anSi 06.01.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Że niby za mały Prosie bardzo http://www.celebrities.pl/mel_gibson/mel4.jpg Deszczowy men Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.01.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 no teraz w porzadku jak odpowiadalam na Twoja wiadomosc to nie bylo jeszcze kwiatka i musialam sie zresetowac - myslalam ze to przemeczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.01.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 dawaj - sprawdze Ci te wypracowania Słowo się rzekło, w poniedziałek po maturze podrzucę Ci trochę, te na jutro juz sprawdziłam Widoki fajne, a ja jestem zła na siebie, od poniedziałku powzięłam mocne postanowienie poprawy w kwestii odchudzania się. Dotrwałam do dzisiaj, do momentu sprawdzania sterty prac (bez piwa, no dobra...dwóch - nie obeszło się ) to juz matura.. jak ten czas leci patrz.. niedawno byl Sylwester Kobylka u płota - sprawdzam. Tylko nigdy nie wiem ja sie pisze "napewno" - to najwyżej poprawisz Ansi - mam to samo. Zaczynam kazdego dnia od jutra..A teraz to od poniedzialku.. bo w niedziele mam male przyjatko.. Kopenhaska ponoc skuteczna jest .. ech.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.01.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Prosie bardzo http://www.celebrities.pl/mel_gibson/mel4.jpg Deszczowy men Wow ! Nio .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.01.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Ciekawe, czy ktoś nasz pokój zwierzeń odwiedzi? Sprawdzę jutro, teraz zmykam tfurczo popracować Jakieś tematy na jutrzejszy egzamin muszę wymyślać See you Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 06.01.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Ja tak sobie obserwuje, ale poniewaz tez inne obowiazki wzywaja to tylko... obserwuje. Wiec nie czujcie sie samotnie... nigdy nie wiadomo, kto zza wegla podglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.01.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 czym się AnSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.01.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Ja podgladam tez za wegla Dobrze ze jutro sobota i moi goscie rozjada sie do domow... bylo milo i przyjemnie ale z przyjemnoscia ich pozegnam I sumiennie obiecuje od poniedzialku zrobic sobie maly szlabanik na gary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker. 06.01.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 pomylka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2006 00:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Informuje radosnie , ze jutro tzn w sobote odbedzie sie spotkanie grupy hamerykanskiej Rozpocznie sie w NY , a gdzie sie skonczy to sie dowiemy juz pozniej . Jesli ktos zdazy , serdecznie zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evu. 07.01.2006 01:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 to zycze wam milej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2006 03:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 to zycze wam milej zabawy dziekuje dobra duszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house... 07.01.2006 03:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 to zycze wam milej zabawy dziekuje dobra duszko Ja rowniez , wypijemy i za ciebie evu. Tyle jest do powiedzenia i mysle , ze zabawy nie zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2006 03:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 To ja juz papiloty zdejmuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house... 07.01.2006 03:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 To ja juz papiloty zdejmuje Taka piekna i swiatowa kobieta z klasa jak Ty rrmi, to i w papilotach ladnie wyglada. Czekam na to spotkanie z nie cierpiwoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evu. 07.01.2006 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 wypijemy i za ciebie evu. http://bestsmileys.com/dinning/1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house... 07.01.2006 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 wypijemy i za ciebie evu. http://bestsmileys.com/dinning/1.gif Ja tam za kazdego wypije, ktory zyczy nam milej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker. 07.01.2006 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Zdjec nie widze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2006 03:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Czekam na to spotkanie z nie cierpiwoscia. Chyba wszyscy czekamy . Dziekuje za komplimenta Mam nadzieje , ze Restaurant bedzie przedni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2006 03:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Zdjec nie widze . Zdjecia bedziemy robili jutro Rowniez wypije za kazdego kto nam dobrze zyczy . Ilu to zyczliwych ludzi jest wsrod nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts