Małgonia 02.03.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 bardzo mi się podoba ten wątek! troche czasu mi zajęło,ale obejrzałam już wszystko. Bardzo proszę wklejajcie dalej i nie zaprzestajcie komentarzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.03.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Małgoniu naprawdę przebrnęłaś przez 96 stron Gratulacje. Zaglądaj do nas częściej, a i sama może czymś nas zainspirujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.03.2006 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witaj Malgonia Oswiadczam , ze bociek jest z GW Z tymi snami to cos jest na rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.03.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witaj Malgonia Oswiadczam , ze bociek jest z GW Z tymi snami to cos jest na rzeczy rrmi , bociek może być skąd chce , nawet i z GW ale czy on coś zwiastuje , czy ino tak przelotem ? Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.03.2006 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Oj Maxtorko Bocki wiosne zwiastuja , to nie Wiesz tego? Ten piekny czas kiedy drzewa puszczaja paki , kiedy trawa zielenieje , kiedy to zaczynamy odczuwac potrzebe ....spacerowania po pachnacej lace , to Ty nie Wiesz? Pamietam taka noc , kiedy kasztanowiec puszczal paki , slychac bylo jak pekaly .Pojawialy sie piekne kwiaty. To byly dobre wiosny , jakies 20 lat temu Ta Malgonia to faktycznie bohaterka , masz racje AnSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.03.2006 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Oj Maxtorko Bocki wiosne zwiastuja , to nie Wiesz tego? Ten piekny czas kiedy drzewa puszczaja paki , kiedy trawa zielenieje , kiedy to zaczynamy odczuwac potrzebe ....spacerowania po pachnacej lace , to Ty nie Wiesz? Pamietam taka noc , kiedy kasztanowiec puszczal paki , slychac bylo jak pekaly .Pojawialy sie piekne kwiaty. To byly dobre wiosny , jakies 20 lat temu Ta Malgonia to faktycznie bohaterka , masz racje AnSi rrmi , ja to wszystko wiem , czekam na tę wiosnę , którą tak pięknie opisałaś z utęsknieniem , ale w " śpitaliku " były spekulacje czy ten bociek czegoś w dziobie nie trzymał i Tobie nie podrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 02.03.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 dzięki! odwiedzam was juz od dłuższego czasu,tylko się nie ujawniałam bardzo poprawiacie mi nastrój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.03.2006 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Wiem , wiem widzialam , jak sobie z Wojtkiem na mnie pouzywaliscie Na zdrowie Ja juz z wieku rozrodczego wyroslam , na szczescie . Malgonia , bardzo sie ciesze , ze poprawiamy Ci nastroj. Mysle , ze tu tylko w czesci o te nieszczesne inspiracje chodzi To do wiosny , ech , zeby tak juz mozna bylo krotkie gacie zalozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 rrmi - właśnie czytam sobie rewelacje o bocianie, już chciałam posta z gratulkami a tu proszę dementujesz te njusy:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.03.2006 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Maluszku To plotki wyssane z Wojtkowego i Maxtorkowego palca. Trzy razy przez lewe ramie , poprosze Co za ciezki ranek , przez te dementowanie mozna sie do pracy spoznic ps.Kwiatek taki dzis mlodziutki jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 A kto komu ssał palec Maxtorka Wojtkowi czy Wojtek Maxtorce - oto jest pytnnie? rrmi - miłej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.03.2006 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 A kto komu ssał palec Maxtorka Wojtkowi czy Wojtek Maxtorce - oto jest pytnnie? Oto jest pytanie Zaraz zaczne robic plotki To bylo tak ... Maxtorka miala gacie na tyl zamiast przodu . Stringi. Tak dla jasnosci Jak Wojtek sie schylil po tego kotleta co Mu spadl pod stol to zobaczyl , wtedy sie zaczelo to ssanie . I wlasnie to bylo TO ssanie . Tylko co Oni razem robili w restauracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.03.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 A kto komu ssał palec Maxtorka Wojtkowi czy Wojtek Maxtorce - oto jest pytnnie? rrmi - miłej pracy Oj Maluszku ! Tego nie wie nikt rrmi , zgodnie z zaleceniem trzy razy przez lewe ramię wykonano Naraziątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.03.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 ......i jeszcze panie władzo śpieszę donieść , że z tymi gatkami to szczera prawda , a cała reszta to pomówienia i złe języki Miłej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.03.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Jak Wojtek sie schylil po tego kotleta co Mu spadl pod stol to zobaczyl , wtedy sie zaczelo to ssanie . I wlasnie to bylo TO ssanie . Tylko co Oni razem robili w restauracji Ja Ci powiem co ze ssaniem kotleta/tfu palca/ jak Ty opowiesz jak tego bocka przekabacilas, ze Cie nie obdarowal. Coz! Szkoda, szkoda, szkoda... jak mawiaja Niemce. Duzo bym dal zeby zobaczyc mine Michela na te piekna wiadomosc, i Jego wycedzone : "crazy... polisch... people" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 02.03.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Jaki bociek, gdzie ten bociek, gdzie, może mi by coś podrzucił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.03.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Jaki bociek, gdzie ten bociek, gdzie, może mi by coś podrzucił... Nie ma sprawy, stroj odpowiedni mam, klekotac umiem na jednej nodze tez stane tylko powiedz kiedy bedziesz sama w domu, bo przy ludziach i w stresie moge przyniesc Ci konika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 02.03.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.03.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Ja tez sie ciesze ,ze sie zgadzasz. Sluch mam absolutny, kiedys zawodowo dąlem w drewno i nawet jak konik nam wyjdzie to z pewnoscia muzykalny. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.03.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 .. konika. drzewnianego ? to moze Pinokia chociaz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts