EDZIA 24.01.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Potwierdzam słowa Maksia, że możemy tylko działać na wątkach...do ludzi nie mamy dostępu...mam na myśli banowanie. pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 24.01.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Edzia i Maxiu Wyście chyba coś strasznego musięli w poprzednich wcieleniach poczynić, że Was się teraz karze takimi....osobliwościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.01.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Wieczór juz, zróbmy nastrój http://www.christinasdecors.com/images/Portfolio/home.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.01.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 http://www.sharpebuilding.com.au/images/new9l.jpg http://www.sharpebuilding.com.au/images/new8l.jpg http://www.sharpebuilding.com.au/images/new10l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 i to insze też wiadomo Widze , ze tu znowu byla awantura Ciekawe czy te IP nie bedzie z Gorzowa , bo normalnie to sie takich rzeczy nie pisze Trzeba to zakonczyc , a najlepiej powyrzucac . Moze wiecej sie nie zdarzy Wszyscy zapomnieli chyba z wrazenia o kwiatku na dzisiaj , wiec poszukam ja http://www.bookcase.com/~claudia/mt/archives/James%20Woods.jpg Bardzo Go lubie , szczegolnie w Dawno temu w Ameryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house... 24.01.2006 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Witam Qrcze wlasnie sie opczytalem. Puszczam to bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 24.01.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Od jakiegos czasu zagladam tutaj aby polookac na zdjecia. Tak mi sie ostatnio zlozylo przez przypadek ze kominek bede mial w domu troche taki amerykanski. Choc nie jestem tym specjalnie zachwycony bo mialem juz calkiem fajny nowoczesny kominek , ale coz z przyczyn technicznych pozegnalem sie z nim Cala koncepcja urzadzenia salonu legla w gruzach razem z kominkiem , ale moze warto tworzac nowa , skorzystac z amerykanskich inspiracji. W koncu pare lat w USA spedzilem i wiem ze jak wroce do Polski to bede troche tesknil za tym krajem ( moze nawet tak bardzo jak teraz tesknie za Polska) , wiec moze amerykanskie wnetrza zlagodza tesknote. Z drugiej strony musze przyznac ze mnie jakos taki styl nie powala na kolana , wiec chyba tylko zdecyduje sie na pewne akcenty i nawiazania do amerykanskich wzorcow. Dlatego dziekuje Wam bardzo za ten potrzebny watek , a przy okazji dziekuje tez za umieszczenie mojego nicka na marchewkowym placku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... no to Kochani wyspałem się i wracam do pracy (a w przerywnikach trochę u Was "poklikam") ... byłem rano (polskiego czasu) niestety świadkiem tej całej zadymy, wypowiedziałem się jaka jest moja opinia na ten temat, ... (niestety cały "topic" zlikwidowano, ... nie będę się powtarzał, ... a kto przeczytał ten wie) ... dodam tylko, że emigranci to w większości twardziele są i zrobił bym dokładnie tak jak house teraz: Puszczam to bokiem i dużym łukiem ... może bez prowokacji będzie spokój (a tak na marginesie to współczuję tej osobie) ... pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house... 24.01.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Nie ma sprawy GMP, a z tymi zdjeciami to tak tylko dla urozmajcenia forum. Zagladaj czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house... 24.01.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... no to Kochani wyspałem się i wracam do pracy (a w przerywnikach trochę u Was "poklikam") ... byłem rano (polskiego czasu) niestety świadkiem tej całej zadymy, wypowiedziałem się jaka jest moja opinia na ten temat, ... (niestety cały "topic" zlikwidowano, ... nie będę się powtarzał, ... a kto przeczytał ten wie) ... dodam tylko, że emigranci to w większości twardziele są i zrobił bym dokładnie tak jak house teraz: Puszczam to bokiem i dużym łukiem ... może bez prowokacji będzie spokój (a tak na marginesie to współczuję tej osobie) ... pozdrawiam serdecznie Witam i spadam cos zjesc. To mamy takie same zdanie. PS.dzis mam kacze udka prosto z piekarnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Ciesze sie GMP , ze do nas zajrzales . Mam takie same odczucia z ta tesknota jak Ty Kiedy wracasz , jesli mozna zapytac? Jesli nie mozna to rozumiem . Chyba , ze moze jednym samolotem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... house napisał: Witam i spadam cos zjesc. To mamy takie same zdanie. PS.dzis mam kacze udka prosto z piekarnika. ... czy udka "naszprycowałeś" odppowiednio czerwonym winkiem na kilka godzin przed pieczeniem ? (dla mnie bez marynaty, i "szprycunku" są za suche), ... można je piec w "rękawie" ... wtedy są OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 24.01.2006 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.01.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 http://www.octastructure.com/Interiors/interiors009.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 czesc AnSi jak tam pogoda dzisiaj , cieplej moze? Trzymam za Was kciuki Bedziesz robila knedliki w sobote? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.01.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Cieple, cieplej, przynajmniej powietrze w nosie nie zamarza A knedliki spróbuję zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.01.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 http://www.cosmopolis.ch/insider3.jpg rrmi - to dla Ciebie Zmieniam, bo kwiatki mi znikają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 24.01.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 rrmi wracam w wakacje 2007 , mialem wracac wczesniej ale wciaz przedluzam (dom & slaby $ ) , na szczescie bardziej juz przedluzyc nie moge (inne wzgledy) jednak powrotu sie boje strasznie. Tlumaczyc mozna dlugo dlaczego , ale mysle ze kazdy kto tu troche siedzi zrozumie bez slow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.01.2006 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 http://www.octastructure.com/Interiors/interiors010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 24.01.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Choc nie jestem tym specjalnie zachwycony bo mialem juz calkiem fajny nowoczesny kominek , ale coz z przyczyn technicznych pozegnalem sie z nim Moje zdanie na temat kominkow jest nastepujace : te nowoczesne szybko traca na urodzie . Starzeja sie wizualnie blyskawicznie . No bo za chwile jest nowsza nowoczesnosc . Dlatego w sprawie kominkow stawiam na tradycje . Ostatnio strasznie mi sie podobaja kominki oblozone kamieniem . Nie marmurem czy granitem , tylko takim siermieznym , troche ociosanym kamieniem . Majka szukala ostatnio cos dla siebie i widzialem tam takie w moim stylu . A co do ciasta , to staramy sie pamietac o swoich . ps Planujemy rowniez inne atrakcje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts