anSi 23.01.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 rrmi stylowo zaczęłaś stronę....jak te strony lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house... 23.01.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Jeśli to taki skomplikowany przepis - to nie wiem, czy powinnam Kucharka marna ze mnie jest Nie cykaj. Pisz smialo do Wojtka, on to najlepiej wytlumaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.01.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 No dobra...zapodam tylko coś na odwagę i....Wojtku , o sławny w Hameryce przepis na knedliki bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 23.01.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Jeśli to taki skomplikowany przepis - to nie wiem, czy powinnam Kucharka marna ze mnie jest Nie pekaj . Dasz rade . A jakby cos , to wymien sie z Wojtkiem gg i bedzie Cie pilotowal na zywo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.01.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Jestem gotowa nawet GG własnym się wymienić. tylko czy Wojtek słyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.01.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 http://www.rossparkzoo.com/img_bingzoo/gardens/g2.jpg http://www.rossparkzoo.com/img_bingzoo/gardens/g1.jpg http://www.rossparkzoo.com/img_bingzoo/gardens/g7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.01.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 http://www.raadt.nl/page/cube.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.01.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 http://www.dorsetinteriors.co.uk/images/new-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.01.2006 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 http://www.chisholmfarm.com/images/new-interiors/attic2.jpg http://www.chisholmfarm.com/images/new-interiors/attic.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.01.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 http://www.chisholmfarm.com/images/new-interiors/bedroom2.jpg http://www.chisholmfarm.com/images/new-interiors/bedroom1.jpg http://www.chisholmfarm.com/images/new-interiors/bedroom4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.01.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 http://www.chisholmfarm.com/images/new-interiors/living.jpg http://www.chisholmfarm.com/images/new-interiors/parlor.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.01.2006 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Jestem gotowa nawet GG własnym się wymienić. tylko czy Wojtek słyszy to moze ja moge byc ? Zamieszalam Wojtka ..., musze teraz zapanowac...nad sytuacja Przepis jest chyba prosty , a ze mnie kucharka taka se Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.01.2006 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Jestem gotowa nawet GG własnym się wymienić. tylko czy Wojtek słyszy to moze ja moge byc ? Zamieszalam Wojtka ..., musze teraz zapanowac...nad sytuacja Przepis jest chyba prosty , a ze mnie kucharka taka se rrmi jasne, że możesz być Ty jako bezpośrednio przez mistrza przeszkolona Jak mi nie wyjdzie, to porażkę jakoś łatwiej będzie mi znieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.01.2006 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Dobra , to jak sie zorganizujemy? Moze ja napisze tutaj , a jak wolisz z pilotazem to do Miszcza Miszczu mnie przegoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.01.2006 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Pisz na sobotnie popołudnie będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.01.2006 23:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Gorzej jak prawa autorskie rece wyciagna? 1szkl maki 1 szkl mleka 1 bula namoczona w mleku 1 lyzeczka proszku do pieczenia 1 lyzeczka soli wymieszac Trzeba to wlewac do kubeczkow wysmarowanych maslem i posypanych bulka tarta . Wlac do 3/4 wysokosci kubeczka Wstawic do garna z woda , rowniez ma byc tyle samo wody , czyli do 3/4 kubeczka i gotowac 45 minut. Lepsze jest wyjete i obsmazone na chrupko. Ile takie prawa autorsie moga kosztowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.01.2006 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 ... Ile takie prawa autorsie moga kosztowac Qrcze, nie wiem Pewnie dużo... A Luc coś o wołowinie pisał...To jakaś utajniona częśc przepisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.01.2006 23:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 Wolowina byla moja , scislej mowiac zrazy . Trzeba housa zapytac ,jak smakowo byly , bo ja nie moge sie wypowiadac Ze skromnosci of course i zeberka byly , ale zwykle , pieczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.01.2006 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 ... Ja jadlem knedliki z surowka . Dopiero pozniej zauwazylem , ze na talerzu mam tez wolowine . Czy o tej samej wołowinie mówisz rrmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.01.2006 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 O tej samej Bylo przed podaniem gorzalki , to sie dziwie , ze nie zauwazyl tego zraza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.