Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inspiracje z Hameryki -rrmi , Luc i House

rrmi

Recommended Posts

Dzisiaj ostatnia noc na starym :wink:

Jutro Wielka Przeprowadzka.

Trzymajcie za mnie kciuki :) :)

Ło rany, to nie wróżę źle, ale..o spaniu chyba nie ma mowy :-? :)

no właśnie jeszcze chodzi ostatnia pralka......

a ja już siedzę ,piję wino słucham Stinga i tępo gapię się na kartony..

Jakoś głupio czuję się.......

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Przepraszam bardzo ale gdzie ta wiosna?!!!

U nas na wsi to śniegu po pas. Dopiero dzisiaj pierwszy raz widzę jakieś postępy w topnieniu bo to chyba pierwsza noc na plusie.

Takie krokusy to ja mogę na zdjęciach pooglądać. Moje leżą pod toną śniegu :( A przebiśniegi??? A wrzośce??? Nawet nie zobaczę w tym roku jak kwitną?? Buuu.

Witaj Maxtorko te zegary i kóńminki to naszej sopockiej artystki som. Zapraszam do 3City 8) Mnie te szaro- gliniane doniczki do gustu przypadły, chyba sobie zamówię, a co...

anSi , a nie wiesz przypadkiem 8) gdzie ta Wasza artystka ma pracownię ? Chętnie bym Ją nawiedziła a już na pewno wyślę na "przeszpiegi" naszego człowieka w 3City ( dla niepoznaki za moją siostrzyczkę przebranego :wink: ) . Mnie tysz te doniczki przypadły do gustu .

ewa , nie przepraszaj :wink: , ta wiosna z krokusami to nie z tego roku :roll: ino zeszłego . U nas też jeszcze zima , chociaż spod śniegu niesmiało cóś przebija . Nawet nie pamiętam co tam na jesieni w glebę wrzuciłam :oops:

Pozdrófka :)

Maxtorko wiem, galeria była w Sopocie na Monciaku, ale od początku roku jest tylko wirtualną galerią (koszty) Zajrzyj na stronę http://www.toto.art.pl/coto.php tam wszystko p. Dorota wyjaśnia i podaje namiary na siebie...

Dopiero zauważyłam :o Maxtorko. co z Twoimi wiedwabiami niebieskimi się stało? :)

Zochna a Ty zaniemówiłaś, czy kie insze licho Cię dopadło

:-? :-? No gdzieżeś Ty, karty urlopowej się nie wypełniało, a Tu roboty pełne ręce :roll:

Nie mam kochani narazie czasu, mam taki za... w pracy i poza ze nie moge sie wyrobic :-? Ale daje znak zycia :wink:

David Gilmour alias Pink Floyd

Stara Opera Frankfurt

http://img476.imageshack.us/img476/7387/ffm015pe.jpg

http://img396.imageshack.us/img396/8605/ffm034mq.jpg

http://img396.imageshack.us/img396/3081/ffm077bv.jpg

http://img396.imageshack.us/img396/9100/ffm088sh.jpg

siedzielismy w 18-stym rzedzie, mialam ich wszystkich jak na dloni... cos niesamowitego :love: tego nie da sie opisac, to trzeba posluchac.... to jest poprostu jak nie z tej planety.....

Ale Ci zazdroszcze..... :cry:

Personel się zbiesił...ja protestuję, bo sama bojem siem :( :)

Ja sie nie zbiesilam , przeciez grzecznie poprosilam o zwolnienie :D

Gorzej z Zochna , moze zaniemogla? :roll:

Nie boj sie AnSi

Moze jaki kfiatuszek nadejdzie :p

Dobranoc Zeljko :D

Maluszku te cuda sa takie zwyczajne , jakies takie ciasto jak drozdzowe , posypane cynamonem i zrolowane jak widac .Polane lukrem , a ostatnio kupilam z orzechami :oops: :oops:

Strach myslec o tym nawet 8)

Feyrus -over

:wink:

Maluszku te cuda sa takie zwyczajne , jakies takie ciasto jak drozdzowe , posypane cynamonem i zrolowane jak widac .Polane lukrem , a ostatnio kupilam z orzechami :oops: :oops:

Strach myslec o tym nawet 8)

o takie to jadłam u nas ale nie wiedziałam, że te cudeńka tak się nazywają. Fakt pychotka straszliwa :D

anSi ,

nawiedziłam pracownię pani Doroty a tam cuda , cudeńka .

I ceramika śliczna , zwłaszcza doniczki , i obrazki , i obrazy ....

Chyba też sie na coś skuszę :)

A co do moich błękitnych wiedwabi , no cóż , znudziły mi się a poza tym ile można w jednych gatkach paradować ? :wink:

Pozdrófka dla wszystkich :D

Ja chwilowo nieczynna jestem :) :) Obawiam się, że do świąt nie uda mi się na pełny etat we wątku popracować :wink: Zapraszam inne wnętrzarki do pomocy. Zochna 29 marca właśnie wybił...

ha! jak milo Was widziec :D

ciesze sie ze Wszyscy w dobrej kondycji sie znajduja

ja tu jestem !

z kraju jednego ciepłego wróciłam :D

strefy mam poprzestawiane i bagaz mi zgubili :(

ale co tam...tu jakby wiosna sie przebija i budowe czas zaczac :)

nie wiem kiedy do pracy powroce bo dobytek

z mezczyzna sie ostal :roll:

i tego ...jakos strasznie hm..patyna czasu pokryty ..

ide odgruzowywac ..

trzymajcie sie :) jakby mnie dlugo nie bylo - znaczy ze gruzy mnie przysypaly...

Feyrus - gratuluje i zazdraszczam :)

O rany, tu naprawdę nikt nie pracuje :o rrmi nie zaczęłam gotować, bo święta wydają mi sie tak odległą perspektywą...no...zalatana straszliwie jestem...do świąt, byle do świąt.... :)