Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Inspiracje z Hameryki -rrmi , Luc i House

rrmi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

...................

No co ja Szefie mogę poradzić na to , że jakoś nie rozumiem polowań ?

Dlatego dziczyzny też nie jadam , choć ze trzy razy mi sie zdarzyło . Ale nie potępiam , rozumiem , że to jest pasja .

... może i pasja :wink: ... kiedyś już pisałem, że myśliwstwo to nie tylko zabijanie ... myśliwi bardziej dbają o zwierzynę niż wszyscy "wegeterianie" razem wzięci ... osobiście strzelam tylko to co zjadam (trofea i zabijanie dla zabijania mnie nie interesuje)

pozdrawiam niezmiernie serdecznie

ps - dziczyzna, to zawsze najzdrowsze mięsko ... :)

...................

No co ja Szefie mogę poradzić na to , że jakoś nie rozumiem polowań ?

Dlatego dziczyzny też nie jadam , choć ze trzy razy mi sie zdarzyło . Ale nie potępiam , rozumiem , że to jest pasja .

... może i pasja :wink: ... kiedyś już pisałem, że myśliwstwo to nie tylko zabijanie ... myśliwi bardziej dbają o zwierzynę niż wszyscy "wegeterianie" razem wzięci ... osobiście strzelam tylko to co zjadam (trofea i zabijanie dla zabijania mnie nie interesuje)

pozdrawiam niezmiernie serdecznie

ps - dziczyzna, to zawsze najzdrowsze mięsko ... :)

Ja to wszystko wiem , mam kolegów myśliwych . Ale mimo wszystko .... to chyba jakaś blokada psychiczna jest .

PS. Tak dla ścisłości nie jestem wegetarianką ( w sobotę postaram się przygotować Twój pyszny miks schabowo-boczkowy z ziemniaczkami z grilla :D )

Dobranocka :)

Maxtorka napisała:

Ja to wszystko wiem , mam kolegów myśliwych . Ale mimo wszystko .... to chyba jakaś blokada psychiczna jest .

rrmi napisała:

Podzielam zdanie Maxtorki nt polowan i mysliwych , cos w srodku blokuje 8)

... na "blokady" mamy rady :D ... przyjedzcie kiedyś do mnie na dziczyznę z grilla lub kociołka :D

Maxtorka napisała:

PS. Tak dla ścisłości nie jestem wegetarianką ( w sobotę postaram się przygotować Twój pyszny miks schabowo-boczkowy z ziemniaczkami z grilla :D )

... przeca nigdzie nie napisałem, (nawet nie sugerowałem), że jesteś :o ... a swoją drogą "... z koszyczka" zupełnie przyzwoite danko (po ostatnim grillu, wymietli wszystko co do okruszka ... słusznych porcji 8 na 6 biesiadników :oops: ) ... w skali od 0 do 5 daję "koszyczkowi" 4,5 :p

pozdrawiam serdecznie

A w ogóle to jest tu ktoś, kto chociaz po cichutku się inspiruje :) :)

... pocichutku inspiruję się "dodatkami" w kuchni :wink: ... bez dywaników oczywiście :lol: (inspiruje mnie również szeroko rozumiane "drewno" 8) ) ... co do "pałaców" to zgadzam się w pełni z przedmówczynią :) :( :)

pozdrawiam serdecznie