Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inspiracje z Hameryki -rrmi , Luc i House

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Wlasnie sobie uswiadomilam ze ja wszystko uwielbiam

ja tez jak tez..... no chyba ze cos jest bardzo slodkie to nie lubie np chalwy nie lubie, ale reszte w kazdej ilosci i o kazdej porze 8) :lol:

Ewcia, ja zjem wszystkie te wedliny i jeszcze mieskiem doloze 8) :lol:

Jezeli ludzie zyja coraz dluzej, to cos jest w tych konserwantach, karagen-ach i innych badziewiach ze nas przy zyciu trzymaja :wink:

Witam Kochane Panie. :p

Wlasnie zabieram sie do "produkcji "ciasta na 2 spotkanie grupy hamerykanskiej. 8)

W sobote wkleje zdjecie. :p

PS.ciasto marchewkowe 8) . :p

wyślij trochę ciasta do Polski ,

może do butelki napchaj i wrzuć do wielkiej wody , anuż jakaś ryba ją połknie , my ją wyłowimy i odzyskamy ciasto 8)

Co ? 8)

będę się tak długo logować, dopóki ta trójka popaprańców czyli house.., Luc Skywaker i rrmi oraz Ewunia nie przestanie się w sposób chorobliwy interesować moją osobą, zwłaszcza na innym forum, bo łamiące w rażącym stopniu netykietę (o czym stale piszą mi forumowi znajomi) Forum Muratora nie interesuje mnie od dawna

i dopóki nie znikną z tego forum - śmietnika fotomontaże !!!Zwłaszcza fotomontaż z moim zdjęciem - to do admina .

Kopie i wydruki i tak mam zachowane. Oczywiscie także fotomontaż zrobiony przez Ewunię ze zdjęcia mojej córeczki i wszystkie obelżywe uwagi pod adresem dziecka (sic!!!)

Mi

archiwum mam już bardzo grube, niestety.

Hm. Straszne jesteście. Ja własnie (po raz kolejny) zabieram się za montiego. Fajny jest. MMsy orzechowe można jeść. :) Śliwek w czekoladzie kupnych nie można :( Ale można śliwki i bardzo gorzką czekoladę. Więc jak sobie zamieszam to będzie imitacja :)

A po tych mexykańskich wnętrzach na nachosy mnie naszło. Chyba się do Pueblo wybiorę. :roll: