Luc Skywalker 20.01.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Wbijasz w sciane kilka pretow , rurek i nadziewasz na nie polke . Cos jak system z Ikea . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.01.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Na jakiej wysokości powinna być umiejscowiona belka /dębowa/? Tak min i max aby nie wyglądalo idiotycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.01.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Piekne te kominki. Jak moge to wkleje ogrodowy grill, tez chyba dosyc fajny...Bo bylo tutaj wczoraj troche takich rzeczy...http://bi.gazeta.pl/im/1/2589/z2589001G.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.01.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 i kominek, chyba w stylu Zochny.., jak sie nie milę...W kazdym razie mi sie tez podoba...http://idalia.spanie.pl/foto2/4800.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 20.01.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Ty się babo nie śmiej tylko nam współczuj. Ja się żegnam w pracy bo nie wiem czy w poniedziałek dam radę wrócić. W sobotę ma być pod -30 a z wiatrem nawet -38!! A mieliśmy na kulig jechać Także myślcie ciepło o nas-może nas to trochę rozgrzeje. A teraz jadę po zapas grzańca. Siadamy przed kominkiem pod grubym kocem i włączymy sobie jakiś kanał podróżniczy o ciepłych krajach Dzien doberek Halo , halo Gdzie sa Panie z Trojmiasta? Zamarzly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.01.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Ewa, wystarczy pomysleć o sympatycznych forumowiczach i juz sie cieplej przy duszy robi Ale grzaniec popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.01.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Ty się babo nie śmiej tylko nam współczuj. Ja się żegnam w pracy bo nie wiem czy w poniedziałek dam radę wrócić. W sobotę ma być pod -30 a z wiatrem nawet -38!! A mieliśmy na kulig jechać Także myślcie ciepło o nas-może nas to trochę rozgrzeje. A teraz jadę po zapas grzańca. Siadamy przed kominkiem pod grubym kocem i włączymy sobie jakiś kanał podróżniczy o ciepłych krajach Dzien doberek Halo , halo Gdzie sa Panie z Trojmiasta? Zamarzly? Tak, tak - bardzo proszę wszystkie ciepłe myśli w naszą stronę. Mróz jak za dawnych, dobrych czasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.01.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 qrcze, według prognozy to u nas ma być najzimniej Więc o mnie tez pomyslcie i grzejcie telepatycznie na bramę, aby mi nie zamarzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.01.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 a dlaczego ostatnio nie mozna bylo nic tutaj pisac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.01.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 a dlaczego ostatnio nie mozna bylo nic tutaj pisac???? Tez mnie to ominelo i nie wiem o co chodzi, ale juz mozna i to jest wazne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.01.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 a dlaczego ostatnio nie mozna bylo nic tutaj pisac???? A tego to nikt nie wie, ale to juz nie istotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 20.01.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Pokazywał się napis "debug mode" po wysłaniu posta, a w rezultacie tekst i tak się ukazywał. Mozna go było odczytać wchodząc ponownie na stronę. Na szczęście minęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.01.2006 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Tak, tak - bardzo proszę wszystkie ciepłe myśli w naszą stronę. Mróz jak za dawnych, dobrych czasów Cieplo mysle o Was , bo u nas jest ok 15 na plusie dzisiaj Ludzie na krotki rekaw chodza Pewnie w lutym dowali mrozisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.01.2006 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2006 Ewa, wystarczy pomysleć o sympatycznych forumowiczach i juz sie cieplej przy duszy robi Ale grzaniec popieram. to o nas myslisz? A nasza Angielka to gdzie jest? Wiesz co Majka , a ja chyba wogole nie bede tej belki dawala . Tak jakos mnie naszlo . Wlasciwie to ta belka jest po to zeby skarpety dla Mikolaja powiesic na Swieta . Popatrz , ze te bez tez dobrze wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.01.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 dzisiaj godzine musiałam sie odkopywać /50m drogi dojazdowej lekko pod górkę /, a na drodze wojewódzkiej snieg, a pod spodem lód Belka nad samym kominkiem jest mi mniej potrzebna, ale ma iść jeszcze wzdłuż ściany bocznej /3m/ i tam przydałoby sie miejsce na durnostojki A mam ich trochę Mój szanowny chce obłozyć kamieniem dół /tak do wysokości 1,30, a potem zrobic lekki skos i otynkować. A mnie sie marzy kamień do sufitu Eh, te moje dylematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2006 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Majka dobrze Ci sie marzy , w kazdym razie mi sie tak tez podoba . Moj szanowny zasaniczo zrobi jak Mu powiem , jakos tak sie nie madrzy Belki nie chce wlasnie ze wzgledu na durnostojki. A jak u mnie bedzie to sama nie wiem , jeszcze tyle czasu Czytalam wlasnie wiadomosci Szok , ten mroz , a i snieg popaduje Moze szybko wiosna bedzie w nagrode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 21.01.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 I ja się odkopywałam o siódmej rano, w stresie, żeby na ósmą do pracy zdążyć. Zima jest PIĘKNA, ale gdy spogląda się na nią zza szyby Jutro będzie...mroźniej Ciepłe myśli nadal pożądane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.01.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Bojac sie zerknac przez okno szukam tutaj takie obrazki i mam nadzieje, ze cieplej mi sie zrobi...http://www.homesolute.com/portals/solute/gallery/garten-galerie-2/garten-26-pdm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.01.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 http://www.homesolute.com/portals/solute/gallery/garten-galerie-2/garten-28-cma.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2006 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2006 Czesc AnSi Dopisuje sie do listy osob lubiacych zime zza okna . Straszne rzeczy , dawno czegos takiego nie bylo w Polsce . Zycze Wam , zeby to sie szybko skonczylo . Ale mam roboty dzisiaj , az wczesniej wstalam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts