feyrus 26.03.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Dzisiaj ostatnia noc na starym Jutro Wielka Przeprowadzka. Trzymajcie za mnie kciuki Ło rany, to nie wróżę źle, ale..o spaniu chyba nie ma mowy no właśnie jeszcze chodzi ostatnia pralka...... a ja już siedzę ,piję wino słucham Stinga i tępo gapię się na kartony.. Jakoś głupio czuję się....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.03.2006 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 feyrus ale ja Ci zazdroszcze Zycze powodzenia i wiele szczescia na nowym AnSi Pracuj , pracuj , ja na zwolnieniu jestem Maxtorko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 27.03.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Maluszku donutsy sa ok , ale pewnie nie probowalas tego To jest straszne ....... uzaleznienie http://www.larrysmarkets.com/catering/ProdImages/CinnamonRolls.jpg rrmi - ależ to smakowicie wygląda mniaaaaaaaaaam A co w tych cinnabons jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 27.03.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Przepraszam bardzo ale gdzie ta wiosna?!!! U nas na wsi to śniegu po pas. Dopiero dzisiaj pierwszy raz widzę jakieś postępy w topnieniu bo to chyba pierwsza noc na plusie. Takie krokusy to ja mogę na zdjęciach pooglądać. Moje leżą pod toną śniegu A przebiśniegi??? A wrzośce??? Nawet nie zobaczę w tym roku jak kwitną?? Buuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.03.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witaj Maxtorko te zegary i kóńminki to naszej sopockiej artystki som. Zapraszam do 3City Mnie te szaro- gliniane doniczki do gustu przypadły, chyba sobie zamówię, a co... anSi , a nie wiesz przypadkiem gdzie ta Wasza artystka ma pracownię ? Chętnie bym Ją nawiedziła a już na pewno wyślę na "przeszpiegi" naszego człowieka w 3City ( dla niepoznaki za moją siostrzyczkę przebranego ) . Mnie tysz te doniczki przypadły do gustu . ewa , nie przepraszaj , ta wiosna z krokusami to nie z tego roku ino zeszłego . U nas też jeszcze zima , chociaż spod śniegu niesmiało cóś przebija . Nawet nie pamiętam co tam na jesieni w glebę wrzuciłam Pozdrófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.03.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Maxtorko wiem, galeria była w Sopocie na Monciaku, ale od początku roku jest tylko wirtualną galerią (koszty) Zajrzyj na stronę http://www.toto.art.pl/coto.php tam wszystko p. Dorota wyjaśnia i podaje namiary na siebie... Dopiero zauważyłam Maxtorko. co z Twoimi wiedwabiami niebieskimi się stało? Zochna a Ty zaniemówiłaś, czy kie insze licho Cię dopadło No gdzieżeś Ty, karty urlopowej się nie wypełniało, a Tu roboty pełne ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 27.03.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Nie mam kochani narazie czasu, mam taki za... w pracy i poza ze nie moge sie wyrobic Ale daje znak zycia David Gilmour alias Pink Floyd Stara Opera Frankfurt http://img476.imageshack.us/img476/7387/ffm015pe.jpg http://img396.imageshack.us/img396/8605/ffm034mq.jpg http://img396.imageshack.us/img396/3081/ffm077bv.jpg http://img396.imageshack.us/img396/9100/ffm088sh.jpg siedzielismy w 18-stym rzedzie, mialam ich wszystkich jak na dloni... cos niesamowitego :love: tego nie da sie opisac, to trzeba posluchac.... to jest poprostu jak nie z tej planety..... Ale Ci zazdroszcze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.03.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Personel się zbiesił...ja protestuję, bo sama bojem siem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Ja tylko pozdrawiam wszystkich i uciekam spac...Czas juz na mnie.., aa-ha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.03.2006 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Personel się zbiesił...ja protestuję, bo sama bojem siem Ja sie nie zbiesilam , przeciez grzecznie poprosilam o zwolnienie Gorzej z Zochna , moze zaniemogla? Nie boj sie AnSi Moze jaki kfiatuszek nadejdzie Dobranoc Zeljko Maluszku te cuda sa takie zwyczajne , jakies takie ciasto jak drozdzowe , posypane cynamonem i zrolowane jak widac .Polane lukrem , a ostatnio kupilam z orzechami Strach myslec o tym nawet Feyrus -over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.03.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Maluszku te cuda sa takie zwyczajne , jakies takie ciasto jak drozdzowe , posypane cynamonem i zrolowane jak widac .Polane lukrem , a ostatnio kupilam z orzechami Strach myslec o tym nawet o takie to jadłam u nas ale nie wiedziałam, że te cudeńka tak się nazywają. Fakt pychotka straszliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 28.03.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 anSi , nawiedziłam pracownię pani Doroty a tam cuda , cudeńka . I ceramika śliczna , zwłaszcza doniczki , i obrazki , i obrazy .... Chyba też sie na coś skuszę A co do moich błękitnych wiedwabi , no cóż , znudziły mi się a poza tym ile można w jednych gatkach paradować ? Pozdrófka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.03.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 No tak Maxtorko, wiedwabie czasem trzeba wietrzyćyć Feyrus, prosimy o relację z pierwszej nocy na nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.03.2006 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Feyrus, prosimy o relację z pierwszej nocy na nowym Nie ukrywam , ze tez ciekawa jestem Chyba sie domyslam co jest z Zochna !!! Przeciez ma nowa , slodka kolezanke Pewnie matkuje Czy u nas juz nikt nie pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.03.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Ja chwilowo nieczynna jestem Obawiam się, że do świąt nie uda mi się na pełny etat we wątku popracować Zapraszam inne wnętrzarki do pomocy. Zochna 29 marca właśnie wybił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.03.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 kasuje bo mi sie dwa razy wkleilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.03.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 ha! jak milo Was widziec ciesze sie ze Wszyscy w dobrej kondycji sie znajduja ja tu jestem ! z kraju jednego ciepłego wróciłam strefy mam poprzestawiane i bagaz mi zgubili ale co tam...tu jakby wiosna sie przebija i budowe czas zaczac nie wiem kiedy do pracy powroce bo dobytek z mezczyzna sie ostal i tego ...jakos strasznie hm..patyna czasu pokryty .. ide odgruzowywac .. trzymajcie sie jakby mnie dlugo nie bylo - znaczy ze gruzy mnie przysypaly... Feyrus - gratuluje i zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.03.2006 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 tu jakby wiosna sie przebija i budowe czas zaczac Zaczynaj , zaczynaj , bo Cie pogonie jak wroce sasiadko Buziaki dla Jagi Lato mam juz AnSi Czy Ty juz na swieta zaczelas gotowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.03.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Czy tutaj narescie bedzie strona 106, bo juz nie moge patrzec na te ciacha .., nooooo...Slinotoku sie nabawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.03.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 O rany, tu naprawdę nikt nie pracuje rrmi nie zaczęłam gotować, bo święta wydają mi sie tak odległą perspektywą...no...zalatana straszliwie jestem...do świąt, byle do świąt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts