anSi 25.02.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Zochna kfiatka nie powinnaś znać, bo....ja też go nie znam Perfumy reklamuje rrmi nie wkurzaj się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.02.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 moze ma ktos stary piec na drzewko z legowiskiem na gorze .....?? Taki??? http://www.rakstop.engo.pl/www/przel4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2006 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 czesc AnSi Ja juz ok jestem Fajny ten piec dla Selka , niech sie wygrzeje , stare juz jest kocisko , nalezy Mu sie Jakie plany mamy na wieczor? Pracowac sie nie chce , bo lykend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.02.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 .. Pracowac sie nie chce , bo lykend Łykenda u mnie niet ...i tak do końca marca już będzie, właśnie przysposabiam się na jutro do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2006 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 a ja strawe warze Salatke robic bede , jarzynowa Widzisz to co ja? Nie pracuj tyle , bo garb Ci wyrosnie Taki roboczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.02.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 ... Widzisz to co ja? Nie widzem, azymut poprosze... ...Nie pracuj tyle , bo garb Ci wyrosnie Taki roboczy Taki uroczy przeczytałam, zamiast "taki roboczy". A jednak cóś ze wzrockiem nie tak Every day gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.02.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 rrmi , do pięknej muzyki przyjemny obrazek http://img454.imageshack.us/img454/6518/p10108473ii.jpg Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.02.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 rrmi , do pięknej muzyki przyjemny obrazek http://img454.imageshack.us/img454/6518/p10108473ii.jpg Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2006 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Ty Maxtorka to wiesz co lubia niedzwiedzice Tak sie wczoraj osluchalam , ze cudnie sie zrobilo Co tam masz dzisiaj w sluchawkach Siostro? oj , bedzie sie dzialo na naszym spotkaniu AnSi garb roboczy moze byc uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.02.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 A patrzeć to mam gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2006 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 A patrzeć to mam gdzie Patrz przed siebie i mysl o przyszlosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.02.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 rrmi tak przy kuchni filozoficznie się nastroiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2006 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Tak w kuchni , jako wytrawna kucharka mam mysli filozoficzne typu , miej serce i se w nie patrzaj Jak tam garbik ? Chyba nie rosnie , bo tak po Forum spacerujesz? Ciekawe gdzie nasza Zofia dzis baluje , tydzien temu z taksowkarzem po fast foodach chadzala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.02.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 ... Jak tam garbik ? Chyba nie rosnie , bo tak po Forum spacerujesz? .. Ba...no bywalczyni ze mnie... A Zofija pewnie ostatnią karnawałową sobotę wykorzystuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.02.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 rrmi , siostrzyczko , dzisiaj był mały misz-masz muzyczny , bo śpiewała nam Dolores O'Riordan i Cranberries - "Everybody else is doing it , so why can't we ? ", Julee Cruise - "The Voice of Love " , ELO - " Time " , Leszek Możdżer - " Time " , Sade - " Lovers Rock " a teraz w miły nastrój wprowadza nas Nina Simone z moją ulubioną piosenką - " My baby Just Care For Me ' ze składanki " The Best Smooth Jazz...Ever! vol. 2 . I chyba w takich klimatach zostaniemy Ale jutro dzień przywitam suitą Shine On You Crazy Diamond Przykro mi , że nie udało Ci się z tą działeczką , tym bardziej , że pewnie i Twój przyjazd tutaj się trochę odwlecze , a co za tym idzie również spotkanie Kaczkowskich Uczniaków Trudno , poczekamy ale za to będzie się działo podwójnie , albo i potrójnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whoever 25.02.2006 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 szukam zdjec: 1) krytch malych basenow przydomowych 2) biura w domu 3) Elewacji z ciemnego drewna, kamienia i metalu (e.g. miedz) 4) Jadalni 5) Lazienki dla dzieci - chlopiec i dziewczyna oddzielnie 6) Lazienki malej tylko z prysznicem 7) Malej ubikacji z umywalka Living Room 9) Pralni 10) sypialni dzieciecych 11) driveways - czyli wjazdow (?) przed domem Duzo tego ale licze na was - w nagrode jak skoncze remont to was wszytkich zaprosze do siebie i bedziemy sie bawic do rana. Rozbudowuje swoj dom http://www.fotki.com/budowa i potrzebuje inspiracji Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.02.2006 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Maxtorko nic sie nie odwlecze , grunt to dobry plan awaryjny Powrot o czasie Z Zazdrosci o Twoj jutrzejszy poranek zapodam sobie teraz male co nie co Klimatow bron panie nie zmieniamy , chyba juz nigdy , skoro tyle lat sa takie same to i beda ELO -Time to byly piekne czasy Whoever pracujemy caly czas , wiec moze trafimy Ja na parapetowe juz sie nie pisze , bo nie doczekam tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whoever 26.02.2006 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 czekam z niecierpliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.02.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Twój przyjazd tutaj się trochę odwlecze , a co za tym idzie również spotkanie Kaczkowskich Uczniaków Trudno , poczekamy ale za to będzie się działo podwójnie , albo i potrójnie ....obstaję przy tym, że potrójnie za mną dziś chodzi R.E.M. Everybody Hurts. Po dzisiejszej nocy w dyskotece, w której ma się wrażenie, że przez 5 godzin leci cały czas to samo.....łup łup łup łup... ...to balsam dla uszu i duszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.02.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Twój przyjazd tutaj się trochę odwlecze , a co za tym idzie również spotkanie Kaczkowskich Uczniaków Trudno , poczekamy ale za to będzie się działo podwójnie , albo i potrójnie ....obstaję przy tym, że potrójnie za mną dziś chodzi R.E.M. Everybody Hurts. Po dzisiejszej nocy w dyskotece, w której ma się wrażenie, że przez 5 godzin leci cały czas to samo.....łup łup łup łup... ...to balsam dla uszu i duszy Dyć wiaadomo , że potrójnie Ja jestem dzisiaj muzycznie spod znaku wytwórni 4AD , Cocteau Twins , Dead Can Dance , This Mortal Coil - zwłaszcza płyta " Filligree and Shadow " i utwór " Ode to my Family " . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts