Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inspiracje z Hameryki -rrmi , Luc i House

rrmi

Recommended Posts

rrmi Zochna a czem sobie na takie piekne kwiaty zasłużyłam :o Toć to jeszcze nie moje urodziny.... :o :) :) :)

Ale dziękuję bardzo, dziekuję...

a co to przed czasem nie mozna dac komus kwiatow? :roll:

Dobra i narobilyscie , jak bede wracala do domu to pewnie po te mleczko zajade .Przynajmniej bedzie na kogo zwalic ten dodatkowy kilogram :lol:

AnSi z tymi mexykanskimi to Ty dziecino uwazaj :roll: 8)

Chyba sie nie rozejrzalas dobrze :lol:

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

...

AnSi z tymi mexykanskimi to Ty dziecino uwazaj :roll: 8)

Chyba sie nie rozejrzalas dobrze :lol:

No... bojem siem, ale muszem 8)

http://bi.gazeta.pl/im/6/2262/z2262106G.jpg

http://bi.gazeta.pl/im/7/2262/z2262107G.jpg

rrmi Zochna a czem sobie na takie piekne kwiaty zasłużyłam :o Toć to jeszcze nie moje urodziny.... :o :) :) :)

Ale dziękuję bardzo, dziekuję...

Zochna, ale narobiłaś mi smaka tym mleczkiem waniliowym. I co teraz, do nocnego mam umyślnego posyłać :-? :)

Rrmi - ładnie się w 70. stronkę wkomponowałaś :)

Kwiaty to z sympatii i na wabika lekko są :)

Posylaj anSi - bierze się takie mleczko i najpierw tę czekoladę wkoło,ona tak strzela i całe ścianki odchodzą.. a potem zostaje środek i tak się mieciutko rozpływa.. ech..

ja to się lubię pokatować 8)

ha ha ha... :-?

Ja jeszcze sie trzymam z noworocznymi postanowieniami...

A w ogole ptasie mleczko to u nas zzera moj maz. Mnie mozna skusic takimi czekoladowymi cukierkami z alkoholem w srodku. To bylo chyba finskie, kupowalam w Carrefourze... mmmm... rozmarzylam sie... :lol:

A chrupki ziemniaczane stracily mozliwosc wstepu do domu odkad przeczytalam w polskiej gazecie o problemach z Aspartamem. Okazalo sie, ze tez maja... To juz druga rzecz, do tej pory pilnowalam tylko karagenu, bo tez rakotworczy. Ale jak szybko wyciszyli temat! :lol: To swinstwo jest we WSZYSTKIM!

Moze jakbym znalazla te "uprzyjemniacze" w innych rzeczach, dieta przestalaby w ogole sprawiac trudnosci! :D