Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inspiracje z Hameryki -rrmi , Luc i House

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

...

AnSi to zdjecie pierwsze na tej stronce jest piekne , kwiatek musi byc naprawde wyjatkowy , zeby nie bylo straty :D

http://www.michaeldeas.com/Mike%20Deas%20Website/site_images/Cary_Grant_High.jpg

Najpiękniejszy z bukietu 8)

...

Jak tam z robota dzisiaj AnSi? Juz po? :p

Po, po..ale jutro idę na cały dzień - bo zimowa sesja starej matury w wersji rannej i popołudniowej (dla dorosłych) -chyba dostanę odcisków na końcu pleców :) :)

Ale, ale..opowiadaj rrmi o imprezie - kreacje, wnętrzarskie sprawy etc. :)

Zochna ja bym tez swoich nie wkleila , bo balaganiara ze mnie straszna .Kolega house na pedanta mi wyglada .

AnSi jesli o kreacje pytasz , to byly zwyczajne , dzinsy , kowbojki i cos tam na grzbiecie .Housowa zonka miala te kowbojki w kwiatki :D .

Do knajpy sie nie stroi jakos specjalnie .

Wnetrzarskie uroki to takie jak widzielismy na house zdjeciach :D

Nie mam pojecia co jeszcze powiedziec, Wasze zdrowie bylo w 1 kolejnosci pite :p

moze jakis pobieżny choćby fotoreportaż, wszak jeden obraz to wiecej jak tysiąc słów :D

Zdjecia maja panowie .

Poza tym house wbrew wszystkiemu to skromny czlowiek i nie bardo chcial , zeby wklejac Jego wnetrznosci :lol:

Chyba jeszcze spi , a On ma zdjecia z restauracji.

A ja siedzialam w kierpcach - zeby tak bardziej kultury dwie połączyć :)

Zosiu , trzeba bylo kolczyki z makaronu zrobic ,

byloby bardziej po wlosku :lol:

Patrz Zochna a ja kapcie z polskiego barana miałam na nogach...stylistycznie byłyśmy dopasowane 8) 8)

Ja również, jak maksiu o fotoreportaż proszę 8)

moze jakis pobieżny choćby fotoreportaż, wszak jeden obraz to wiecej jak tysiąc słów :D

Zdjecia maja panowie .

Poza tym house wbrew wszystkiemu to skromny czlowiek i nie bardo chcial , zeby wklejac Jego wnetrznosci :lol:

Chyba jeszcze spi , a On ma zdjecia z restauracji.

szczerze mowiąc to ja też nie za bardzo mam ochotę oglądać jego wnętrzności :D :D :D