Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inspiracje z Hameryki -rrmi , Luc i House

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Bylo bardzo wesola :p .

Zdecydowalismy sie na kulinaria brazylisjkie, a tutaj "salad bar".:D

Po szkle od baru , po wewnetrznej stronie , plynela woda . Znaczy sie fontanna .

Pod górę czy normalnie ...... widziałam angielski program o ogrodach i tam wykonali strumyk-fontannę płynącą pod górę :o

Wyglądało nieziemsko !!!

Gość house...

W domowej i rodzinnej atmosferze degustowalismy sie Basil Hayden's Kentucky Straight Bourbon Whiskey. :p

Luc jako smakosz piwa nawet sobie je odmowil :p 8) .

oczywiscie nie zabraklo picia ,ciasta, owocow i tradycyjnego wloskiego prosciutto. :p

z opisem menu i streszczeniem omawianych tematow wnętrzarskich ;) :p

Bylismy w Restauracji brazylijskiej .

Byly tam salatki i miesa z grilla.

Dobre wszystko bylo .Musialam spodnie rozpinac ,

zeby wiecej weszlo :wink:

Tematy omawiane byly pobieznie , bo jak sie ludzie 1 raz spotkaja to sie przekrzykuja . :D

Housa i Luca ciezko przekrzyczec.

Byly sceny romansowe , kiedy z zona housowa wychodzilysmy na chwilke .

Panowie siedziedzacy w sali obok zaczeli nas zapraszac do siebie ,

dosc nawet glosno to robili ,a kiedy wychodzilismy wszyscy razem ,

to juz nie przekrzykiwali tak , bo mezowie dosc groznie :wink: wygladaja . :lol: :lol:

O, ja.....ale Wam zazdroszczę :evil: spotkanko mieliscie, no, no....a do mnie Zochna nie moze 200 m dojechac :( Opowiadaj wszysko rrmi, wszysciutenko

...ale Wam zazdroszczę :evil: spotkanko mieliscie, no, no....a do mnie Zochna nie moze 200 m dojechac :(

Im bliżej, tym dalej, że tak filozoficznie wyrażę się :-? :) A ja nawet byłam w poniedziałek w Koleczkowie, ale nigdzie Cię nie widziałam :( Ładnie tam u Was :)

...ale Wam zazdroszczę :evil: spotkanko mieliscie, no, no....a do mnie Zochna nie moze 200 m dojechac :(

Im bliżej, tym dalej, że tak filozoficznie wyrażę się :-? :) A ja nawet byłam w poniedziałek w Koleczkowie, ale nigdzie Cię nie widziałam :( Ładnie tam u Was :)

U mnie byłas?ja chyba byłam w poniedziałek :roll: daj cynk nastepna raza :p Na pewno bede w sobote od 12