Gość house... 07.01.2006 03:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Zdjec nie widze . Trzeba wyobraznia ruszyc. Ja sobie tak to wyobrazam, male biurka, naprawde male, za nim evu i lampka wina w kacie. Czerwone podane w szampanowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house... 07.01.2006 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Czekam na to spotkanie z nie cierpiwoscia. Chyba wszyscy czekamy . Dziekuje za komplimenta Mam nadzieje , ze Restaurant bedzie przedni Przedni ?!, do przedniego to ja nawet M zapraszalem, ten jest super ultra przedni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 07.01.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 To ja Wam też życzę udanego spotkania !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.01.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 I ja...i ja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.01.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Informuje radosnie , ze jutro tzn w sobote odbedzie sie spotkanie grupy hamerykanskiej Rozpocznie sie w NY , a gdzie sie skonczy to sie dowiemy juz pozniej . Jesli ktos zdazy , serdecznie zapraszam. o ktorej ? gdybym nie zdazyla - to milego ! Relacja bedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.01.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 wypijemy i za ciebie evu. http://bestsmileys.com/dinning/1.gif Ja tam za kazdego wypije, ktory zyczy nam milej zabawy. uważaj, abys pod stół nie wpadł Czyli juz wiem, nie zdąże. W związku z powyższym proszę o rozbudowany materiał reporterski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2006 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Czyli juz wiem, nie zdąże. Dla spoznialskich beda karniaki Reportaz powinien byc , chyba , ze mi sie loki rozwala albo lakier z paznokci pozdziera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 07.01.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Reportaz powinien byc , chyba , ze mi sie loki rozwala albo lakier z paznokci pozdziera No co Ty? Hamerykanski?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2006 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 No co Ty? Hamerykanski?!!Chinski , chinski Pre Pani Aby sztuczne rzesy sie trzymaly , to bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 07.01.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 No co Ty? Hamerykanski?!!Chinski , chinski Pre Pani Aby sztuczne rzesy sie trzymaly , to bedzie git No i zeby Ci protezka stomatologiczna do zupy nie chlupnela , bo bedzie siaaaara . pozdrawiam Trojce. PS uwazajcie na House'a, jak mu w swarovskim szkle wina nie podaja to zrobi z knajpy Betlejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.01.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 czy już sie spotkaliscie ? Bo sie chciałam duchem połączyć rrmi - jak loki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2006 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 No i zeby Ci protezka stomatologiczna do zupy nie chlupnela , bo bedzie siaaaara . pozdrawiam Trojce. PS uwazajcie na House'a, jak mu w swarovskim szkle wina nie podaja to zrobi z knajpy Betlejem. Prozezka przyklejona jest , wiec spoko. Siara to bedzie jak powiekszenie biustu szlag trafi Housowi sie jakos wytlumaczy , ze jak zacznie sie awanturawac to za kare pojawi sie przy naszym stoliku ...ekhmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.01.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 ....i paznokcie no i ze szczęką coś nie teges, jak mądrzy ludzie donoszą Jak Ci jest rrmi? My tu duchem z Tobom som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2006 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 czy już sie spotkaliscie ? Bo sie chciałam duchem połączyć rrmi - jak loki ? laczenie powinno nastapic za jakies 3 godziny AnSi wszystko jest ok Wojtulo tak tylko fanazjuje:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.01.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 widzialam jakby house'a .... ale sie w kropki ustroil - na spotkanie Wasze chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 07.01.2006 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Oj Zochna... ducha kolejnego zoczylas... Luc tez zaczyna straszyc. i pare innych osob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2006 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 paczkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 07.01.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 to juz sie mnozy jak wirus chorobliwy jakis Lepsze od ptasiej grypy. Ten wirus to sie komus na mozg rzucil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.01.2006 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Ten wirus to sie komus na mozg rzucil... uwazaj Ewka , jak kiedys napisalam cos podobnego to mialam banana A prawda to jest najszczersza przeciez Sezon bananowy jest w pelni w Afryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.01.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 Żeby było trochę na temat, to ja kilka projektów z mojego ulubionego biura projektowego podrzucę http://archtim.pl/cms/images/projekty/76/600_Carina_E.jpg http://archtim.pl/cms/images/projekty/76/400_Carina_R1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts