metea 25.12.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Nie wiem ile chcą za metr ale sie zapytam... Co do ciasnych spodni to zawsze mozna je odpiąć przy jedzeniu Przed chwilą zjadłam galaretke z nózek...to straszne, niby mam wstręt do jedzenia a wcinam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.12.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Na przejedzenie przy ktorym nawet mietowka nie pomaga, moja deska ratunku jest grapa, zoladkowka czy inna procentowa ciecz to moze jeszcze pierniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 25.12.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 hmm...ładne ząbki ma ten Twój kwiatek rrmi ale z poprzedniej strony ten włoski bardziej mi leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Wiesz co Mohag slowo daje , ze tak teraz myslalam , dlaczego Ty do nas nie zachodzisz Ja nie mam pierniczkow , mam wloskie Canolli, tez dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 25.12.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Na przejedzenie przy ktorym nawet mietowka nie pomaga, moja deska ratunku jest grapa, zoladkowka czy inna procentowa ciecz to moze jeszcze pierniczka Pierniczka...? poprosze:) tego nigdy za wiele a co do zoładkowej to nie mam ale zerkam na camparii...myslicie ze pomoże...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 hmm...ładne ząbki ma ten Twój kwiatek rrmi ale z poprzedniej strony ten włoski bardziej mi leży mi leza rozne rzeczy , ale Al jest Alem i juz Spodni nie rozpinaj tylko sie mecz Za cene metra bede zobowiazana , ale jesli to nie problem dla Ciebie . Na powaznie zaczne pytac w czerwcu , moze w lipcu , tak nie chce zawracac glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 25.12.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Gdy jade na działke to widze duzo takich tabliczek z działkami przy drodze.... popytam sie o cene.A 200 metrów od drogi być nie może? byłabys moja sąsiadką i wpadałabym do Ciebie na grilla...hmm...niby najedzona a znów mam ochote na szaszłyczka z grilla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Zasadniczo moja dzialka powinna byc widoczna z drogi .Wiec te 200 metrow raczej odpada , chociaz zalezy to od wielu rzeczy , bo jesli ta droga jest bardzo przejezdna i ruchliwa to moze byc . Generalnie jak zobacze , to bede potrzebowala kilka minut na podjecie decyzji, Ale u Ciebie to ta budowa idzie jak burza . A z majstrami to jak im nie powiedzialas o kominach to i sami widac nie pomysleli .Wiesz jak jest . Ciekawia mnie ceny takie ludzkie , a nie z agencji , bo chyba to duza roznica . Agencje ogladam prawie codziennie . W zasadzie to nawet jak bym byla przy drodze , to tez grila mozemy robic , u nas to sie i taki codziennie prawie , jeszcze w Polsce robilo.Nawet zima. U nas dom otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 25.12.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 rrmi niedosc ze jestes moją imienniczka, jestes w tym samym wieku co ja no i lubisz podjesć...fajnie byłoby mieć taka sasiadke...huczne imieniny bysmy robiły wspólnie No dobra...czas na zielona herbatke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.12.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Ja wpadam dosyc czesto pogapic sie co ciekawego wklejacie.... moje lenistwo nie ma sobie rownych i wertowanie netu to nie dla mnie a pierniczki sa dobre na przejedzenie, wlasnie dlatego je wymyslono zeby przyprawami korzennymi pomoc pracy zoladka po takim obrzarstwie camparii to moze sobie odpusc, bo bardziej Cie zamuli niz pomoze to musi byc zdrowo procentowe, nalewka babuni jest najlepsza hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Qrcze , no to super . Przyjade do Lodzi tak czy inaczej Synowa zobaczyc , wiec na pewno sie spotkamy. Nasza Rodzina jest wogole zarloczna . Fajnie by bylo miec zarlocznych sasiadow , krzyki imprezowe by nie przeszkadzaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 25.12.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 koło mnie działki do kupienia po 28 zł za metr a przy drodze nie wiem ale zapytam sie we wtorek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 25.12.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Ewa nim ja wroce to Ty juz garki zdazysz porozkladac i sie po okolicy rozejrzec .Powiesz co i jak Jasne! Zapraszam w odwiedziny na ogledziny. Ja jestem w widelkach miedzy drogami katowicka i krakowska, okolica mi sie bardzo podoba, bardzo fajni ludzie - zajrzyj na grupe nadarzynsko-grodziska! Ciekawe, czy to nasze kuszenie Ci pomoze czy tylko nakreci w lepetynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 koło mnie działki do kupienia po 28 zł za metr a przy drodze nie wiem ale zapytam sie we wtorek... a jak z uzbrojeniem? Juz mi sie Maz napalil na ta Lodz jakis czas temu , ale mamy inne typy rowniez Dosc ekscytujace jest jak sie nie wie gdzie sie zamieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 25.12.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 rrmi właściwie to ja tez mam córke...więc mogłybysmy zostac w rodzinie nawet weselisko bysmy zrobiły ze ho ho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Ciekawe, czy to nasze kuszenie Ci pomoze czy tylko nakreci w lepetynie... Nie nakreci Mi chodzi oczywiscie o kase za dzialke , bo o co innego ma chodzic To , ze zaplace wiecej za dzialke nie da mi wiekszej kasy z tego co bede na niej robila , wiec szukac bede najtaniej jak to mozliwe , ale przy drodze, w miare uzbrojona , bo czasu na te papiery i zgody nie bedzie .Co innego jak sie ma gdzie mieszkac, to mzna czekac , a i to terminy gonia , rozne inne rzeczy tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 25.12.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Prąd własnie ciągną a wodociąg ma byc na wiosne a my póki co mamy swoja żródlaną wode... No i pamietaj że choinkowo u nas na działkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 rrmi właściwie to ja tez mam córke...więc mogłybysmy zostac w rodzinie nawet weselisko bysmy zrobiły ze ho ho... patrz Pani jaki zbieg okolicznosci . To moj Synek sie ucieszy Na razie jeszcze nic nie wie , ze juz ma swoje przeznaczenie Z ta moja Tesciowa to juz tak jakby po slowie jestesmy , ale zobaczymy Prąd własnie ciągną a wodociąg ma byc na wiosne a my póki co mamy swoja żródlaną wode... No i pamietaj że choinkowo u nas na działkach naprawde niezle brzmi , ciekawe czy ceny nie wzrosna po tym uzbrajaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.12.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 To szybko sie dogadujcie dziewczyny, jakies weselisko forumowe by sie przydalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 25.12.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 rrmi jakbys sie jeszcze postarała o córeczke to mam młodszego synka.... tylko sie pospiesz zeby nie bylo za duzej róznicy wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts