Luc Skywalker. 08.01.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 http://img216.imageshack.us/img216/7204/buty5917je.jpg Ogledziny miejsca dowodzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.01.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 ... AnSi to zdjecie pierwsze na tej stronce jest piekne , kwiatek musi byc naprawde wyjatkowy , zeby nie bylo straty http://www.michaeldeas.com/Mike%20Deas%20Website/site_images/Cary_Grant_High.jpg Najpiękniejszy z bukietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.01.2006 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Najpiękniejszy z bukietu piekne spojrzenie Jak tam z robota dzisiaj AnSi? Juz po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.01.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 ... Jak tam z robota dzisiaj AnSi? Juz po? Po, po..ale jutro idę na cały dzień - bo zimowa sesja starej matury w wersji rannej i popołudniowej (dla dorosłych) -chyba dostanę odcisków na końcu pleców Ale, ale..opowiadaj rrmi o imprezie - kreacje, wnętrzarskie sprawy etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.01.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 jaka falę dostojną ma dzisiejszy kwiatek O, też mam takie pudełka jak house w swoim office ale nie będę wklejać zdjęć - bo u mnie bałagan straszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.01.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 http://img216.imageshack.us/img216/7204/buty5917je.jpg Ogledziny miejsca dowodzenia . czy napis oznacza ze wino bylo z bazylia ? - dla przywolania prowansalskich smakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.01.2006 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Zochna ja bym tez swoich nie wkleila , bo balaganiara ze mnie straszna .Kolega house na pedanta mi wyglada . AnSi jesli o kreacje pytasz , to byly zwyczajne , dzinsy , kowbojki i cos tam na grzbiecie .Housowa zonka miala te kowbojki w kwiatki . Do knajpy sie nie stroi jakos specjalnie . Wnetrzarskie uroki to takie jak widzielismy na house zdjeciach Nie mam pojecia co jeszcze powiedziec, Wasze zdrowie bylo w 1 kolejnosci pite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.01.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 To bardzo fajne spotkanie musiało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.01.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Wasze zdrowie bylo w 1 kolejnosci pite No to najważniejsze Mysmy tez Wasze zdrowko tu popijali - AnSi to nawet dwa piwa wypila . A ja siedzialam w kierpcach - zeby tak bardziej kultury dwie połączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.01.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 moze jakis pobieżny choćby fotoreportaż, wszak jeden obraz to wiecej jak tysiąc słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.01.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 moze jakis pobieżny choćby fotoreportaż, wszak jeden obraz to wiecej jak tysiąc słów też jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.01.2006 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 A ja siedzialam w kierpcach - zeby tak bardziej kultury dwie połączyć Zosiu , trzeba bylo kolczyki z makaronu zrobic , byloby bardziej po wlosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker. 08.01.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 czy napis oznacza ze wino bylo z bazylia ? - dla przywolania prowansalskich smakow Blisko . Kieliszki z Polski . http://img235.imageshack.us/img235/6316/buty5955wr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.01.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 A ja siedzialam w kierpcach - zeby tak bardziej kultury dwie połączyć Zosiu , trzeba bylo kolczyki z makaronu zrobic , byloby bardziej po wlosku włoskie jedzonko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 08.01.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 czy napis oznacza ze wino bylo z bazylia ? - dla przywolania prowansalskich smakow Blisko . Kieliszki z Polski . http://img235.imageshack.us/img235/6316/buty5955wr.jpg Takie bujane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.01.2006 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 moze jakis pobieżny choćby fotoreportaż, wszak jeden obraz to wiecej jak tysiąc słów Zdjecia maja panowie . Poza tym house wbrew wszystkiemu to skromny czlowiek i nie bardo chcial , zeby wklejac Jego wnetrznosci Chyba jeszcze spi , a On ma zdjecia z restauracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.01.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 A ja siedzialam w kierpcach - zeby tak bardziej kultury dwie połączyć Zosiu , trzeba bylo kolczyki z makaronu zrobic , byloby bardziej po wlosku Patrz Zochna a ja kapcie z polskiego barana miałam na nogach...stylistycznie byłyśmy dopasowane Ja również, jak maksiu o fotoreportaż proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.01.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Kieliszki z Polski .... A ja miałam własnie o te kieliszki zapytać - bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.01.2006 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 Patrz Zochna a ja kapcie z polskiego barana miałam na nogach...stylistycznie byłyśmy dopasowane to taki rodzaj wiezi i porozumienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.01.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2006 moze jakis pobieżny choćby fotoreportaż, wszak jeden obraz to wiecej jak tysiąc słów Zdjecia maja panowie . Poza tym house wbrew wszystkiemu to skromny czlowiek i nie bardo chcial , zeby wklejac Jego wnetrznosci Chyba jeszcze spi , a On ma zdjecia z restauracji. szczerze mowiąc to ja też nie za bardzo mam ochotę oglądać jego wnętrzności :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts