Gość house... 25.01.2006 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 rrmi, przeciez swietnie tanczysz.Jak zwykle jestes bardzo skromna. Co do reszty to po chlopsku wytlumacze. Ta partnerka ktora za co jest zlapac to moja polowica. wow ! to mnie coflo na chwile - piekna housowa polowica jest A ktore miejsce zdobyliscie ? K*******a ostatnie. za wibracje macie u mnie pierwsze Dzikuje , dziekuje bardzo. PS. wibracje mam rowniez w szufladzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 25.01.2006 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 pozwole sobie ponownie wkleic to samo zdjecie, chociaz na swiatowcu to nie dopuszczalne, jesli wiecie co mam na mysli, ale ten sprzet jednoslad na pierwszym planie mnie urzekl. House , to lexus model SEL ? no własnie?! bo to chyba nie wibruje i nie popycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.01.2006 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 cos mnie do lozka ciagnie. powinno popychac martta oczywiscie good , tylko good no niby powinno - ale wojtek zauwazyl ze od preferencji zalezy ja sie nie moge w takie rozwazania wciagac bo mi sie na niebezpieczne tory zbacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2006 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 ogólnie to miało być o piecykach ogrodowych jak zajrzałam po chwili to było: lizanie, popychanie,łapanie, wibracje i tańce a ogólnie jest good i co Cie skusilo? Polowica housowa jest naprawde bardzo ladna i szczuplutka jak nie amerykanska Teraz wyjatkow powaznie gadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house... 25.01.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 [ http://www.superiorclay.com/oven/images/VillaaRoggiooventools.jpg pozwole sobie ponownie wkleic to samo zdjecie, chociaz na swiatowcu to nie dopuszczalne, jesli wiecie co mam na mysli, ale ten sprzet jednoslad na pierwszym planie mnie urzekl. House , to lexus model SEL ? Nie pekaj , jak bedziesz mial 3 dzialki i 2 mieszkania to na taki nawet Tobie zabraknie. Pozostanie jedynie pisanie po forach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.01.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 rrmi, przeciez swietnie tanczysz.Jak zwykle jestes bardzo skromna. Co do reszty to po chlopsku wytlumacze. Ta partnerka ktora za co jest zlapac to moja polowica. wow ! to mnie coflo na chwile - piekna housowa polowica jest A ktore miejsce zdobyliscie ? K*******a ostatnie. O K*******a ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 25.01.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 bo to chyba nie wibruje i nie popycha no moze nie popycha ale odpycha, jesli wiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 25.01.2006 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 bo w tym watku to najbardziej po nocach szaleją nieprawda , ostatnio nocni sa w plecy Szalenstwa sa zadnia Ale poczekaj z nami W sumie zycie przespac jak Zochna Dobranoc Zochna rrmi, jeszcze chwilke bo juz ledwo zipie a jeszcze jakies wibracje by się przydały........ poszukam po szufladach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.01.2006 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 pozwole sobie ponownie wkleic to samo zdjecie, chociaz na swiatowcu to nie dopuszczalne, jesli wiecie co mam na mysli, ale ten sprzet jednoslad na pierwszym planie mnie urzekl. House , to lexus model SEL ? Ta . Luxus model cala w skowronkach . A jak raczke sie wyjmie , to ta prosta rurka tez sie przydaje . Jesli wiecie , co mam na mysli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2006 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 no niby powinno - ale wojtek zauwazyl ze od preferencji zalezy ja sie nie moge w takie rozwazania wciagac bo mi sie na niebezpieczne tory zbacza Wojtek jak mowi to wie Zosiu kazde zboczenie cos w sobie ma Wiec zbaczaj na zdrowko Oczywiscie jesli wiesz co mam na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2006 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 jeszcze chwilke bo juz ledwo zipie a jeszcze jakies wibracje by się przydały........ poszukam po szufladach mowia starzy gorale , ze najlepiej z zywym towarem , powibrowac jak ktos ma cos pod reka jesli wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.01.2006 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 W sumie zycie przespac jak Zochna Dobranoc Zochna o nie ! co Wy wiecie o Zochnie ! Ja tancze, spiewam, projektuje, zarabiam, wydaje , dzialki kupuje, pieke, gotuje I haftuje . a teraz juz ide na zawsze. ale jeszcze wroce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 25.01.2006 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 jeszcze chwilke bo juz ledwo zipie a jeszcze jakies wibracje by się przydały........ poszukam po szufladach mowia starzy gorale , ze najlepiej z zywym towarem , powibrowac jak ktos ma cos pod reka jesli wiesz... żywe uskutecznia chrapanie, ale.... wibracje wybudzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość house... 25.01.2006 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 W sumie zycie przespac jak Zochna Dobranoc Zochna o nie ! co Wy wiecie o Zochnie ! Ja tancze, spiewam, projektuje, zarabiam, wydaje , dzialki kupuje, pieke, gotuje I haftuje . a teraz juz ide na zawsze. ale jeszcze wroce. Wracaj jak najszybciej, bo widze , ze w moim typie jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.01.2006 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 O nie ! co Wy wiecie o Zochnie ! Ja tancze, spiewam, projektuje, zarabiam, wydaje , dzialki kupuje, pieke, gotuje I haftuje . To masz konkurencje . Jesli wiesz , kogo mam na mysli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2006 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 o nie ! co Wy wiecie o Zochnie ! Ja tancze, spiewam, projektuje, zarabiam, wydaje , dzialki kupuje, pieke, gotuje I haftuje . Czyli jestes taka jak kazda z nas Wracaj , tylko szybko Jutro chyba co niektorzy sie tu poplacza ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 25.01.2006 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 W sumie zycie przespac jak Zochna Dobranoc Zochna o nie ! co Wy wiecie o Zochnie ! Ja tancze, spiewam, projektuje, zarabiam, wydaje , dzialki kupuje, pieke, gotuje I haftuje . a teraz juz ide na zawsze. ale jeszcze wroce. Jezu Zochna bo pomyślę że masz klona, albo czas mi spać. Jak masz jeszcze dziecka co to są modelkami i wygrywają wszystkie konkursy to ja barek idę opróżnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2006 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 żywe uskutecznia chrapanie, ale.... wibracje wybudzają to moze trzeba jak na Wielkanoc , uscisnac sie przy jajku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 25.01.2006 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Na Wielkanoc , to zyczy sie Paniom : ucaluj meza przy jajku .Jesli wiecie , co mam na mysli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.01.2006 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Jezu Zochna bo pomyślę że masz klona, albo czas mi spać. Jak masz jeszcze dziecka co to są modelkami i wygrywają wszystkie konkursy to ja barek idę opróżnić o nie , nie jakas pomylka , bo wi ... o...zawsze mawia , ze juz tu wiecej nie wroci , adieu Nie mozna tak porownywac , je... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts