anSi 02.06.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 a tu dosyc ladne schody czy nie http://www.binder.waw.pl/galeria/domy/P13.jpg Qrde, Zochna, te schody podobaja mi sie...a dokladnie ujmujac, porecz mnie zaciekawila...Jesli o copy chodzi, to pewnie naruszamy niejedna taka kope, oby bigosu z tego nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.06.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Qrde, Zochna, te schody podobaja mi sie...a dokladnie ujmujac, porecz mnie zaciekawila...Jesli o copy chodzi, to pewnie naruszamy niejedna taka kope, oby bigosu z tego nie bylo porecz taka jest .. zamaszysta z tą kopą -jakby jakis problem, to sie zawola Wojtka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.06.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ... porecz taka jest .. zamaszysta z tą kopą -jakby jakis problem, to sie zawola Wojtka Wiesz, jakby sie fajosko po takiej poreczy zjezdzalo Myslisz, ze Wojtek na kopach tez sie zna? Jakos tak nie zaglada do nas za czesto Moze, gdy zajrzy, to potwierdzi albo wrecz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.06.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 mam jeszcze kolumne do tych schodow i jedna inspiracje zachodem slonca http://www.binder.waw.pl/galeria/domy/P12.jpg http://www.binder.waw.pl/galeria/domy/P22.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.06.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 a tu dosyc ladne schody czy nie http://www.binder.waw.pl/galeria/domy/P13.jpg Qrde, Zochna, te schody podobaja mi sie...a dokladnie ujmujac, porecz mnie zaciekawila...Jesli o copy chodzi, to pewnie naruszamy niejedna taka kope, oby bigosu z tego nie bylo Piekne rzeczy wklejacie , ohh! I lampeczki z Modulara. Nie ma gargamela ale jest pieknie dzisiaj , tak klasycznie -senkju. Ps na copy sie nie znam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.06.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 http://www.binder.waw.pl/galeria/domy/P22.jpg Zosiu! Ale w takim trawertynowym kiblu to aż strach doznać sraczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 02.06.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 , ze pierwsze wolne, bo caly czas na te radykalne oczekuje... Teoria juz byla, teraz na zajecia praktyczne czas... Ja się nie bawię we wklejanki. Moje radykalne nie jest do pokazania na zdjęciu tylko do pomyślenia w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.06.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ... Ja się nie bawię we wklejanki. Moje radykalne nie jest do pokazania na zdjęciu tylko do pomyślenia w głowie. Nie bedzie fklejanek No trudno...bedzie po staremu... Ale jak tu mysli Twoje przeniknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2006 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 AnSi moze jak butelke rozpijemy to przenikniemy Zochna nie spodziewalam sie tego Leppera po Tobie Moze oglosmy , ze jak ktos sie zapisze na liste to dostanie lozko na 2 doby w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.06.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Zochna nie spodziewalam sie tego Leppera po Tobie i tak bylo wiadomo ze prawda kiedys wylezie to ile mialam sie jeszcze maskowac to juz sie nie napije z Wami ? ja prosto mam slabosc do o-gorzalych i siwych-jablkowitych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.06.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 AnSi moze jak butelke rozpijemy to przenikniemy Moze oglosmy , ze jak ktos sie zapisze na liste to dostanie lozko na 2 doby w szpitalu Mozelskie moze byc Tylko takie mam pod reka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.06.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Moze oglosmy , ze jak ktos sie zapisze na liste to dostanie lozko na 2 doby w szpitalu No. a jak nie chce na 2 doby to moze na 2 osoby. zamienic moze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.06.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Mozelskie moze byc Tylko takie mam pod reka... Nie kus prosze ! I sie uslinilem.No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.06.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Wojtku - no dobrze, zostawie troche...ze mna jak z dzieckiem (zwlaszcza po Mozelskim ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2006 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 [ze mna jak z dzieckiem (zwlaszcza po Mozelskim ) taa, za reke i do knajpy co to jest te mozelskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.06.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 [ze mna jak z dzieckiem (zwlaszcza po Mozelskim ) taa, za reke i do knajpy co to jest te mozelskie? Jak juz wrocisz na ojczyzny łono, to Ci to wszystko wyjasnie w detalach - bedzie wesoloooo, uwierz mi I renskie i mozelskie ,eis i spatlaese i co bedziesz chciala Aha ! Przy tym nie ma diety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2006 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 To On nie spi? Czekam na wyjasnienia z niecierpliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 02.06.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 To On nie spi? Czekam na wyjasnienia z niecierpliwoscia dla Ciebie wszystko nawet Qulitaet mit Praedigkeit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.06.2006 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 dla Ciebie wszystko nawet Qulitaet mit Praedigkeit wiedzialam , ze Ty taki Kochaniutki jestes , ale zeby mi obiecywac to na Q i P to jak tam inspiracje Ci dzisiaj ida? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.06.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 ... taa, za reke i do knajpy... Jestes na dobrym tropie ... co to jest te mozelskie? I renskie i mozelskie to jest to, co tygrysy lubia najbardziej zwlaszacza w taki dzien jak wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts