ewak39 01.03.2006 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Czesc feyrus! Z braku laku moge robic za dziewczyne i za chlopaka... Jak ja mam czas zajrzec, to pusto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.03.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Dobry wieczór wszystkim, szef mnie dzisiaj letko wkurzył, co proponujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.03.2006 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Dobry Wieczor AnSi moze cieplutki osobnik plci przeciwnej? Ewka , Feyrus gdzie sie podziewalyscie? Feyrus to moze juz na nowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 01.03.2006 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 jescze na starym , 31 marca out. Chyba zacznę ćpać. Codziennie dostaję kilka reklam jakichs drugów, łącznie z viagrą. Pewnie zacznę od czegoś poprawijącego samopoczucie, bezkrytycznie oczywiście. Bo wino już nie działa. Jak przeprowadzę się, iktos mnie zapyta o budowę to strzele w mordę bez ostrzegawczego w kolano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.03.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Dobry Wieczor AnSi moze cieplutki osobnik plci przeciwnej? ... Ty to mądra kobita jesteś Mam coś za to dla Ciebie, w majlu Ci wysłałam... Gdzie jest Zochna? Ostatnio przy ziemiankach się kręciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.03.2006 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Zochna w kinie wczoraj byla wieczorowa pora . Moze taka swiatowa sie poczula i juz nie zechce tutaj z nami gadac A moze do ziemianki z Misiem wpadla? Kto to teraz zgadnie Feyrus to kiedy parapetowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.03.2006 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 ja tu jestem a co Wy sie po cichu osobnikami wymieniacie hę ? wczoraj swiatowo bylo - fakt. Film sie dwa razy zerwal Jeden taki sie ogladal - ale nie moge sie z nieznajomym zadawac http://img493.imageshack.us/img493/7905/gala27op.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.03.2006 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Oj , zeby to taki sie za mna obejrzal Ty to masz Zochna branie , nie ma co Co tam w Koleczkowie slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.03.2006 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 AnSi - co z tym szefem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.03.2006 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Oj , zeby to taki sie za mna obejrzal Ty to masz Zochna branie , nie ma co Co tam w Koleczkowie slychac? rrmi - ja nie mam brania . Ja mam wyobraznie Koleczkowo - cool. Znaczy sniegu po pas i na wiosne sie nie zanosi Chyba igloo przyjdzie stawiac zamiast ziemianki a jak Wasze postepy dzialkowe ? jakies decyzje zapadly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.03.2006 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 To moze i ja sobie powyobrazam Ide sobie ulica , grzecznie ide , a tu Al Pacino wola mnie na kawe Tak BTW to ma dom jakies pol godziny ode mnie , pewnie jeden z domow , ale jak przyjezdza do NY to tutaj mieszka w NJ . Piekne miejsce to chyba musi byc , moze sie przejade na rekonesans Decyzje zapadly .Nie co do zakupu (bo nie ma jak teraz kupic) , ale co do miejsca . Tzn. chyba sa 2 miejsca . Jedno pewniejsze , drugie tez dobre . Trzeba popatrzec w terenie , ale to jeszcze 5 miechow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.03.2006 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 rrmi - lol ! ..ale wiesz , musisz go ignorowac na poczatku - niech sie stara .. A mozesz uchylic rabka - jakie mniej wiecej okolice wybraliscie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.03.2006 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 rrmi - lol ! ..ale wiesz , musisz go ignorowac na poczatku - niech sie stara .. To mam niby pokazac , ze nie bylabym latwa, tak? Zochna Koleczkowo jest brane powaznie pod uwage U nas sniezyca bedzie jutro od rana buuu , brrrrr , feeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.03.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witajcie inspiratorki , wczoraj słyszałam , że pierwszy bocian przyleciał do Polski . rrmi , czy to nie przypadkiem o Tobie mówili , bo widzę , że coś piknego wykluło się Tobie w stopce pod nickiem Znaczy się do nas wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 02.03.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Feyrus to kiedy parapetowa? parapetówa pewnie w prima aprilis. teraz czeka mnie przeprowadzka teleadresowa, telefoniczna itd. rmi ten bocian , to jakiś znak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.03.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 rmi ten bocian , to jakiś znak ? Jak znam rrmi to Ci odpowie, ze to tylko taka oznaka zblizajacej sie wiosny . Taaa... tere, fere. Hamerykanskie poczecie jak nic - ja sie tam ciesze, moze na 'pempkowe' sie zalapie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
feyrus 02.03.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 jak będzie baaardzo zapierać się ,że niby wiosna to już na 100 % Wojtek masz rację. Teraz taka moda, mówisz "nie" - w domyśle "tak " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.03.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Teraz taka moda, mówisz "nie" - w domyśle "tak " Teraz to taka moda, ze "mowisz i masz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.03.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 jak będzie baaardzo zapierać się ,że niby wiosna to już na 100 % Wojtek masz rację. Teraz taka moda, mówisz "nie" - w domyśle "tak " Jezuuuu , ja się tak tej wiosny uczepiłam , że w ogóle mi przez myśl nie przyszło co bociany to tysz dziecki przynoszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.03.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Kfiatka przynoszę http://www.geocities.com/miloventimiglia_online/images/GG01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts