Chef Paul 24.01.2006 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... przynajmniej powietrze w nosie nie zamarza ... anSi trzeba było ustami oddychać ... tylko nie mów że miałaś cały czas zajęte tak jak ja jakimś "przekanszaniem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Cieple, cieplej, przynajmniej powietrze w nosie nie zamarza oj pamietam te uczucie w nosie GMP rozumiem , a jak inaczej . Tez sie boje , bardzo sie denerwuje jak kazdy puka mi sie w glowe , na wiadomosc , ze wracam . Wciaz sie tu pocieszaja , ze bieda w Polsce , ze nie ma po co wracac , wiesz pewnie co mam na mysli . Uwazam , ze w Polsce zyje tyle ludzi , wiec bede zyla i ja Jestem zdania , ze nie wracaja tylko Ci co nie maja z czym Bede zdawala Ci relacje , z drugiej strony , bo my juz na wylocie AnSi Twoja kolej na kwiatek Dziekuje , ze dla mnie dedykowany , ale mam krzyzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house... 24.01.2006 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... house napisał: Witam i spadam cos zjesc. To mamy takie same zdanie. PS.dzis mam kacze udka prosto z piekarnika. ... czy udka "naszprycowałeś" odppowiednio czerwonym winkiem na kilka godzin przed pieczeniem ? (dla mnie bez marynaty, i "szprycunku" są za suche), ... można je piec w "rękawie" ... wtedy są OK Wlasnie sie rozgladalem czy czasami ktos mi "kamery IP" nad stolem nie zainstalowal. Winko polecam takie http://img221.imageshack.us/img221/8963/wino5fw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Cześć Luc, ...ps Planujemy rowniez inne atrakcje ... no, no ... nieźle się zapowiada ... czuję się "pobudzony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.01.2006 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... Dziekuje , ze dla mnie dedykowany , ale mam krzyzyk A teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.01.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... przynajmniej powietrze w nosie nie zamarza ... anSi trzeba było ustami oddychać ... tylko nie mów że miałaś cały czas zajęte tak jak ja jakimś "przekanszaniem" Jakbyś zgadł Teraz to ja się obawiam, czy za mną jakiś kamerzysta ukryty nie podążał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Juz widze , piekny jest dziekuje AnSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2006 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... house napisał: Witam i spadam cos zjesc. To mamy takie same zdanie. PS.dzis mam kacze udka prosto z piekarnika. ... czy udka "naszprycowałeś" odppowiednio czerwonym winkiem na kilka godzin przed pieczeniem ? (dla mnie bez marynaty, i "szprycunku" są za suche), ... można je piec w "rękawie" ... wtedy są OK Wlasnie sie rozgladalem czy czasami ktos mi "kamery IP" nad stolem nie zainstalowal. Winko polecam takie http://img221.imageshack.us/img221/8963/wino5fw.jpg ... nim "naszprycujesz" siebie, następnym razem daj pół kieliszka do kaczora (nie pożałujesz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2006 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... co Wy tak dziewczyny codziennie jakichś z plakatu ... na żywo bierzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 23:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Teraz to ja się obawiam, czy za mną jakiś kamerzysta ukryty nie podążał Dobra to sie przyznam Niewiele to pomoze , ale... Wciaz jem sobotnie ciasto Czuje sie jak chomik Chef nie podgaduj housowi , Ona na diete ma isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... na żywo bierzcie Moje na zywo siedzi na XBoxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house... 24.01.2006 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... house napisał: Witam i spadam cos zjesc. To mamy takie same zdanie. PS.dzis mam kacze udka prosto z piekarnika. ... czy udka "naszprycowałeś" odppowiednio czerwonym winkiem na kilka godzin przed pieczeniem ? (dla mnie bez marynaty, i "szprycunku" są za suche), ... można je piec w "rękawie" ... wtedy są OK Wlasnie sie rozgladalem czy czasami ktos mi "kamery IP" nad stolem nie zainstalowal. Winko polecam takie ... nim "naszprycujesz" siebie, następnym razem daj pół kieliszka do kaczora (nie pożałujesz) To musze kiedys tak na odwrot zrobic PS. a co bedzie jak kaczor bedzie mial pragnienia ja przysuszony wielblad . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2006 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... jeżeli to będzie on (kaczor) ... to ściśnij mu jajka dwoma cegłami ... "zassa" tylko raz i później już nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2006 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Chef nie podgaduj housowi , Ona na diete ma isc ... to house'ik jest ONA ... o cholera ... i co tera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Chef nie podgaduj housowi , Ona na diete ma isc ... to house'ik jest ONA ... o cholera ... i co tera nie ona , literowka ale Ona go sciga , czyli zonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 24.01.2006 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 te nowoczesne szybko traca na urodzie . Starzeja sie wizualnie blyskawicznie . Masz racje Luc Skywalker , tym argumentem m.in przekonali mnie do bardziej klasycznego kominka rodzice. Tyle ze razem z kominkiem musze zmienic i pomysl na salon i byc moze pare innych wnetrz. Po prostu zawalila mi sie cala koncepcja urzadzania , ale moze to i lepiej. Jak zaczynalem ja obmyslac , styl amerykanski budzil we mnie niechec , teraz ewouluje to u mnie od zaciekawienia ku zrozumieniu i akceptacji. Zachwytu raczej nie osiagne ale mam ochote na co nieco inspiracji. Wiec jeszcze raz dzieki za watek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 23:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 Prosze bardzo http://www.rinker.com/florida/images/fireplace.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2006 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... aaa ... to tylko lapsus linquase ... a już się przestraszyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.01.2006 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... aaa ... to tylko lapsus linquase ... a już się przestraszyłem nie boj sie wszystko jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.01.2006 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 ... @ Goni_Mnie_Peleton, ... zawsze możesz kominek zrobić z takiej samej "licówki" jak masz elementy zewnętrzne i wtedy niewiele trzeba zmieniać pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.