy ceny nie wzrosna po tym uzbrajaniu