Goni_Mnie_Peleton 07.03.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Winszuje setki i zycze kolejnych dziekujac za inspiracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.03.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 rrmi piekne ponczki. Dobrze wygniecione.Podlewalas ? a co z suszi wystaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 07.03.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 To i ja postawie flaszke . Jest to alkohol z ostatniego spotkania z Housami .http://img329.imageshack.us/img329/5287/butynazdrowie8qc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.03.2006 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 ..aż żal Was opuszczać...na fajną imprezkę się zanosi Ty nawet nie mysl o opuszczaniu GMP Ty jak w domu (zastepczym ) tutaj jestes Zochna coz za piekny awatarek Ponczki sa jeszcze nie podlewane , na Was czekam I cos dla Ewki http://www.saferpanama.com/img/productos/whisky-scotch-collage.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 07.03.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 http://www.lambournracing.com/images/galleryphotos/windsor.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 07.03.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 A propos, czy moze ktos mi udzielic szybkiego kursu etykiety? Bo mi sie znow te lyzki i widelce popier... nicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.03.2006 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 A propos, czy moze ktos mi udzielic szybkiego kursu etykiety? Bo mi sie znow te lyzki i widelce popier... nicza Jak w kaciku usiadziesz to nikt nie zauwazy , ze masz braki w etykiecie Bede obok Widze Gdanski oddzial naszej Organizacji, ale jedza , az im sie uszy trzesa . Ja walcze ze soba , ale juz zaczelam podkakiwac z radosci na widok jedzonka. Mniam , mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Ja to wiem kiedy zerknac. Zawsze wpadam na pelen stol. Niestety nie widac tego... rrmi, powiec, prosze czy ten bocian cos szczegolnego znaczy? Czy to tak tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewak39 07.03.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 rrmi siedz przy mnie, bardzo prosze! Tylko uwazaj, zeby nie puknac tego lokaja, co bedzie serwowal w lokiec... A moze nam sie jeszcze jakis Frank Drebin trafi z naga bronia... ale to juz na deser chyba Sluchajcie... tak w drobnej kwestii pewnych watkow, co to w gore, podczas gdy inne w dol - jakos mi gieograficznie sie pusto zrobilo, czy tylko niechwytliwa dzis jestem? Bomba we wloski bucik walnela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.03.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Zeljko to juz bylo badane. rrmi sie zaparla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.03.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 ... Widze Gdanski oddzial naszej Organizacji, ale jedza , az im sie uszy trzesa . ... Witam galowo, koniakowską misiurkę przywdziałam.. rrmi nie tylko uszy mi się trzęsą - łza na rzęsie też się trzęsie...tyle już zjadłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.03.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 qurka na koncu mnie posadzili a koreczki po drugiej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.03.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 ... Sluchajcie... tak w drobnej kwestii pewnych watkow, co to w gore, podczas gdy inne w dol - jakos mi gieograficznie sie pusto zrobilo, czy tylko niechwytliwa dzis jestem? Bomba we wloski bucik walnela? Ewa i mnie to pytanie dręczy...zajrzałam...zamarłam...gdzie ja teraz na wakacje pojadę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.03.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Zochna widzę, że Rudolf wiosnę poczuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.03.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 ... Sluchajcie... tak w drobnej kwestii pewnych watkow, co to w gore, podczas gdy inne w dol - jakos mi gieograficznie sie pusto zrobilo, czy tylko niechwytliwa dzis jestem? Bomba we wloski bucik walnela? Ewa i mnie to pytanie dręczy...zajrzałam...zamarłam...gdzie ja teraz na wakacje pojadę?? nic nie kapuje o ja goopia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Zeljko to juz bylo badane. rrmi sie zaparla. w takim razie, pewnie chodzi o to, aby sie ptasiej grypy nie bac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 07.03.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 Właśnie Zochna coś ci z głowy wyrosło...a w głowie pola, lasy i rykowisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.03.2006 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 nic nie kapuje o ja goopia ja podobnie mam jak Zochna To moze przepluczemy? Poki Zosia na rykowisko dobrze nie wlazla Zeljko gosc sie , wszyscy sie goscmy , proponuje guziki w spodnaich poodpinac ps .Juz wiem , chyba jakas zadyma byla A tak fajnie sie rozkrecala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 07.03.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 nic nie kapuje o ja goopia ja podobnie mam jak Zochna Mediterranean przepadł..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.03.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2006 A to co? Znowu cos sie narobilo a ja pojecia nie mam...Ale dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts