Majka 28.10.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 rrmi - a ciuchy Ci nie "przeszły", bo jak teraz ten zapaszek za sobą w miasto pociągniesz, to nie wiem czy czekać na Ciebie mam nadzieje , ze nie nie kracz juz lepiej jest , ufff ale on tu czesto przychodzi , moze mnie lubi chyba ma tu przelotowa trase do lasu oooo rany, ale miałam skojarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.10.2005 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 A myśmy sie rzeczywiście nie dogadały. juz chyba wiem w czym rzecz doradca ze mnie zaden co prawda , ale powklejac moge Moze nie znajde czegos identycznego jak w Twoim opisie , ale cos postaram sie przypasowac . Trzeba bylo odrazu o tych poduszkach Majka jakie? ps .poprawa bykow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 28.10.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Majka jakie skojarzenie? To chyba nie to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 28.10.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Majka jakie skojarzenie? To chyba nie to forum Moze i nie to forum, ale tok rozumowania jak najbardziej prawidlowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 28.10.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Rrmi ja takie byki a ty jeszcze cytujesz Chyba do szkoły wrócę Ciekawa zmiana tematu- tak od wnętrz i skunksa i do czego to dojdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.10.2005 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Majka jakie skojarzenie? To chyba nie to forum Moze i nie to forum, ale tok rozumowania jak najbardziej prawidlowy. to juz wszyscy wiedza co Majka pomyslala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.10.2005 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Rrmi ja takie byki a ty jeszcze cytujesz Chyba do szkoły wrócę Ciekawa zmiana tematu- tak od wnętrz i skunksa i do czego to dojdzie? byki poprawione , nie placz juz ja przyslepa , wiec i tak nie widzialam watek na wlasciwe tory wejdzie wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 28.10.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Wieczorem? A wieczorem to ja będe w domku długi weekend fetowała należycie Muszę dzisiaj bo od jutra grabienie liści mnie czeka I oczywiście muszę się nastawić psychicznie na jakąś setkę stron do przejrzenia w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaJ 28.10.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 http://www.rowseyfurniture.com/largomaisonphilippebig.jpg http://www.rowseyfurniture.com/largomaisonrusticbig.jpg Takie fajne, orginalnie stare łózka można sobie u nas na allegro wylicytować. Trochę gorzej znależć potem odpowiedni materac (mają nietypowe wymiary) ale właśnie poluję na takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GośkaJ 28.10.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 http://creativelightingonline.com/contents/media/2-4415-10-175.jpg Oj chciałabym taki... (do przedpokoju ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 28.10.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Takie żyrandole w komisach bywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
house to ja 28.10.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Troche przyswiece. http://www.remains.com/PermImages/HL0967.10_l.jpg http://www.remains.com/PermImages/HL1459.8_l.jpg http://www.remains.com/PermImages/HL1459_l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.10.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 A ja mam coś dla Was . Nic o wnętrzach, ale że wątek amerykański, to pomyślałam że będzie pasować: Someone out there either has too much spare time or is deadly at Scrabble. (Wait till you see the last one)! DORMITORY: When you rearrange the letters: DIRTY ROOM PRESBYTERIAN: When you rearrange the letters: BEST IN PRAYER ASTRONOMER: When you rearrange the letters: MOON STARER DESPERATION: When you rearrange the letters: A ROPE ENDS IT and the best one is still to come Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.10.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 dzien dobry - nie wiem czy jestem w temacie - bo przez chwile mnie nie bylo - czy tu tez o rustykalnych wnetrzach i przedmiotach mozna sie wypowiadac ? bo ja chcialam zglosic moj rusykalny komputer ktory w ogole nie otwiera zalaczonych zdjec . Jedyny wyjatek robi dla zdjec rrmi . Prosilabym innych forumowiczow zeby wklejali zdjecia tak jakos jeszcze bardziej rustykalnie - zeby kazdy forumowicz mogl skorzystac. Poza ta cecha komputer ma tez oprawe bardzo rustykalna , dopasowana do tego klawiature oraz myszke. I bardzo ladnie sie prezentuje w moim wnetrzu. I ja tez sie dobrze przy nim prezentuje . To pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 28.10.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Bo ten Twoj komputer jest moze nie kalny, ale zdecydowanie rusty Ja tam mowie, uwspolczesniac! Albo jakiems preparatem do rdzy usuwania potraktowac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.10.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 dzien dobry - nie wiem czy jestem w temacie - bo przez chwile mnie nie bylo - czy tu tez o rustykalnych wnetrzach i przedmiotach mozna sie wypowiadac ?... . Jasne, że można, pod warunkiem, że to będą rustykalne trendy zza wielkiej wody ... komputer ma tez oprawe bardzo rustykalna , dopasowana do tego klawiature oraz myszke. I bardzo ladnie sie prezentuje w moim wnetrzu. I ja tez sie dobrze przy nim prezentuje . To pozdrawiam. No to dawaj zdjęcia, popatrzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 28.10.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 dzien dobry - nie wiem czy jestem w temacie - bo przez chwile mnie nie bylo - czy tu tez o rustykalnych wnetrzach i przedmiotach mozna sie wypowiadac ? bo ja chcialam zglosic moj rusykalny komputer ktory w ogole nie otwiera zalaczonych zdjec . Jedyny wyjatek robi dla zdjec rrmi . Prosilabym innych forumowiczow zeby wklejali zdjecia tak jakos jeszcze bardziej rustykalnie - zeby kazdy forumowicz mogl skorzystac. Poza ta cecha komputer ma tez oprawe bardzo rustykalna , dopasowana do tego klawiature oraz myszke. I bardzo ladnie sie prezentuje w moim wnetrzu. I ja tez sie dobrze przy nim prezentuje . To pozdrawiam. Ja też mam rustyklany komputer, plus rustyklany onet, który ukradł mi cłay album, plus rustyklany bałagan w domu! I ja jeszcze chce mieć rustyklany wystój wnętrza w nowym domu... Może jednak przerzucę się na Tą Hamerykę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.10.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 No to dawaj zdjęcia, popatrzymy anSi -nie da rady ...musisz to sobie wyobrazic bo moj rustykalny komputer nie wspolpracuje z zadnym nowoczesnym sprzetem ewa39 - nie moge uwspolczesniac bo misie z pozozstalym wystrojem nie bedzie komponowal takze dopoki nie zmieni gust misie - to jestem skazana Dlatego apeluje o zyczliwosc i rowne traktowanie - bez wzgledu na gust - i wklejanie mniejszych zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.10.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Ja też mam rustyklany komputer, plus rustyklany onet, który ukradł mi cłay album, plus rustyklany bałagan w domu! I ja jeszcze chce mieć rustyklany wystój wnętrza w nowym domu... Może jednak przerzucę się na Tą Hamerykę! Monika B - jak sie ciesze . Bratnią duszę znalazłam Ja tez stosuje konsekwentnie rustykalny balagan - jako element wystroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.10.2005 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Dlatego apeluje o zyczliwosc i rowne traktowanie - bez wzgledu na gust - i wklejanie mniejszych zdjec Prosba jest rozpatrzona pozytywnie Patrze , ze ten Klub Rustykalnego Balaganu ma duzo czlonkow jestem nastepna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts