Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inspiracje z Hameryki -rrmi , Luc i House

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

nie dotyczy innego forum, bo to na tym forum były skopiowane przez house zdjęcia i to na tym forum sa nadal fotomontaże.

nie macie oddwagi pokazać, czyjego autorstwa są te wulgarne do bólu słowa ???

tam jest ta osoba zbanowana i jak widzisz mam od nich IP autora czyli house lub rrmi

nie chcę posądzać rrmi, jeśli to house i odwrotnie, możecie to bardzo łatwo sprawdzić Maksiu.

zwróć się w tej sprawie w kulturalny sposob do administratora forum, nick Redakcja, ja nadal uważam że sprawa nie dotyczy tego forum

koniec tematu w tym watku, kazdy nastepny post bedzie usuwany

m.

zwróć się w tej sprawie w kulturalny sposob do administratora forum, nick Redakcja, ja nadal uważam że sprawa nie dotyczy tego forum

m.

Maksiu. Jestes tu moderatorem. Nie dyskutuj z nia tylko zrob tzw. porzadek...

m.

Maksiu. Jestes tu moderatorem. Nie dyskutuj z nia tylko zrob tzw. porzadek...

zawsze mnie uczono ze dobrym slowem mozna zdzialac wiecej niż batem...

a jesli juz chcesz wiedziec to moja 'władza' jest bardzo iluzoryczna, naprawde poza kasowaniem postów nie wiele moge..

redakcja ma kopie i IP

może i inni chcieli by isę dowiedzieć Maksiu jakie jest prawdziwe oblicze autora tego watku???

Nie chcieliby. Przynajmniej ja na pewno nie.

Tocz sobie kobieto swoje boje w czasie prywatnym i na swoj rachunek, nie wciagaj do tego masy obcych ci zupelnie ludzi, ktorych to naprawde nic nie obchodzi. :evil:

maksiu

w Uwagach jest to samo w temacie banowanie housa.........

zróbcie coś z tym raz a porządnie

na obecna chwile jedyna w 100% skuteczna metoda to wylaczenie forum, chcesz tego?

maksiu!

powiem ci szczerze nie mam pojęcia o co się ciskasz, czy nie uważasz że ta sytuacja naprawdę wymknęła się spod kontroli

zwracam się do ciebie z prośbą o załatwienie tej sprawy bo z racji swojej funkcji możesz wpłynąc na redakcję

a zamykanie forum tylko dlatego że jedna osoba rozrabia to byłaby porażka i przyznanie się że redakcja NIC nie może z tym zrobić...... i tyle

ja nie mam zastrzeżeń co do twojej pracy moderatora tu na forum , wyrazam jednak opinię o zaistniałej sytuacji

maksiu!

powiem ci szczerze nie mam pojęcia o co się ciskasz, czy nie uważasz że ta sytuacja naprawdę wymknęła się spod kontroli

zwracam się do ciebie z prośbą o załatwienie tej sprawy bo z racji swojej funkcji możesz wpłynąc na redakcję

a zamykanie forum tylko dlatego że jedna osoba rozrabia to byłaby porażka i przyznanie się że redakcja NIC nie może z tym zrobić...... i tyle

ja nie mam zastrzeżeń co do twojej pracy moderatora tu na forum , wyrazam jednak opinię o zaistniałej sytuacji

Zrozum że ja jestem takim samym uzytkownikiem forum jak wielu innym, z odrobinke wiekszymi mozliwosciami technicznymi edycyjnymi, nic ponadto, a mój wplyw na Redakcja jest taki sam jak każdego innego uzytkownika forum, moze lepiej aby każdy komu nie podoba sie ta sytuacja osobiscie napisal cos do Redakcji? przynajmniej administrator bedzie wiedzial jakiej skali dotyka zjawisko?

m.