Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inspiracje z Hameryki -rrmi , Luc i House

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Cieple, cieplej, przynajmniej powietrze w nosie nie zamarza :)

oj pamietam te uczucie w nosie :D

GMP rozumiem , a jak inaczej .

Tez sie boje , bardzo sie denerwuje jak kazdy puka mi sie w glowe , na wiadomosc , ze wracam .

Wciaz sie tu pocieszaja , ze bieda w Polsce , ze nie ma po co wracac , wiesz pewnie co mam na mysli .

Uwazam , ze w Polsce zyje tyle ludzi , wiec bede zyla i ja :lol:

Jestem zdania , ze nie wracaja tylko Ci co nie maja z czym :-?

Bede zdawala Ci relacje , z drugiej strony :wink: , bo my juz na wylocie

AnSi Twoja kolej na kwiatek :lol:

Dziekuje , ze dla mnie dedykowany , ale mam krzyzyk :(

Gość house...
... house napisał:

Witam i spadam cos zjesc.

To mamy takie same zdanie.

PS.dzis mam kacze udka prosto z piekarnika.

... czy udka "naszprycowałeś" odppowiednio czerwonym winkiem na kilka godzin przed pieczeniem ? (dla mnie bez marynaty, i "szprycunku" są za suche), ... można je piec w "rękawie" ... wtedy są OK :p

Wlasnie sie rozgladalem czy czasami ktos mi "kamery IP" nad stolem nie zainstalowal. 8) :p

Winko polecam takie

http://img221.imageshack.us/img221/8963/wino5fw.jpg

...
przynajmniej powietrze w nosie nie zamarza
... anSi trzeba było ustami oddychać :lol: ... tylko nie mów że miałaś cały czas zajęte tak jak ja jakimś "przekanszaniem" :lol:

Jakbyś zgadł :) Teraz to ja się obawiam, czy za mną jakiś kamerzysta ukryty nie podążał :roll: :-?

... house napisał:

... czy udka "naszprycowałeś" odppowiednio czerwonym winkiem na kilka godzin przed pieczeniem ? (dla mnie bez marynaty, i "szprycunku" są za suche), ... można je piec w "rękawie" ... wtedy są OK :p

Wlasnie sie rozgladalem czy czasami ktos mi "kamery IP" nad stolem nie zainstalowal. 8) :p

Winko polecam takie

http://img221.imageshack.us/img221/8963/wino5fw.jpg

... nim "naszprycujesz" siebie, następnym razem daj pół kieliszka do kaczora (nie pożałujesz) :lol:

Gość house...
... house napisał:

Winko polecam takie

... nim "naszprycujesz" siebie, następnym razem daj pół kieliszka do kaczora (nie pożałujesz) :lol:

To musze kiedys tak na odwrot zrobic :p :oops: 8) :lol:

PS. a co bedzie jak kaczor bedzie mial pragnienia ja przysuszony wielblad :roll: :lol: .

te nowoczesne szybko traca na urodzie . Starzeja sie wizualnie blyskawicznie .

Masz racje Luc Skywalker , tym argumentem m.in przekonali mnie do bardziej klasycznego kominka rodzice.

Tyle ze razem z kominkiem musze zmienic i pomysl na salon i byc moze pare innych wnetrz. Po prostu zawalila mi sie cala koncepcja urzadzania , ale moze to i lepiej. Jak zaczynalem ja obmyslac , styl amerykanski budzil we mnie niechec , teraz ewouluje to u mnie od zaciekawienia ku zrozumieniu i akceptacji. Zachwytu raczej nie osiagne ale mam ochote na co nieco inspiracji. Wiec jeszcze raz dzieki za watek.