rrmi 02.03.2006 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Prosze sie tutaj uspokoic , bo cenzure wprowadze Takie czasy , co poczac Wojtek widze , ze Ty na Lojca Kszestnego bys chcial Chopinetko nie wierz w Jego sluch absolutny , jak z Nim rozmawiam to zawsze sie pyta co? co? Slabo slychac I takie haloooooo U nas dzisiaj piekny grudniowy dzien jest Dobry wieczor , zapomnialabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 U nas dzisiaj piekny grudniowy dzien jest Dobry wieczor , zapomnialabym rrmi ......bocianki już przyleciały???? słyszałam ,że jak bocian leci ....będą dzieci coś wiesz na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Ew-ka - wcześniej ustaliłyśmy, że to o dzieciach to wyssane z palca było tylko do końca nie wiadomo czyjego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.03.2006 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Ew-ka czy Ty tez na chrzciny chcesz sie wprosic? Ludzie jak tak mozna Czlowiek duchowe , czyste i nieskazone niczym piekielnym zycie sobie wiedzie , a tu takie kwiatki Trzeba sie tego bociana widze pozbyc , a taka wiosenna radosc chcialam Wam sprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 rrmi - i sprawiłaś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.03.2006 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Zaraz pekne ze smiechu Widze , ze macie ochote Baby Shower zrobic dla mnie w sobote Nie moge sie juz zdjec doczekac Najbardziej bym chciala Tole z Twoimi psami Maluszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Zaraz pekne ze smiechu Widze , ze macie ochote Baby Shower zrobic dla mnie w sobote Nie moge sie juz zdjec doczekac Najbardziej bym chciala Tole z Twoimi psami Maluszku Ano mamy Jak nie zapomnę to ustwię Tolę przy moich psiakach i podeślę Ci zdjątko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.03.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 http://www.zina.com.pl/images/gaski-roz-rozek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.03.2006 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Zochna Co Ty chcesz przez to powiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 ja też mam coś na Baby Shower http://www.knit-school.co.kr/p-main/images/baby-shoes-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 no nie mogłam się oprzeć http://www.lainaline.com/Yellow_Angel_Dress.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.03.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Ew-ka - wcześniej ustaliłyśmy, że to o dzieciach to wyssane z palca było tylko do końca nie wiadomo czyjego. wiecie ,że ja OSOBIŚCIE sie przekonałam ,że to jest ptrawda !!!!! dwadzieścia pare lat temu wiosną byłam na szkolnych praktykach na wsi i widziałam lecącego bociana ....ktoś powiedział to zdanie o dzieciach-śmialiśmy sie ......po powrocie do domu ....mama oznajmiła mi ,że jest w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.03.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 ja?? absolutnie a co ? ze niby w kaczuszki nie bardzo.. kaczuszki teraz trendi sa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.03.2006 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Ew-ka ale to bylo 20 lat temu Teraz inne czasy sa To masz takie mlodsze rodzenstwo? Przestancie wklejac te ubranka , bo naprawde ktos uwierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 02.03.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 hej dziewczyny Ale ja wolałabym spodenki bo sukieneczkę już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.03.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 ja?? absolutnie a co ? ze niby w kaczuszki nie bardzo.. kaczuszki teraz trendi sa.. Zochna - Ty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.03.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 chopinetka spodenki w kaczuszki http://www.zina.com.pl/images/komplet_zolty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.03.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Zochna - Ty też ja nie ja tu tylko wklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.03.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 rrmi nie masz teraz wyjścia, nie możesz zawieść, forum pokłada w Tobie nadzieje No i zawsze trzeba z czymś do kraju wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.03.2006 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 ale sliczniusie Zochna jak sie tak zapatrzysz to zajdziesz Chopinetko to Wy z kolega na powaznie widze z tym Pinokio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts