feyrus 22.01.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 prosimy o wiecej zdjęć. Jest mi bardzo miło , a nawet jeszcze bardziej Maksiu, to nie trzeci rząd tylko serce torta, albo jądro a dla pomysłodawców Nobel w dziedzinie * Wielkie "małe" rzeczy * Rrmi, Luc , Housik i Housikowa Żono -baaaardzo dziękujemy P.S. co jeszcze robiliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 22.01.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Ja się ogromnie wzruszyłam swoja obecnoscia w torcie . Baaardzo Wam dziękuję, że o mnie pamietaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.01.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 rany, marchewka z moim imieniem Jestem sławna w hameryce P.S to prawdziwa marchewka czy sztuczna? prosimy o fotoreportaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.01.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 No co tu dużo gadać - bardzo mili jesteście..... i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.01.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Widze że w Hameryce nieźle sie bawią szkoda tylko, że mnie tam nie było na torcie tylko jakiś Bodzio ciekawe kto go ( jego marchewke) schruptał na zakąske, a może na początek bo był na rogu bodzio_g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2006 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Bardzo sie ciesze , ze jestescie zadowoleni . Rano maz mnie zapytal jak sie obudzilam , czy chce kawe czy drinka Kawe chcialam , bolu glowy nie ma . Marchewka na torcie jest kremowa. Pomysl z karteczkami byl housowy oczywiscie , przyjechali razem z karteczkami Co powiem to powiem , ale nie dalo sie kazdego ustawic w sercu ciasta . Towarzystwo z tylow moze sobie tlumaczyc tak jak feyrus prawi , ze w sercu czy w jadrze. Maksiu Bodziu to Ty jestes , nie placz Chef tekst jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 22.01.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 podejrzewam też , że był drugi tort a nie, przepraszam były zrazy... Ty Rrmi , czarownico jedna przyznawaj się no szybko jak robiłaś te zrazy a tyły są przecież jak najbardziej strategiczne , Sun Zi i tak dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.01.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Bodziu to Ty jestes , nie placz to do ...mnie ?? bodzio_g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.01.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Bodziu to Ty jestes , nie placz to do ...mnie ?? bodzio_g wystarczy bez _g , i z małej literki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2006 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 wystarczy bez _g , i z małej literki to z szacunku bylo bylo Bodziu , ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.01.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 wystarczy bez _g , i z małej literki to z szacunku bylo bylo Bodziu , ale... ale ... , może bysmy sie czymś rozgrzali ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2006 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 zrazy... Ty Rrmi , czarownico jedna przyznawaj się no szybko jak robiłaś te zrazy zrazy to pryszcz robilam tez knedliki wg przepisu mojego ulubionego Forumowicza . Pilotowal mnie z tymi knedlikami na Gadu -Gadu do samego konca . Ugotowaly sie na samo wejscie gosci . Nie zostawil mnie z nimi samopas Byly takie dobre i bylo ich za malo . Tak wogole to trzeba isc za glosem Maksia i wziasc sie w garsc , jak popatrzec na zonke housowa to zazdrosc bierze , taka laska jest ps .goscie sie zagubili po drodze i trzeba bylo ich odebrac z drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 22.01.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 Pojawilo sie kilka reklamacji , wiec prostujemy sie : http://img236.imageshack.us/img236/923/buty7556gk.jpg http://img236.imageshack.us/img236/2134/buty7534jb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.01.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 flaszki puste ..., a torta cóś malutko ubyło - wszyscy dbają o ... to aby nie brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.01.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 ... głos Maksia (trzeba mieć bardzo silną wolę nawet do diety ŻP) ... ja tam wolę dobrze się czuć, dieta to dla mnie zbyt duży stres i więcej by narobiła szkód niż pożytku ... dobre choć i to, że nigdy nie będę "laską" ... ... ps .goscie sie zagubili po drodze i trzeba bylo ich odebrac z drogi ... a napisałem, że house'ik nie spożywał przed imprezą (może po nim zupełnie nie widać "do pierwszego ucha" ) pozdrawiam serdecznie ps - jak tam z tą autoryzacją ? ... "Jiiizzz" dopiero teraz zauważyłem, że Tola z Matką zapedziły mnie w "kozi róg" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 22.01.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 ps - jak tam z tą autoryzacją ? Tekst I klasa . Napracowales sie przy nim ... Oczywiscie autoryzujemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2006 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 ... a napisałem' date=' że [b']house'ik[/b] nie spożywał przed imprezą (może po nim zupełnie nie widać "do pierwszego ucha" ) pozdrawiam serdecznie [/i][/quote"] kto wie jak to bylo z pierwszym uchem Bodziu ciasto bylo bardzo slodkie i wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.01.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 kto wie jak to bylo z pierwszym uchem ... nie podejrzewam house'ika o to że jest "solistą" (zresztą i tak by się wydało), .... czasami paskudny biber w dobrym towarzystwie smakuje lepiej od najwytworniejszego trunku w towarzystwie http://www.chefpaul.5gigs.com/Emotka/nie_powiem.gif ... ... Bodziu ciasto bylo bardzo slodkie i wielkie ... z wielkich słodkich marchewek pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 22.01.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 .... ... "Jiiizzz" dopiero teraz zauważyłem, że Tola z Matką zapedziły mnie w "kozi róg" Ja po przekątnej. Obstawiamy rogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.01.2006 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2006 ... czasami paskudny biber w dobrym towarzystwie smakuje lepiej od najwytworniejszego trunku w towarzystwie to teraz pozostaje nam czekac co house powie o tym towarzystwie chyba wezme tabletki na uspokojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts