rrmi 17.01.2006 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 rrmi Zochna a czem sobie na takie piekne kwiaty zasłużyłam Toć to jeszcze nie moje urodziny.... Ale dziękuję bardzo, dziekuję... a co to przed czasem nie mozna dac komus kwiatow? Dobra i narobilyscie , jak bede wracala do domu to pewnie po te mleczko zajade .Przynajmniej bedzie na kogo zwalic ten dodatkowy kilogram AnSi z tymi mexykanskimi to Ty dziecino uwazaj Chyba sie nie rozejrzalas dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.01.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 ... AnSi z tymi mexykanskimi to Ty dziecino uwazaj Chyba sie nie rozejrzalas dobrze No... bojem siem, ale muszem http://bi.gazeta.pl/im/6/2262/z2262106G.jpg http://bi.gazeta.pl/im/7/2262/z2262107G.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.01.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 http://bi.gazeta.pl/im/9/2262/z2262109G.jpg http://bi.gazeta.pl/im/1/2262/z2262111G.jpg http://bi.gazeta.pl/im/3/2262/z2262113G.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.01.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Zochna , a ja teraz znalazlam w skrzynce do wyslania moje swiateczne zyczenia dla Ciebie rrmi - to wysylaj ja jeszcze mam choinke- to sie powzruszam swiatecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.01.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 rrmi Zochna a czem sobie na takie piekne kwiaty zasłużyłam Toć to jeszcze nie moje urodziny.... Ale dziękuję bardzo, dziekuję... Zochna, ale narobiłaś mi smaka tym mleczkiem waniliowym. I co teraz, do nocnego mam umyślnego posyłać Rrmi - ładnie się w 70. stronkę wkomponowałaś Kwiaty to z sympatii i na wabika lekko są Posylaj anSi - bierze się takie mleczko i najpierw tę czekoladę wkoło,ona tak strzela i całe ścianki odchodzą.. a potem zostaje środek i tak się mieciutko rozpływa.. ech.. ja to się lubię pokatować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.01.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 dzieki anSi za te kuchnie bardzo Nasz znajomy ma taka wiejska chalupe i wlasnie probuje sobie wpasowac piec i kuchnie - takze mu podesle. Bedzie sie cieszyl jak z ptasiego mleczka conajmniej Rrmi kciuki mam pozaginane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.01.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Ale i tak kiedys z ptasim mleczkiem bylo lepiej niz teraz bylo jedno i czlowiek kupowal w ciemno. Teraz to nie wiadomo na co trafisz, ostatnio kupilam jakies na wage, w srodku bylo jak cie moge, ale czekolada twarda, gruba i nie odlazila tak ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 17.01.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Sadystki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.01.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Ewcia, dla oslodzenia zycia mozna sobie samemu podrobke zrobic na zab http://kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=2187 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.01.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Sadystki... Ewa - Ty też na katordze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.01.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 no i jeszcze pierrot'y lubie i te no.bajeczne z mieszanki wedlowskiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 17.01.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 ha ha ha... Ja jeszcze sie trzymam z noworocznymi postanowieniami... A w ogole ptasie mleczko to u nas zzera moj maz. Mnie mozna skusic takimi czekoladowymi cukierkami z alkoholem w srodku. To bylo chyba finskie, kupowalam w Carrefourze... mmmm... rozmarzylam sie... A chrupki ziemniaczane stracily mozliwosc wstepu do domu odkad przeczytalam w polskiej gazecie o problemach z Aspartamem. Okazalo sie, ze tez maja... To juz druga rzecz, do tej pory pilnowalam tylko karagenu, bo tez rakotworczy. Ale jak szybko wyciszyli temat! To swinstwo jest we WSZYSTKIM! Moze jakbym znalazla te "uprzyjemniacze" w innych rzeczach, dieta przestalaby w ogole sprawiac trudnosci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.01.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 ewa o tak..one chyba z wodka Finlandia w srodku są... dwie przyjemnosci w jedym Ja w ogole nie jestem uswiadomiona w kwestii aspartam i karagen to moze cos poczytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.01.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 no i jeszcze pierrot'y lubie i te no.bajeczne z mieszanki wedlowskiej.. Oooooo... To zupelnie tak jak ja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.01.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Zochna nie czytaj, bo przestaniesz jesc wogole a ja uwielbiam sliwki w czekoladzie i michalki mniam I wielkiego dobrego torta smietankowego tez bym zjadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.01.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 To pewnie byloby z korzyscia Mohag to moze jednak poczytam.. sliwki i michalki tez tort - tez a..jeszcze sernik na zimno - ale taki bardziej pascha - z tlustego sera i chyba maslo jeszcze w srodku no i kukulki. Wlasnie sobie uswiadomilam ze ja wszystko uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 17.01.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 A co po fryzjerze moze byc , chyba randka , nie? u mnie po fryzjerze to zwykle głowa pod kran To trzymam kciuki pewnie mamy tego samego fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 17.01.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 No sadystki, mowie, ze sadystki... A jeszcze masochistki do tego... A jakie oczy na mnie zrobila pani w Hipernowej, jak zapytalam, czy ta szynka na wage zawiera karagen! http://thefriendsociety.com/forum/images/smilies/teehee.gif Wiecej nie pytalam... ale wiekszosc wedlin zawiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house... 17.01.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam Kochane Panie. Wlasnie zabieram sie do "produkcji "ciasta na 2 spotkanie grupy hamerykanskiej. W sobote wkleje zdjecie. PS.ciasto marchewkowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 17.01.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 O... i sadysta sie znalazl... Dobrze, ze dzieciaki cala czekolade zjadly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts