Gość house... 17.01.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 O... i sadysta sie znalazl... Dobrze, ze dzieciaki cala czekolade zjadly. A jak. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.01.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Wlasnie sobie uswiadomilam ze ja wszystko uwielbiam ja tez jak tez..... no chyba ze cos jest bardzo slodkie to nie lubie np chalwy nie lubie, ale reszte w kazdej ilosci i o kazdej porze Ewcia, ja zjem wszystkie te wedliny i jeszcze mieskiem doloze Jezeli ludzie zyja coraz dluzej, to cos jest w tych konserwantach, karagen-ach i innych badziewiach ze nas przy zyciu trzymaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 17.01.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Witam Kochane Panie. Wlasnie zabieram sie do "produkcji "ciasta na 2 spotkanie grupy hamerykanskiej. W sobote wkleje zdjecie. PS.ciasto marchewkowe . wyślij trochę ciasta do Polski , może do butelki napchaj i wrzuć do wielkiej wody , anuż jakaś ryba ją połknie , my ją wyłowimy i odzyskamy ciasto Co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.01.2006 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 ... Wlasnie sobie uswiadomilam ze ja wszystko uwielbiam No popatrz Ty się, tak samo jak ja A teraz to faworki chodzą mi po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.01.2006 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2006 Prosze o zaprzestanie wiadmoych praktyk. Wlasnie zjadlam Grzeska orzechowego , tak na pocieche Ptasiego waniliowego nie bylo, jutro kupie w innym sklepie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropeczka223 18.01.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 będę się tak długo logować, dopóki ta trójka popaprańców czyli house.., Luc Skywaker i rrmi oraz Ewunia nie przestanie się w sposób chorobliwy interesować moją osobą, zwłaszcza na innym forum, bo łamiące w rażącym stopniu netykietę (o czym stale piszą mi forumowi znajomi) Forum Muratora nie interesuje mnie od dawna i dopóki nie znikną z tego forum - śmietnika fotomontaże !!!Zwłaszcza fotomontaż z moim zdjęciem - to do admina . Kopie i wydruki i tak mam zachowane. Oczywiscie także fotomontaż zrobiony przez Ewunię ze zdjęcia mojej córeczki i wszystkie obelżywe uwagi pod adresem dziecka (sic!!!) Mi archiwum mam już bardzo grube, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 18.01.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Hm. Straszne jesteście. Ja własnie (po raz kolejny) zabieram się za montiego. Fajny jest. MMsy orzechowe można jeść. Śliwek w czekoladzie kupnych nie można Ale można śliwki i bardzo gorzką czekoladę. Więc jak sobie zamieszam to będzie imitacja A po tych mexykańskich wnętrzach na nachosy mnie naszło. Chyba się do Pueblo wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.01.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 nie tylko sadystki, ale wariatki Ja tez wszystko lubię, ale nie w małych ilościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.01.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 A moja mama ostatnio naumiala sie takiego ciasta co sie nazywa cappuccino. O rety. Ciasto rozplywa sie w ustach a ja sie rozplywam na samo wspomnienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 18.01.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Hej, jestesmy z powrotem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.01.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ja juz wiem co bylo powodem zamkniecia...... to ciasto o dzwiecznej nazwie cappuccino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 18.01.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Sie podniecily house'owym ciastem na marchewce a wklejac nie ma komu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.01.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Sie podniecily house'owym ciastem na marchewce a wklejac nie ma komu. nie byles nigdy na diecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 18.01.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 A moja mama ostatnio naumiala sie takiego ciasta co sie nazywa cappuccino. O rety. Ciasto rozplywa sie w ustach a ja sie rozplywam na samo wspomnienie... Czy ono z takim kokosowym ciastem bezowym w srodku /srodkowym znaczy/????? I z masą pychotka? Jesli tak to debiutowałam nim w swięta!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 18.01.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Sie podniecily house'owym ciastem na marchewce a wklejac nie ma komu. nie byles nigdy na diecie Smieszne, baaaaardzo k...a smieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.01.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ja juz wiem co bylo powodem zamkniecia...... to ciasto o dzwiecznej nazwie cappuccino Myslisz, ze admin byl glodny i nie wytrzyal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.01.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 no, rzeczywisicie . mnie to smieszy jeszcze mnie smieszy to o pytanie o najmniejsze i najbrzydzsze Panstwo swiata.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.01.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Czy ono z takim kokosowym ciastem bezowym w srodku /srodkowym znaczy/????? I z masą pychotka? Jesli tak to debiutowałam nim w swięta!!!!!! Nie tato bylo bez bezowego ciasta. Ale Twoje na pewno bylo rownie dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.01.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 No to cappuccino. Mam nadzieje, ze admin mi wybaczy: http://www.imperialmajesty.com/Regal%20Empress%20All%20Menu%20File%20Picture%202005/Italian%20Buffet/Cappuccino%20Cake.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.01.2006 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Ale sie narazilas JoShi , Wszystko ok , ale co z housem? Swoja droga to jak mamy odbyc spotkanie w sobote ze zbanowanym forumowiczem? To jednak kominki dla Majki beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts