feyrus 23.01.2006 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 a ktoś tu pytał Chef Paula o średniokrwiste, czy coś się wyjaśniło w tym temacie? a te żeberka Rrmi , to jakas bejca przedtem ?Kontrety , please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.01.2006 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 a te żeberka Rrmi , to jakas bejca przedtem ? Kontrety , please e tam , zwyklaki takie , posypane , olejem zalane Ciekawe gdzie house z tym ciastem zwial Chyba sie nie przypalilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 23.01.2006 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2006 profesjonalną sesję foto temu ciastowi robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 00:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 rrmi stylowo zaczęłaś stronę....jak te strony lecą widzialam wczoraj benefis Al Pacino . Och , jaki On jest Ogrodnikiem być na takich hektarach...marzenie...mogłabym nawet charytatywnie, za przysłowiowy wikt i opierunek W takim klimacie, w takim otoczeniu, żyć, nie umierać. Hektarow miec az takich nie bede , ale przyjme Cie z chetnoscia Majka , chyba chcialas zime zobaczyc amerykanska http://www.ci.new-bedford.ma.us/PSAFETY/EMGMGT/winter/winter1.jpg http://www.dola.state.co.us/oem/images/Blizcar.jpg http://wyohomelandsecurity.state.wy.us/graphics/snow1.jpg http://wyohomelandsecurity.state.wy.us/graphics/snow2.jpg http://www.holliston.k12.ma.us/miller/Weatherweb/weathe5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 24.01.2006 02:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 fajne ogródki tam w hameryce som a przepis przekażem mojem osobistem kucharcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 02:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 a przepis przekażem mojem osobistem kucharcem a siamemu? Ladnie to tak zonke ganiac po kuchni? Mi sie przypomnialo , ze Majce sie zimy zachcialo , to niech ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 24.01.2006 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 a przepis przekażem mojem osobistem kucharcem a siamemu? Ladnie to tak zonke ganiac po kuchni? Mi sie przypomnialo , ze Majce sie zimy zachcialo , to niech ma ja jej tylko przepis przekaże a nie bede jej ganiał a zimy u mnie dostatek - nie chce hamerykanckiej, mrozik tylko -20 stopni i ledwo do domciu po pracy wróciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house... 24.01.2006 02:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Drogie Panie i drogi Wojtku zamieszczam przepis na ciasto marchewkowe. Przepis w orginale, aby umiknac pomylek. Sorry za "orginal", ale mysle, ze zainteresowani beda wiedzieli o co chodzi. http://img33.imageshack.us/img33/2734/ciastomarchewkowe4ws.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 02:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ja jej tylko przepis przekaże a nie bede jej ganiał a zimy u mnie dostatek - nie chce hamerykanckiej, mrozik tylko -20 stopni i ledwo do domciu po pracy wróciłem Grzeczny chlopiec jestes Z ta zima to ja nie wiem dlaczego Majce malo bylo , ale tak marzyla to niech ma teraz House teraz musisz byc do dypozycji z pomoca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house... 24.01.2006 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ja jej tylko przepis przekaże a nie bede jej ganiał a zimy u mnie dostatek - nie chce hamerykanckiej, mrozik tylko -20 stopni i ledwo do domciu po pracy wróciłem Grzeczny chlopiec jestes Z ta zima to ja nie wiem dlaczego Majce malo bylo , ale tak marzyla to niech ma teraz House teraz musisz byc do dypozycji z pomoca I tu jest zawsze problem , trzeba wszystko przeliczac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2006 03:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... "ne ma problema" house ... ja tylko słodkiego nie mogę bo mnie "mgli" ... ze słodyczy to jedynie węgorz w galarecie pozdrawiam niezmiernie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 03:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 wiedzialam Chef , ze mozna liczyc na to , ze liczysz te cupsy i ounces doszkolimy sie przy okzaji wegorz w galarecie ? taaa , caly wieczor na kanapie z dojadanym ciastem z marchewka i jeszcze o jedzeniu myslec grzech ale ewa powiedziala , ze mozna Ewak 39 Ty sie meduj tutaj szybko , bo osierocone sie czujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house... 24.01.2006 03:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... "ne ma problema" house ... ja tylko słodkiego nie mogę bo mnie "mgli" ... ze słodyczy to jedynie węgorz w galarecie pozdrawiam niezmiernie serdecznie Ja ciasta nie ruszam , jestem wybitnym predatorem . rrmi moze zaswiadczyc. Tak wiec hop pod wspolne hobby. http://img79.imageshack.us/img79/7021/basil0vs.jpg Polecam, Luc mnie wciagnal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2006 03:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 no to "hlup" ... odwdzięczę się "pigwówką" http://www.chefpaul.5gigs.com/nalewki/pigwa09.jpg jest z licencją http://www.chefpaul.5gigs.com/old_hand/certyficat.jpg sam się wciągnąłem a tak "wogle" to jeszcze takiej "bazyliówki" nie piłem, a różne już w paszczy miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 03:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Ja ciasta nie ruszam , taaa , nie ruszasz , bo zonka Cie pilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house... 24.01.2006 03:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 no to "hlup" ... odwdzięczę się "pigwówką" http://www.chefpaul.5gigs.com/nalewki/pigwa09.jpg jest z licencją http://www.chefpaul.5gigs.com/old_hand/certyficat.jpg sam się wciągnąłem a tak "wogle" to jeszcze takiej "bazyliówki" nie piłem, a różne już w paszczy miałem O, w morde . Super! Bardzo polecam , nawet po duzej ilosci glowa funkcjonuje na zajutrz w 100%. rrmi moze drugi raz zaswiadczyc jak z ciastem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2006 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... ... wierzę na słowo bez zaświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 03:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 To nie zaswiadczam . Tak szczerze mowiac to az dziwne , tyle wypic i zadnego kaca Chyba zaczne pic , skoro glowa nie boli to chyba mozna wypilabym herbatke z pigwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house... 24.01.2006 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... ... wierzę na słowo bez zaświadczeń Trzeba by to wspolnie kiedys zrewidowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2006 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... trening czyni mistrza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.