Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inspiracje z Hameryki -rrmi , Luc i House

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ty się babo nie śmiej tylko nam współczuj. Ja się żegnam w pracy bo nie wiem czy w poniedziałek dam radę wrócić. W sobotę ma być pod -30 a z wiatrem nawet -38!! A mieliśmy na kulig jechać :(

Także myślcie ciepło o nas-może nas to trochę rozgrzeje.

A teraz jadę po zapas grzańca. Siadamy przed kominkiem pod grubym kocem i włączymy sobie jakiś kanał podróżniczy o ciepłych krajach ;)

Dzien doberek :)

Halo , halo

Gdzie sa Panie z Trojmiasta?

Zamarzly? :roll:

Ty się babo nie śmiej tylko nam współczuj. Ja się żegnam w pracy bo nie wiem czy w poniedziałek dam radę wrócić. W sobotę ma być pod -30 a z wiatrem nawet -38!! A mieliśmy na kulig jechać :(

Także myślcie ciepło o nas-może nas to trochę rozgrzeje.

A teraz jadę po zapas grzańca. Siadamy przed kominkiem pod grubym kocem i włączymy sobie jakiś kanał podróżniczy o ciepłych krajach ;)

Dzien doberek :)

Halo , halo

Gdzie sa Panie z Trojmiasta?

Zamarzly? :roll:

Tak, tak - bardzo proszę wszystkie ciepłe myśli w naszą stronę. Mróz jak za dawnych, dobrych czasów :) :)

Ewa, wystarczy pomysleć o sympatycznych forumowiczach i juz sie cieplej przy duszy robi 8) Ale grzaniec popieram. :D

to o nas myslisz? :o :lol: :p :roll: :wink:

A nasza Angielka to gdzie jest? :D

Wiesz co Majka , a ja chyba wogole nie bede tej belki dawala .

Tak jakos mnie naszlo .

Wlasciwie to ta belka jest po to zeby skarpety dla Mikolaja powiesic na Swieta .

Popatrz , ze te bez tez dobrze wygladaja

dzisiaj godzine musiałam sie odkopywać /50m drogi dojazdowej lekko pod górkę :roll: /, a na drodze wojewódzkiej snieg, a pod spodem lód :roll:

Belka nad samym kominkiem jest mi mniej potrzebna, ale ma iść jeszcze wzdłuż ściany bocznej /3m/ i tam przydałoby sie miejsce na durnostojki :oops: A mam ich trochę :lol: Mój szanowny chce obłozyć kamieniem dół /tak do wysokości 1,30, a potem zrobic lekki skos i otynkować. A mnie sie marzy kamień do sufitu 8)

Eh, te moje dylematy :-?

Majka dobrze Ci sie marzy ,

w kazdym razie mi sie tak tez podoba .

Moj szanowny zasaniczo zrobi jak Mu powiem ,

jakos tak sie nie madrzy :roll:

Belki nie chce wlasnie ze wzgledu na durnostojki.

A jak u mnie bedzie to sama nie wiem ,

jeszcze tyle czasu :D

Czytalam wlasnie wiadomosci

Szok , ten mroz , a i snieg popaduje :-?

Moze szybko wiosna bedzie w nagrode :D

I ja się odkopywałam o siódmej rano, w stresie, żeby na ósmą do pracy zdążyć. Zima jest PIĘKNA, ale gdy spogląda się na nią zza szyby :) Jutro będzie...mroźniej :) Ciepłe myśli nadal pożądane