metea 25.12.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 moja kuzynka kupiła działke obok mnie i bedzie chciała ja pewnie sprzedac. Jesli byłabys zainteresowana to moze sie uda załatwić zeby sprzedała po cenie jaka kupiła.... juz ja to załatwie dla teściowej mojej córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 25.12.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 To szybko sie dogadujcie dziewczyny, jakies weselisko forumowe by sie przydalo Jakbysmy zrobiły takie weselisko to bysmy całe forum zaprosiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 To szybko sie dogadujcie dziewczyny, jakies weselisko forumowe by sie przydalo kto wie ? Najgorsze , ze mloda para o niczym nie wie metea moj czas juz minal , na wnuki bede czekala , aby nie za szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 moja kuzynka kupiła działke obok mnie i bedzie chciała ja pewnie sprzedac. Jesli byłabys zainteresowana to moze sie uda załatwić zeby sprzedała po cenie jaka kupiła.... juz ja to załatwie dla teściowej mojej córki Moze i tak , tylko , ze my wracamy w sierpniu .Powiedz jak duza jest dzialka , dla mnie minimum to 2500m2 , ale raczej wiecej . A przy drodze jest? cha , cha , moze ja jeszcze dzieki Forum dobra dzialke kupie , w milym sasiedztwie Wesele sie sprawi jak nalezy , dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 25.12.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 metea, wiadomo cos juz z tą autostradą do Strykowa?W Poznaniu mówią ,ze ma być w lipcu oddanie. Nie chce mi się wierzyć ,że dopiero w lipcurrmi , jakiej wazności ma być ta droga? rozumiem,że jakas krajowa?jest na północy Poznania taka ul. Lechicka , cały ruch z zachodu na wschód nią podąża- masakra, ale myslę że nie o taką drogę Ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 25.12.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 No niestety...działka ma tylko 1000m troche blizej drogi bo jakies 100 m jest jeszcze działka do kupienia 1600m ale bardziej zalesiona i bez choinek.a juz myslałam ze zrobimy sobie furtke we wspolnym ogroddzeniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 25.12.2005 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Mlodych podstepem sie wezmie czego sie nie robi dla sasiedztwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 rrmi , jakiej wazności ma być ta droga? rozumiem,że jakas krajowa? jest na północy Poznania taka ul. Lechicka , cały ruch z zachodu na wschód nią podąża- masakra, ale myslę że nie o taką drogę Ci chodzi. Chyba o bardziej lokalna droge mi chodzi , ale tez nie o taka , ktora w planach jest do powiekszenia . Nie chce mieszkac przy autostradzie Wydaje mi sie , ze lokalna droga miedzy miastami , w okolicy Tarczyna chyba , jest taka , dochodzaca do trasy katowickiej . Chodzi mi o ruch lokalny . Jakis wyjazd z duzego osiedla . Dzieki Fayrus za chec niesienia pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 25.12.2005 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 metea, wiadomo cos juz z tą autostradą do Strykowa? W Poznaniu mówią ,ze ma być w lipcu oddanie. Nie chce mi się wierzyć ,że dopiero w lipcu rrmi , jakiej wazności ma być ta droga? rozumiem,że jakas krajowa? jest na północy Poznania taka ul. Lechicka , cały ruch z zachodu na wschód nią podąża- masakra, ale myslę że nie o taką drogę Ci chodzi. Co do autostrady to powiadaja ze latem ma juz byc a dokładnie kiedy to ja nie wiem. A przy takiej ulicy Lechickiej to fajnie byłoby kupic działke na restauracje z hotelikiem przy takim ruchu niezły biznes... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Mlodych podstepem sie wezmie czego sie nie robi dla sasiedztwa zasadniczo to dla dobrego sasiedztwa to i ja na jakies ustepstwa tez moge isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metea 25.12.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Mlodych podstepem sie wezmie czego sie nie robi dla sasiedztwa zasadniczo to dla dobrego sasiedztwa to i ja na jakies ustepstwa tez moge isc No! bo po co Ci taka wielka działka??????? pomysl jakie korzysci beda gdy bedziesz mieszkac blisko mnie ale o wnukach na razie myslec nie bedziemy....qrde, za wczesnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Widze , ze dyskusja w domach szkieletowych jest dosc bolesna , wiec moze , zeby zaspokoic ciekawosc O tym jak sie pali dom drewniany Jako ciekawostke , dodac moge , ze gasi sie domy sasiednie , bo tez co sie pali , to juz i tak do spalenia .Tyle , ze leja wode , zeby sie ogien nie rozprzestrzenial . Sa to wielkie pochodnie http://www.deskpicture.com/DPs/Miscellaneous/HouseFire_3.jpg Poza tym czas cos w temacie dodac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 25.12.2005 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Co do autostrady to powiadaja ze latem ma juz byc a dokładnie kiedy to ja nie wiem. A przy takiej ulicy Lechickiej to fajnie byłoby kupic działke na restauracje z hotelikiem przy takim ruchu niezły biznes... no tak, tylko nie wiem czy mają już zatwierdzony plan zagospodarowania przestrzennego. bo jak nie nie ma planu , a w Poznaniu to jest na porzadku dziennych - to d... zimna . Ja będę mieszkać przy lotnisku, przynajmniej wiem ,że mi wysokiego budynku nie postawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 ale o wnukach na razie myslec nie bedziemy....qrde, za wczesnie ja przyszlosciowo , dosc odlegle mysle Nie boj sie tak http://www.hhirschmannltd.com/images/fp-cnorton-fire.jpg tu jakos sie udalo szybko w miare , ale to i tak chyba rozbiorka http://www.hhirschmannltd.com/images/fp-cnorton-afterfire.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Ja będę mieszkać przy lotnisku, przynajmniej wiem ,że mi wysokiego budynku nie postawią mozna sie przyzwyczaic .Mam znajomych co mieszkaja na linii ladujacych .Jakos zyja .A tu co minuta podchodzi da ladowania jakis samolot . Chyba w Poznaniu az takiego ruchu nie ma . Tak czy inaczej lepsze lotnisko , niz wiezowiec http://homepage.mac.com/bobky/shippenblog/C1216544088/E176809921/Media/house-on-fire.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 25.12.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 okazuje się ,ze samolotów wogóle nie słychac jak ladują trzeba by jakiegoś fizyka zapytać dlaczego tak jest, mimo że je widać startują na szczęscie nie w moim kierunku , a ruch rzeczywiscie mało imponujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.12.2005 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 http://www.biblehelp.org/images/burning%20house.jpg http://images.google.com/url?q=http://hvo.wr.usgs.gov/gallery/kilauea/erupt/24ds331_M.jpg http://images.art.com/images/-/Tim-Laman/Firemen-in-Holland-shoot-water-into-a-burning-house-at-twilight--C10235113.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 25.12.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 Hy... piec lat mieszkalismy niedaleko Heathrow, niestety dokladnie pod jednym z podejsc samolotow do ladowania. Jak przelatywaly nad nami, to jeszcze tak zupelnie na dachu nam nie siedzialy, ale jak np. gadalam przez telefon, to przy podwojnych szybach musialam prosic rozmowce, zeby pare sekund poczekal... Mimo to wspominam ten czas z duzym sentymentem, moja wtedy 3-letnia cora zarazona entuzjazmem taty dwa razy dziennie leciala przyciskac nosek do drzwi na taras jak startowal concorde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 25.12.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 rrmi ja jestem niedaleko Tarczyna! Ale drogi przy mojej dzialce mam dosc lokalne (czytaj szutrowe)... co nie jest zreszta w tej okolicy regula. Jest tez plan zagospodarowania terenu i dzialki na sprzedaz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 25.12.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2005 nasza ulica jest prostopadła do poczatku pasa startowego, czyli miejsca gdzie teoretycznie ma dotknąc go kołami, tak więc nie widze z okien ale jak jadę z osiedla , to mi na głową lądują. No tak Heathrow , ok 150 mln ludzi rocznie przewija się przez same lotniska w Londynie, a w całej Polsce około 14 mln tak mówił jakiś człowiek z Lot-u w Tok-fmie o ile nie pomyliłam czegoś. ale proporcje były gdzieś takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts